Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

cnm ne 2 senesi yaaa daha 1 sene dolmadan dedikoduya başllarlar gözüne acınaklı acınaklı bakarlar voooo anam dediler mi tmm ellerinden kurtulmak çok zoooooooorsenağlama bizim bi akrabamız var daha doğrusu eşimin teyzesinin oğlu var onlarada evleneli 6 sene olmuş onun hanımıyla görüşüyorum bende 2 mizde biribirimize çocuk konusunu açmıyoruz hatta 2 miz spora bile yazıldık oradan dikiş nakışa gidicez biraz kafayı dağıtıcaz kız zeynep sende katıl bize....

ne sporu kıss 60 kilo olmuşum ben boyuna kilo veriyom
dikiştende hiç anlamam kaymek kursunamı gidiyon

kızlar çok maralim bozuk niy böyle oluyo bilmiyorum . çok heycanlanmışltım tüp yaptırıyom die oda kısmet değil. daha vaktımız var demekki

ne sporu kıss 60 kilo olmuşum ben boyuna kilo veriyom
dikiştende hiç anlamam kaymek kursunamı gidiyon

cnm ben çok kilo aldım yaaaa baya hemde bende elbise aldım akşam eşimle kayseri parktaydık ordan akvaryum aldık ordan bide albise aldık bana onu giydim akşam anam bi kilolu göründümki anlatamam bizde spora yazılmaya karar verdik bu hafta değil öbür hafta başlıycaz inşallah evet cnm galiba kaymekti bende anlamamda işte dikiş nakışı ama işte öğrenmeye gidicez bakalım...

kızlar çok maralim bozuk niy böyle oluyo bilmiyorum . çok heycanlanmışltım tüp yaptırıyom die oda kısmet değil. daha vaktımız var demekki

beyza o ilacı hiç duymadım hayırlısı olsun moralini yüksek tut sende sigara içmiyon değilmiguclubacismile

nerden aldın kıss ben hiç bulamadım şu renkli olanlardanmı aldın

cnm hiç üzülme diycem ama olmaz biliyorum bak burda selalr veriliyo rabbim selalrın yüzü suyu hürmetine dualarını kabul etsin inş...

kıslar gemilerimiz yine durdurulmuş

Özgür Gazze hareketinin sözcüsü Audrey Bomse, AFP'ye yaptığı açıklamada, gemiyle irtibatın kesildiğini, İsrail'in sabotaj düzenlediğinden şüphelenildiğini belirtti.

Bomse, gemiye ve yolculara saldırı düzenlenmesini önlemek için daha fazla kişi alması ve dünya çapından gazetecilerin kendilerine eşlik etmesi için "Rachel Corrie"nin bir limana götürüleceğini söyledi.

Sözcü, bu karardan yolcuları haberdar edebilmek için irtibatın yeniden sağlanmasını umduklarını ifade etti.

cnm ben en çok kayserideki 19 yaşındaki furkan doğana çok üzüldüm yaaaa allahım onları ıslah etsin silah tutan elleri kırılsın inşallahmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

cnm ben en çok kayserideki 19 yaşındaki furkan doğana çok üzüldüm yaaaa allahım onları ıslah etsin silah tutan elleri kırılsın inşallahmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

o çocuk bizim tanıdığımız biliyormusun fen lisesi öğrencisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…