Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
öle diyoruz napalım başka yapacak bişi yokakannehir

allah büyük canım cadım bi yorgunum bi uykum var mirmirmirmir koçiş kalkmıyo yatalımya onsuz hayatta yatağa girmem bu akşam bide yanıma sokulup duruyo kesin işi var ama ya cok uykum var aklinialirimsmile aklinialirimsmile aklinialirimsmile

yok yatak ayırmıyolarda ilişkiye girmiyolarmış dmet yasaklamış utanıyomuş

ben bazen oturma odasına gelirim eşim çok horlayıp beni uyutmazsa:roflol:

kıss ilahi dürt canım yada cimcikle bak nasıl kesilir sesi kaydirigubbakcemile kaydirigubbakcemile

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kıs ne uykusuymu adam sna sokuluyo resmen :roflol:

yok yatak ayırmıyolarda ilişkiye girmiyolarmış dmet yasaklamış utanıyomuş

ben bazen oturma odasına gelirim eşim çok horlayıp beni uyutmazsa:roflol:

canım anladım yatak ayırmadıklarını konu acılmışken anlatayım dedim canım fazla bilgiden zarar gelmez

aman ız benim kide gözüme bakıp duruyo walla banane walla benim belim ağrıyo istemem beeeeeenlmaz:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: kıs ne uykusuymu adam sna sokuluyo resmen :roflol:

he valla napcam güzelce reddedeyim ben en iyisi ama bu yorgunlukla olmazki

yok kıss kesilmiyo tekme bile atarım banamısın demiyo çok yorgun olduğu zmanlar oluyo napıyımsırnaşık şey

kıss yastıkla vur yada bir bardak suyu bi güzel başına dök

kız biz ayrı yatmıyoz beraber olmuyoz cnm orda yasak koydum ben kendimce eşimde hiç istemiyo bu yasağı tabi ki...

kıss delimisin erkek yasak istermi hiç nereye kadar sen bidaha düşün bence erkeğe 1 hafta geçmemesi lazım azıyo yoksa:jeyyar:

kız biz ayrı yatmıyoz beraber olmuyoz cnm orda yasak koydum ben kendimce eşimde hiç istemiyo bu yasağı tabi ki...

canım anladım konu açılmışken sölim dedim

bende öyle anladın zannettim
evet bende katılıyorum bende hiç yatamam eşim yatmadan

aynen canım

aman ız benim kide gözüme bakıp duruyo walla banane walla benim belim ağrıyo istemem beeeeeenlmaz:

kıss bu akşam protesto edelim hafta sonuya canım eşin yarın calışıyomu

uyanmaz bile çok ağırdır uykusu :mymeka: bu eşime

kız benim eşimde aman yatakda bi dönüyüm noldu bitanem nereye gidiyon diye gözünü açıverir nası uykuysa zaaaar onun yanında dönememde walla uyanacak diye çok fena çokeyvahedigeldismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…