Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
farklı bir şehirdemi oturuyolar ki bu kadar kalıyosunuz her ay bir haftanız boş geçiyo yanibilmiyorumkismile

yok cnm başka şehirde değiller yaw bizim eve baya uzaklar bizim arabayla 1-1.5 saat felan sürüyo yok kız kociş hiç boş bırakırmı beni orda malıum iş ordada olur

hemde nasıl çıkarıyolardır haa gidip görmek lazım:roflol:

deme canım aynen :roflol: :roflol:

yok kıss benimki 2 den sonra başlar pazartesi sabaha kadar:jeyyar:

kıss sabaha kadar abovvvvvvvvvvvvvv ne ediyonuz kıss sabaha kadar bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile bilmiyorumkismile

aynen canım yok diyince bana dioki yoksa beni istemionmu sevmionmu bide masum masum dio zaten o zman ipler kopuyo

canım yok ya bu ay aşk ayı meşk ayı dimi asicim biz başlattık senlen zeyno gerisini getirin

evet cnm biz başlattık hani arkamızdan sıraynan gelin bakım....inş.bu ay herkes hamiş kalır rabbimden bi mucize gelsede...:Saruboceq:

amoooooooo zeyno senin ki daha betermiş anam bizim ki gene insaflıymış senin ki tam alıyo hevesini amooooooo:1shok:

:roflol: :roflol: :roflol: :roflol: :roflol:

yorulmuyoda kısss ben bile yoruluyomda üzerimde çalışan o yorulasıda yok adamın :roflol:

evet cnm biz başlattık hani arkamızdan sıraynan gelin bakım....inş.bu ay herkes hamiş kalır rabbimden bi mucize gelsede...:Saruboceq:

alala huçum kocalara kızlar yataklara dikkat kırmayınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile alsanaalsanasmile

yorulmuyoda kısss ben bile yoruluyomda üzerimde çalışan o yorulasıda yok adamın :roflol:

kız erkek bu ne yorulacak allah etmiye günde 3-4 kerede olsa yok demezler nası enerjiyse zaaaaaarsempatiksalakcinni

yok kıss benimki 2 den sonra başlar pazartesi sabaha kadar:jeyyar:
abooooooooooovvvvv bu nası iş gıııııııııııııııııııııııııııı voooooo anam bunlar kudurmuşlar:roflol:
yok cnm başka şehirde değiller yaw bizim eve baya uzaklar bizim arabayla 1-1.5 saat felan sürüyo yok kız kociş hiç boş bırakırmı beni orda malıum iş ordada olur

aman uzak olsun ne gerek var bir hafta kalmaya 2 - 3 gün kalın yeter.ha siz oradada çalışıyosunuz kız maaşallahınız var benazar boncuğu takıymda göze gelmeyin:roflol:

:roflol: :roflol: :roflol:

bizimki gıcırdamaya başladı bile komşular ne diyosa :jeyyar:

kız allah iyiliğinizi versin emi
anam bu aralar bizim ki de bi gıcırdıyo walla dönerken gıcırdıyo ne hareket yapsak gıcırdıyo gıııı:sinifsinif:
üst komşum kınadıydım kınadığım başıma geldi ahandaaaaaaklinialirimsmile

e napalım kısss haftasonu tatil adam gönlüne göre işini bitiriyosempatiksalakcinni

anam kıss nasıldayanıyon bu enerjiye nasıl bebek olmuyo anlamadım valla yorulmak yok devam bebeği tutturana kadar lmaz:

kıss calışan adam ekini tarlaya süren erkek o zevkle nasıl yorulsun kaydirigubbakcemile3

:roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol::roflol:
kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

bizimki gıcırdamaya başladı bile komşular ne diyosa :jeyyar:

ne diyecekler anladığını diolardır ahada yine başladılar mesaiye kötükedihüso kötükedihüso

aman bu işe nazar boncuğu taksan nolur takmasan nolur kız bırak nazar değsinde dokunmasın bana orda anam ben orda utanıyom yaaaa kayınbaba var kaynana var anam eşim kendi annesini babasından utanmıyo ben utanıyom haaaa:kedi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…