farklı bir şehirdemi oturuyolar ki bu kadar kalıyosunuz her ay bir haftanız boş geçiyo yanibilmiyorumkismile
hemde nasıl çıkarıyolardır haa gidip görmek lazım:roflol:
yok kıss benimki 2 den sonra başlar pazartesi sabaha kadar:jeyyar:
aynen canım yok diyince bana dioki yoksa beni istemionmu sevmionmu bide masum masum dio zaten o zman ipler kopuyo
canım yok ya bu ay aşk ayı meşk ayı dimi asicim biz başlattık senlen zeyno gerisini getirin
yok kıss benimki 2 den sonra başlar pazartesi sabaha kadar:jeyyar:
deme canım aynen :roflol: :roflol:
kıss sabaha kadar abovvvvvvvvvvvvvv ne ediyonuz kıss sabaha kadar bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile
amoooooooo zeyno senin ki daha betermiş anam bizim ki gene insaflıymış senin ki tam alıyo hevesini amooooooo:1shok:
günaydın tatlı cadım melül melül bakıyon kıss yoksa sizdemi mesaideydiniz
evet cnm biz başlattık hani arkamızdan sıraynan gelin bakım....inş.bu ay herkes hamiş kalır rabbimden bi mucize gelsede...:Saruboceq:
:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:
yorulmuyoda kısss ben bile yoruluyomda üzerimde çalışan o yorulasıda yok adamın :roflol:
alala huçum kocalara kızlar yataklara dikkat kırmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile
haftasonu fulll
deme kız :1shok::1shok:
abooooooooooovvvvv bu nası iş gıııııııııııııııııııııııııııı voooooo anam bunlar kudurmuşlar:roflol:yok kıss benimki 2 den sonra başlar pazartesi sabaha kadar:jeyyar:
yok cnm başka şehirde değiller yaw bizim eve baya uzaklar bizim arabayla 1-1.5 saat felan sürüyo yok kız kociş hiç boş bırakırmı beni orda malıum iş ordada olur
:roflol: :roflol: :roflol:
bizimki gıcırdamaya başladı bile komşular ne diyosa :jeyyar:
abooooooooooovvvvv bu nası iş gıııııııııııııııııııııııııııı voooooo anam bunlar kudurmuşlar:roflol:
aman uzak olsun ne gerek var bir hafta kalmaya 2 - 3 gün kalın yeter.ha siz oradada çalışıyosunuz kız maaşallahınız var benazar boncuğu takıymda göze gelmeyin:roflol:
haftasonu fulll
yorulmuyoda kısss ben bile yoruluyomda üzerimde çalışan o yorulasıda yok adamın :roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
bizimki gıcırdamaya başladı bile komşular ne diyosa :jeyyar:
abooooooooooovvvvv bu nası iş gıııııııııııııııııııııııııııı voooooo anam bunlar kudurmuşlar:roflol:
aman uzak olsun ne gerek var bir hafta kalmaya 2 - 3 gün kalın yeter.ha siz oradada çalışıyosunuz kız maaşallahınız var benazar boncuğu takıymda göze gelmeyin:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?