inşallah hamilesindir kız:CüvCüv:aslında bi yandan hamile kalmanı çok istiyorum diğer yandada hamile kalınca bizi bırakan arkadaşlar geliyo aklıma üzülüyorum sende bırakma bizi emi:1no2::çok üzgünüm:
evet canım ama daha önce günüm gectiğinde gittim bana doktor dediki adet düzensizlğin var adet söktürücü verdi daha bişey demedi eve gönderdi
bi de başka dr a git cnm bak bakalım o ne diycek...
bu sefer başka doktora git
canım sence bıraka bilirmiyim sizi canım daha cok size ihtiyacım olcak sonra sizleri yiğenizle tanıştırırım teyzeleri hele bi hamiş cıkayım ozaman görürsünüz daha cok tepenizde olurum bu sefer ikikişi olrak ha
canım hastalanayım gidecem zaten adet olana kadar bişey yapmıyolar adet ol ondan sonra diolar
bırakmızsın dimi bu bizim için çok büyük bir yıkım oluyo çünkü kendimizi daha güçsüz ve çaresiz hissediyoruz hamiş kalıncada bebişlerimiz hakkında konuşuruzhihoyyyt
hmm tmm cnm anladım
sen bilirsin canım sen kendini bizden daha iyi bilirsin hakkında hayırlısı olsun.
günaydın kıssslarrrrrrrrrr mirmirmirmir
kulağım çınladı arkamdanmı konuştunuz benim:dilcikar:
günaydın kıssslarrrrrrrrrr mirmirmirmir
kulağım çınladı arkamdanmı konuştunuz benim:dilcikar:
yok caanııııııııııım senin kulağın başka şeylere çınlamış biz senin arkandan konuşurmuyuz hiçççççsempatiksalakcinni
yalancılarrr hepsini okudum işte :mymeka:
günaydın canım nası oluyum herzamanki gibi iştegünaydın canım nasılsın zemuszemus
kızlar bizim annemlerin oraya bi gelin geldi daha bir haftalık gelin konuştuk sohbet ettik beni bekar sanmış ben evliyim 2 senelik değince şaşırdı bebeğin nerde dedi bende yok dedim nie yok die sordu bende düşünmüyom yeni evliyiz dedim oda bana ne dedi 1 sene olmayınca sen artık bekleme olmaz dedi bende hiç sesimi cıkarmadım bende hayat dedim insan neyle karşılaşcağı belli olmaz dedim ve 7 aylık evlik hamile kalamıyo 2 ay günü gecio yine adet oluyo doktora gitcekti ama ben diyemedim o nun o lafını kendisine boşverdim ama olsun yine hamiş klasın istiom allah bilioya kötülük kendi sahibini bulur herzaman
kıss cadı beni cıkar ben konuşmadımlmaz:
aaaa walla bende uyuz oldum haa bizim bu millet varyaa az değil haaa illa 1 sene olmadan bebek olsun istiyolar bizim ne halt yediğimizi nerden bilecekse böle insanların varya saçını başını yolacaksın hiç acımadan bende bu ara birine patlıycam ya kime bende birine saç baş dalarım heralde bu ara düğünlerde çoğaldı gari sorarlar bişe varmı he varda karnımı içime çekiyom üf ya dellendiriyolar beni yaaaakızlar bizim annemlerin oraya bi gelin geldi daha bir haftalık gelindi konuştuk sohbet ettik beni bekar sanmış ben evliyim 2 senelik değince şaşırdı bebeğin nerde dedi bende yok dedim nie yok die sordu bende düşünmüyom yeni evliyiz dedim oda bana ne dedi 1 sene olmayınca sen artık bekleme olmaz dedi bende hiç sesimi cıkarmadım bende hayat dedim insan neyle karşılaşcağı belli olmaz dedim ve 7 aylık evlik hamile kalamıyo 2 ay günü gecio yine adet oluyo doktora gitcekti ama ben diyemedim o nun o lafını kendisine boşverdim ama olsun yine hamiş klasın istiom allah bilioya kötülük kendi sahibini bulur herzaman
yalancılarrr hepsini okudum işte :mymeka:
günaydın canım nası oluyum herzamanki gibi işte
herzaman nasıldınki cadım şaka şaka
aaa delimi ne salak şey direk sölenirmi uyuz oldum şimdi kötükedihüso
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?