Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sana dil çıkarıyorum bundan sonra yazdıklarıma dikkat edicem ve az yazmaya gayret edicem :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
zeynepcigim valla kırmak istemedim sadece ben gezme deyince çarşı anladım ne bilim tatlım pardon
önemli değil nese bu topikte hep ters konuştuğum zannediliyor

nolsun cnm bildiğin gibi.
derdim çoçuk bu yüzden hayatımı eşime ve kendime zehir edip duruyorum işte

çıkar canın sagolsun canım sana lakoroskopi yapıcaklar nasıl olucak hem o hem tüp bebek igneleri zor olucak

napıyım olan oldu artık onuda yapsınlar yakında ölürüm masada kalırım olur biter bende kurtulurum sizde benden kurtulursunuz mafoldumben

kısaca kendimi tanıdım arkadaşlar pat die konunun içine daldım k.bakmayındelikafadulden
2yıldır evliyim.ilk ay vajinusmustan uğraştım onu yendim bebek sorunuyla uğraşıyrm.
önce sorun eşimdeydi ameliyat oldu.
sonra benim tüplere bakılınca tüpümün biri kapalı biri zedeli olduğu anlaşıldı.ilk doktorum tüp bebeğe bile az şans verdi.bende doktorumu değiştirdim.buda yarı yarıya şans verio.olsun ben bekleyeceğim.allahıjm ol desin yeter

napıyım olan oldu artık onuda yapsınlar yakında ölürüm masada kalırım olur biter bende kurtulurum sizde benden kurtulursunuz mafoldumben

zeynep ciddimisin şakamı yapıyon şu yazdıklarında valla ölüm lafının şakası bile hoş degil yok ben daha sana demiyom bişey o kadar anlayışlı yazdım bak bende eminede ama sen hala benden kurtulursunuz diyon valla sana yazıcak kelime kalmıyo ben merak ettim ikisi zor olur dedim

o ne biçim laf:mymeka:bidaha duymıycamlmaz:herşey yolunda gidecek biz neler gördük neler yaşadık hepsini atlattık buda geçecek sonu güzel olacak olumsuz düşünmek yok

beni delirttiler bugün sinirimi sizden çıkarıyorum kusura bakmayın mafoldumben
napıyım çok nazlıyım

canım tüpler laparoskopiyle falan açılmazmış mı sordun mu doktora çaresi yokmu yani.

o ne biçim laf:mymeka:bidaha duymıycamlmaz:herşey yolunda gidecek biz neler gördük neler yaşadık hepsini atlattık buda geçecek sonu güzel olacak olumsuz düşünmek yok

artık dayanacak gücüm kalmadı herşeyimi yanlız başıma yapıyorum eşim beni sıkıştırıyo annenlere sakın demiycen diyo e kendi yanımda gelemiyo bunada kendim giderim galiba mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…