Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kıss cadı sen bu dilinle ona nasıl laf geciremion anlamadım pes doğrusu aslında kadını tebrik etmek lazım kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

he kıss vallaha ben bile laf geçiremiyom artık düşün ne sinsi biri nayse bana dua edinde kavgasız gürültüsüz akşamı geçirelim yoksa saçını başını yolacamaklinialirimsmileaklinialirimsmile aklinialirimsmile

arkandayım zeynom benim yerimede yola kıss ben nie yoluyom kadını ilahi :roflol: :roflol::roflol:

tamam demetcim görüşürüz bende çıkıyorum zaten eşim gelmek üzeredir
hoşçakalın

yol kıs yol tam yolunacak biri kime benziyo biliyonmu huy olarak ferhunde varya sinsi yılan aynı o guclubacismile

ana kıss yanmışsın gıcık olurum şimdi yolmam için bi sebeb oldu valla alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile klava: kaydirigubbakcemile

geldik canım ya üff çocuğu biraz indirmiş havasını salağın
bana sordu yine siz hala düşünmüyomusunuz dedi bende bocaladım durdum valla yarın anlatırım:gitme:

Vurdum duymazlıgı yÜzÜnden hıÇ umursamıyo hıÇ bıŞe yapmıyo cocuk konusunda dr gelmıyo benı yordu bende umursamıycam ama ıŞte hamıle gÖrÜnce ıÇım parcalanıyo

Vurdum duymazlıgı yÜzÜnden hİÇ umursamıyo hİÇ bİŞe yapmıyo cocuk konusunda dr gelmİyo benİ yordu bende umursamıycam ama İŞte hamİle gÖrÜnce İÇİm parcalanıyo

anlıyorum canım seni sende sıkıntıdasın demek iyide neden umursamıyo etrafında bebekleri görüyo hiç canı istemiyomu
neden gitmiyo doktora

eşim dr gitmeyi hiç sevmio bebekleride cok sever ama dr deyince bişeyler oluyo adama anlamadım

yoruldum artık cok sıkıntıdayım hemde cok anlatamam

günaydın hatunlar a.s. cumanız mübarek olsun dualarınız kabul olsun :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

esintem günaydın seninde cuman mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin amiiinn:Saruboceq:

esintem günaydın seninde cuman mübarek olsun Rabbim dualarımızı kabul etsin amiiinn:Saruboceq:

amin canım nasılsın canım nasıl gidio güne nasıl başladın canım ben bıyık bide kaşlarımı alıyom sabah sabah temizlik yani anlıcan bide bi canım acıyo off :sinifsinif: :sinifsinif:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…