kız siz yinede boş durmayın anacım bakarsın rabbim verir biliyosun 3 aylara giriyoruz bu ay çok önemli cnm benim onun için dualarımda hepinizde varsınız....
kız boş durmayızda hani öyle üstüne düşmüyorum yumurtlama günü yarım saat yat herşeye boşverdim anlayacağın olsaydı bugüne kadar olurdu bu ay mı olacak.duaların için sağol canım Rabbim kabul etsin hepimize hayırlısıyla sağlıklı hayırlı evlatlar versin.....:Saruboceq::Saruboceq:
zeynep beyzanur nerdesiniz yine zeynep uyuyodur kesin beyzanurda işlerin altında kalıyo doktora gidiyo aleyna sen nerdesim ozlemay bugullll gelin yaaaaaaa.
zeynep şimdi gelir melül melül bakar bizemirmirmirmir
aman diğer kızlarda mı uykucu ney ben kocişimi yolcu ettikten sonra yatmıyorum kız çok uyuyunca başım ağrıyo en iyisi erken kalkmak...
aynen canım zeynep uykucu zaten onu biliyoruz kolağına gitmesin şiiişşşşşkötükedihüsobencede en iyisi erken kalkmak ben birtek pazar günü geç kalkıyorum
aman kız sesiz konuş şimdi uynacak demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye bağırır walla
e cnm doğal olarak pazar günü geç kalkarsın tabi çalışıyosun oda senin en doğal hakkın
zeynep beyzanur nerdesiniz yine zeynep uyuyodur kesin beyzanurda işlerin altında kalıyo doktora gidiyo aleyna sen nerdesim ozlemay bugullll gelin yaaaaaaa.
günaydın kızlar
ver canım içelim oh tavşan kanı ellerine sağlıkŞeniz
al eminem al bir bardak çay içelim cnm afiyet olsun...
günaydın kızlar
ver canım içelim oh tavşan kanı ellerine sağlıkŞeniz
esinte hoşgeldin canım günaydın nasısın gurban.
aşk olsun emine hani benim adım beni istemiomusun tamam bende cıkıyom :a015:
oooooooooo esintecim bizde çay içiyoduk kaynanan seviyomuş wallakaydirigubbakcemile3
oy oy oy aşkım ben unutmuşum seni yazmayı bitanem kusura bakmaolumunekankayizsmile
kız esinteeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee nereye gittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin
esinte canın niye sıkkın adet olmadın mı sen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?