sana dil çıkarıyorum bundan sonra yazdıklarıma dikkat edicem ve az yazmaya gayret edicem :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:zeynep moralin bozuk bak farkında değilsin ters konuşuyosun ben seni anlıyorum hem seni çok seviyorum ama sende söylüyosun sonra beni yanlış anlıyosunuz diyosun aynı bizim gelin gibisin oda söyler sonra ben öyle demedim beni yanlış anlıyosunuz der tamam anlıyorum çok hassazsın moralini bozmuşlar kızmıyorum sana boşver uzatma hepimiz seviyoruz senikaydirigubbakcemile5
zeynepcigim valla kırmak istemedim sadece ben gezme deyince çarşı anladım ne bilim tatlım pardon
önemli değil nese bu topikte hep ters konuştuğum zannediliyor
kızlar benide svermisinizsempatiksalakcinni
kızlar benide svermisinizsempatiksalakcinni
hoş bulduk.benide sevin benide benidekafamçokkarıştı
hg severiz tabi ben bu topikte 1 senedir varım ilk defa gerginlik yaşadım ama arada olur biz iyi anlaşan altın kızlarız
sana dil çıkarıyorum bundan sonra yazdıklarıma dikkat edicem ve az yazmaya gayret edicem :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
çıkar canın sagolsun canım sana lakoroskopi yapıcaklar nasıl olucak hem o hem tüp bebek igneleri zor olucak
nolsun cnm bildiğin gibi.
derdim çoçuk bu yüzden hayatımı eşime ve kendime zehir edip duruyorum işte
sana dil çıkarıyorum bundan sonra yazdıklarıma dikkat edicem ve az yazmaya gayret edicem :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar: :dilcikar:
napıyım olan oldu artık onuda yapsınlar yakında ölürüm masada kalırım olur biter bende kurtulurum sizde benden kurtulursunuz mafoldumben
ha şöyle olumunekankayizsmile
napıyım olan oldu artık onuda yapsınlar yakında ölürüm masada kalırım olur biter bende kurtulurum sizde benden kurtulursunuz mafoldumben
zeynep ciddimisin şakamı yapıyon şu yazdıklarında valla ölüm lafının şakası bile hoş degil yok ben daha sana demiyom bişey o kadar anlayışlı yazdım bak bende eminede ama sen hala benden kurtulursunuz diyon valla sana yazıcak kelime kalmıyo ben merak ettim ikisi zor olur dedim
kısaca kendimi tanıdım arkadaşlar pat die konunun içine daldım k.bakmayındelikafadulden
2yıldır evliyim.ilk ay vajinusmustan uğraştım onu yendim bebek sorunuyla uğraşıyrm.
önce sorun eşimdeydi ameliyat oldu.
sonra benim tüplere bakılınca tüpümün biri kapalı biri zedeli olduğu anlaşıldı.ilk doktorum tüp bebeğe bile az şans verdi.bende doktorumu değiştirdim.buda yarı yarıya şans verio.olsun ben bekleyeceğim.allahıjm ol desin yeter
o ne biçim laf:mymeka:bidaha duymıycamlmaz:herşey yolunda gidecek biz neler gördük neler yaşadık hepsini atlattık buda geçecek sonu güzel olacak olumsuz düşünmek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?