Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kız siz yinede boş durmayın anacım bakarsın rabbim verir biliyosun 3 aylara giriyoruz bu ay çok önemli cnm benim onun için dualarımda hepinizde varsınız....

kız boş durmayızda hani öyle üstüne düşmüyorum yumurtlama günü yarım saat yat herşeye boşverdim anlayacağın olsaydı bugüne kadar olurdu bu ay mı olacak.duaların için sağol canım Rabbim kabul etsin hepimize hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar versin.....:Saruboceq::Saruboceq:

zeynep beyzanur nerdesiniz yine zeynep uyuyodur kesin beyzanurda işlerin altında kalıyo doktora gidiyo aleyna sen nerdesim ozlemay bugullll gelin yaaaaaaa.

amin cnm amin rabbim elbet sesimizi duyacak rabbimin hikmeti bol ...hayırlısıyla bizim birer hayırlı evlatlarımız olcak....:içelim:

zeynep beyzanur nerdesiniz yine zeynep uyuyodur kesin beyzanurda işlerin altında kalıyo doktora gidiyo aleyna sen nerdesim ozlemay bugullll gelin yaaaaaaa.

zeynep şimdi gelir melül melül bakar bizemirmirmirmir
aman diğer kızlarda mı uykucu ney ben kocişimi yolcu ettikten sonra yatmıyorum kız çok uyuyunca başım ağrıyo en iyisi erken kalkmak...

zeynep şimdi gelir melül melül bakar bizemirmirmirmir
aman diğer kızlarda mı uykucu ney ben kocişimi yolcu ettikten sonra yatmıyorum kız çok uyuyunca başım ağrıyo en iyisi erken kalkmak...

aynen canım zeynep uykucu zaten onu biliyoruz kolağına gitmesin şiiişşşşşkötükedihüsobencede en iyisi erken kalkmak ben birtek pazar günü geç kalkıyorum

aynen canım zeynep uykucu zaten onu biliyoruz kolağına gitmesin şiiişşşşşkötükedihüsobencede en iyisi erken kalkmak ben birtek pazar günü geç kalkıyorum

aman kız sesiz konuş şimdi uynacak demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye bağırır walla

e cnm doğal olarak pazar günü geç kalkarsın tabi çalışıyosun oda senin en doğal hakkın

aman kız sesiz konuş şimdi uynacak demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye bağırır walla

e cnm doğal olarak pazar günü geç kalkarsın tabi çalışıyosun oda senin en doğal hakkın

aman duymasınevet canım pazar günü yatıyorum ama kalkıktan sonrada yatana kadar hiç oturmuyorum iş yapıyorum:bbo:

oooooooooo esintecim bizde çay içiyoduk kaynanan seviyomuş wallakaydirigubbakcemile3

kıss kaynana beni yese içi rahat etmez tam tersi demek oluyomuş kötükedihüso

oy oy oy aşkım ben unutmuşum seni yazmayı bitanem kusura bakmaolumunekankayizsmile

bananne küstüm zaten canım sıkkın morelim bozuk hemen ağlıyasım gelio senağlama

kız esinteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nereye gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

gittim tabi amam geldim yine dayanamadım ama istemiosan gide bilirim kafamçokkarıştı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…