öle diyoruz napalım başka yapacak bişi yokakannehir
yok yatak ayırmıyolarda ilişkiye girmiyolarmış dmet yasaklamış utanıyomuş
ben bazen oturma odasına gelirim eşim çok horlayıp beni uyutmazsa:roflol:
allah büyük canım cadım bi yorgunum bi uykum var mirmirmirmir koçiş kalkmıyo yatalımya onsuz hayatta yatağa girmem bu akşam bide yanıma sokulup duruyo kesin işi var ama ya cok uykum var aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
kıss ilahi dürt canım yada cimcikle bak nasıl kesilir sesi kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
yok yatak ayırmıyolarda ilişkiye girmiyolarmış dmet yasaklamış utanıyomuş
ben bazen oturma odasına gelirim eşim çok horlayıp beni uyutmazsa:roflol:
kıss ilahi dürt canım yada cimcikle bak nasıl kesilir sesi kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile
canım anladım yatak ayırmadıklarını konu acılmışken anlatayım dedim canım fazla bilgiden zarar gelmez
allah büyük canım cadım bi yorgunum bi uykum var mirmirmirmir koçiş kalkmıyo yatalımya onsuz hayatta yatağa girmem bu akşam bide yanıma sokulup duruyo kesin işi var ama ya cok uykum var aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kıs ne uykusuymu adam sna sokuluyo resmen :roflol:
yok kıss kesilmiyo tekme bile atarım banamısın demiyo çok yorgun olduğu zmanlar oluyo napıyımsırnaşık şey
kız biz ayrı yatmıyoz beraber olmuyoz cnm orda yasak koydum ben kendimce eşimde hiç istemiyo bu yasağı tabi ki...
bende öyle anladın zannettim
evet bende katılıyorum bende hiç yatamam eşim yatmadan
he valla napcam güzelce reddedeyim ben en iyisi ama bu yorgunlukla olmazki
kıss yastıkla vur yada bir bardak suyu bi güzel başına dök
kıss delimisin erkek yasak istermi hiç nereye kadar sen bidaha düşün bence erkeğe 1 hafta geçmemesi lazım azıyo yoksa:jeyyar:
kız biz ayrı yatmıyoz beraber olmuyoz cnm orda yasak koydum ben kendimce eşimde hiç istemiyo bu yasağı tabi ki...
bende öyle anladın zannettim
evet bende katılıyorum bende hiç yatamam eşim yatmadan
aman ız benim kide gözüme bakıp duruyo walla banane walla benim belim ağrıyo istemem beeeeeenlmaz:
aman ne biliyim cnm yaaaa dediiğin gibi oluyo walla haaaa azıyo ki nası azıyoooo:kedi:
uyanmaz bile çok ağırdır uykusu :mymeka: bu eşime
uyanmaz bile çok ağırdır uykusu :mymeka: bu eşime
e sende yasak koyma o zman banyo felanmı zor oluyo orda odanızda yokmu
yok cnm odamızda yok ama bizim yattığımız odanın hemen yanında banyomuz ney sorun değil ama işte ben biraz sorun yapıyom....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?