Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ya zeynep nedemek o ben her dilden anlarım nedemek o allah aşkına ama ya istedigin şekilde yazarsın tabiki ama ben sadece gezme deyince ben öyle anladım okey sorun yok

tamam canım ben bişi demedim biz biraz kaba konuşuruz ne biliyim istanbul ağzıyla konuşmayız yanlış anlayabilirsin canım ben bişi dmedim Şeniz

evet gezme diyince akla ilk gelen şey çarşı pazar gezme oluyo
ama diyorumya bizim burda oturmalara gezme denirkaydirigubbakcemile5

kıslar farkındamısınız bir anda hepimiz tedaviye başladık sizcede acayip olmadımı CADIARZU
acaba ramazana hamişmi gircez neakannehir
benimde içimde öyle bir his var inş. öyle olur amin canım amin.
ben yanlış yazdım o zman bidaha anlayacağınız dilden yazarım

zeynonun sinirleri tepesinde belli boşver kız takma kafaya bizede soruyolar sorsunlar ne geçiyo ellerine sinsi dedikoducularklava:gezme deyince ben ev gezmesi olduğunu anladım çarşıya gidiceğin zaman çarşıya gidicem diyosun

adet olayım başlıycam inşallah yarın olurum sanırım lekelenme başladı hayırlısı inşallah sen muane olunca canın acıyomu

normal muayenede acımıyoda
geçen spekulum taktılar onda acıdı adetimin 4. günüde histeroskopi olucam doktor dedi

bak eminem anlamış kıss sizin orda ne derler

tamam canım ben bişi demedim biz biraz kaba konuşuruz ne biliyim istanbul ağzıyla konuşmayız yanlış anlayabilirsin canım ben bişi dmedim Şeniz

ay valla ben bu zeynebi döverim evire çevire anam bu herşeyi ters diyo ama napalım o bzim en küçük kardeşimiz seviyoz ama ginede yanımda olsa ıslak havluyla döverdimalsanaalsanasmile:mymeka:

gercekten zeynep hepimiz tedaviye başlıyoz kız bıde hepimiz hamiş kalıyomuş ne guzel olur dimi
dökülürüz sırayla

kıslar ben size hiçbir zaman kötülüğünüzü isteyecek bişey demem bunu bikere aklınızdan çıkarın
ben sinirlide değilim sadece siz beni yanlış algılıyorsunuz hepsi bu bugulll ben anlıycanız dilden konuşurum dedim sakın yanlış anlama ben sinirli demedim gerçek dedim ben içö anadolulu olduğumdan kelimeleri düzgün nakledemiyorum size olduğum gibiyim
ben sizi çok seviyorum kıslarŞeniz

ay valla ben bu zeynebi döverim evire çevire anam bu herşeyi ters diyo ama napalım o bzim en küçük kardeşimiz seviyoz ama ginede yanımda olsa ıslak havluyla döverdimalsanaalsanasmile:mymeka:

kıs vallaha kötü bişey dmedim dediysem ne olayım siz yanlış anlıyorsunuz sürekli iyi nasıl diyosanız diyin ama artık gücüme gidiyo bilin mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

ay bizde seni çatlak kız tersini diyen olmadı bizde seni seviyoz

kız şaka yazdım döverim diye iyimisin ben kendi adıma seviyorum eminim kızlarda seviyodur saçmalama ay bi laf nereye geldi tamam kapatalım şekerim kıyamam aglama

döverim lafına değil yazdıklarıma sürekli bişi diyorsunuz nese boşver mafoldumben

zeynep moralin bozuk bak farkında değilsin ters konuşuyosun ben seni anlıyorum hem seni çok seviyorum ama sende söylüyosun sonra beni yanlış anlıyosunuz diyosun aynı bizim gelin gibisin oda söyler sonra ben öyle demedim beni yanlış anlıyosunuz der tamam anlıyorum çok hassazsın moralini bozmuşlar kızmıyorum sana boşver uzatma hepimiz seviyoruz senikaydirigubbakcemile5

döverim lafına değil yazdıklarıma sürekli bişi diyorsunuz nese boşver mafoldumben
zeynepcigim valla kırmak istemedim sadece ben gezme deyince çarşı anladım ne bilim tatlım pardon
bizdede bi yere oturmaya gideceğimiz zaman gezmeye gideceğiz deriz.

emine tamam anladık sizde öyle diyosunuz ama ben gezme deyince öyle anladım sadece uzatmayalım ben kapatmaya çalışıyom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…