Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kız ne biliyim hani derlerya bi şeyin üstüne gelirsen kaynananda seviyomuş derler ya bende onun için dediydim....bilmiyorumkismile
yok kız hiç istemez olurmuyuz bea kız kocişin nasıl iyimi?adet oldun mu bakem sen?

esinte adet düzensizliği için sana bi macun yazmıştım ileriki sayfalara gördün mü bacım?

kız ne biliyim hani derlerya bi şeyin üstüne gelirsen kaynananda seviyomuş derler ya bende onun için dediydim....bilmiyorumkismile
yok kız hiç istemez olurmuyuz bea kız kocişin nasıl iyimi?adet oldun mu bakem sen?

canım onlar batıl inanc evet öz kaynanam olsaydı beni cok severdi melek gibi biriydi eşimder seni cok secerdi annem yaşasaydı.canım eşim iyi allaha şükür annem dio nasıl oldun die eşimde anne kızın bana cok iyi baktı ilaçlar değil kızın beni iğleştirdi ya bunları demiş anneme dün gezmeye bile giittk. yok ya hala adet olmadım ne olcak insan patlayacak gibi oluyom aslında hiç adet belirtisi yok normalde günüöm gecse adet belirtisi olur tam tersi bulantılarım cok hiç adet belirtisi yok amam bence ben adet olcam

kız allah iyiliğini versin emi biliyorum kız batıl inanç olduğunu bende lafın gelişi dediydim...
aferin kızo eşine sendende allah razı olsun ki eşini ayağa kaldırmışın rabbim senden razı olsun gönlünün muradını versin inş..kız walla bu işte bişe var senin bebişin mi var yoksa gııı ne biliyim insanın aklına direk böle bişe geliyo...

esinte kaç günün geçti canım ama böyle beklemekle olmazki hep söylüyorum sana ya test yap ya doktora git canım.

asi canım baktım ama doktora gitmedim bu ay adet olsam gidecem ne dio ona göre zaten aktarcıda düzensizlik için hazırlatcam macum

bak benimde 15 gün lekelenmelerim oldu ben hemen doktora gittim sorun varmış rahim duvarında ilaç verdi sende git canım ihmal etme bizler hamile kalmaya çalışıyoruz en ufak bir gecikmeyi bile kale almalıyız dimi.

esinte kaç günün geçti canım ama böyle beklemekle olmazki hep söylüyorum sana ya test yap ya doktora git canım.

canım pazar günü adet günümdü yani 6 sında 5 gün gecio belim bazen ağrıyo .gülüm gitsem gebelik testi ve cıkmayacak sonra adet söktürü vercek bende eve gelcem ilaçı kullanayamıyacam ve yine kalcak en iyisi adet olayım sonra düzensizlik için gideyim bu ay ama mutlaka gidecem

asi canım baktım ama doktora gitmedim bu ay adet olsam gidecem ne dio ona göre zaten aktarcıda düzensizlik için hazırlatcam macum

tmm cnm sen bi test yp yada dr a git eminenin dediği gibi cnm belki o dediğim işine yara cnm eğer adet düzensizliğin varsa...

inşallah hamilesindir kız:CüvCüv:aslında bi yandan hamile kalmanı çok istiyorum diğer yandada hamile kalınca bizi bırakan arkadaşlar geliyo aklıma üzülüyorum sende bırakma bizi emi:1no2::çok üzgünüm:

bak benimde 15 gün lekelenmelerim oldu ben hemen doktora gittim sorun varmış rahim duvarında ilaç verdi sende git canım ihmal etme bizler hamile kalmaya çalışıyoruz en ufak bir gecikmeyi bile kale almalıyız dimi.

çok doğru sölüyosun cnm kız esinte ihmale alma cnm benim...

evet canım ama daha önce günüm gectiğinde gittim bana doktor dediki adet düzensizlğin var adet söktürücü verdi daha bişey demedi eve gönderdi

öyle deme her ay aynı şey olacak değil ya belki bu ay farklı bişey var ne biliyosun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…