kıss kaynana beni yese içi rahat etmez tam tersi demek oluyomuş kötükedihüso
bananne küstüm zaten canım sıkkın morelim bozuk hemen ağlıyasım gelio senağlama
gittim tabi amam geldim yine dayanamadım ama istemiosan gide bilirim kafamçokkarıştı
5 dk ya gelirim
5 dk ya gelirim
kız ne biliyim hani derlerya bi şeyin üstüne gelirsen kaynananda seviyomuş derler ya bende onun için dediydim....bilmiyorumkismile
yok kız hiç istemez olurmuyuz bea kız kocişin nasıl iyimi?adet oldun mu bakem sen?
esinte adet düzensizliği için sana bi macun yazmıştım ileriki sayfalara gördün mü bacım?
yok canım bi bakam yada sen tekrar yaza bilirmisin canım
cnm google dan ave cemre yaz orda vitex diye macun var onun neye yaradığını oku bitanem belki işini görür...
canım onlar batıl inanc evet öz kaynanam olsaydı beni cok severdi melek gibi biriydi eşimder seni cok secerdi annem yaşasaydı.canım eşim iyi allaha şükür annem dio nasıl oldun die eşimde anne kızın bana cok iyi baktı ilaçlar değil kızın beni iğleştirdi ya bunları demiş anneme dün gezmeye bile giittk. yok ya hala adet olmadım ne olcak insan patlayacak gibi oluyom aslında hiç adet belirtisi yok normalde günüöm gecse adet belirtisi olur tam tersi bulantılarım cok hiç adet belirtisi yok amam bence ben adet olcam
tamam canım bakıyom sağol bitanem
esinte kaç günün geçti canım ama böyle beklemekle olmazki hep söylüyorum sana ya test yap ya doktora git canım.
asi canım baktım ama doktora gitmedim bu ay adet olsam gidecem ne dio ona göre zaten aktarcıda düzensizlik için hazırlatcam macum
bak benimde 15 gün lekelenmelerim oldu ben hemen doktora gittim sorun varmış rahim duvarında ilaç verdi sende git canım ihmal etme bizler hamile kalmaya çalışıyoruz en ufak bir gecikmeyi bile kale almalıyız dimi.
bak benimde 15 gün lekelenmelerim oldu ben hemen doktora gittim sorun varmış rahim duvarında ilaç verdi sende git canım ihmal etme bizler hamile kalmaya çalışıyoruz en ufak bir gecikmeyi bile kale almalıyız dimi.
canım pazar günü adet günümdü yani 6 sında 5 gün gecio belim bazen ağrıyo .gülüm gitsem gebelik testi ve cıkmayacak sonra adet söktürü vercek bende eve gelcem ilaçı kullanayamıyacam ve yine kalcak en iyisi adet olayım sonra düzensizlik için gideyim bu ay ama mutlaka gidecem
evet canım ama daha önce günüm gectiğinde gittim bana doktor dediki adet düzensizlğin var adet söktürücü verdi daha bişey demedi eve gönderdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?