Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

canım ya kıyamam belkide olacaktır bu sefer babanın içine dogmuştur birde kız demiş ya keşke ortak bi renk olsaydı yeşil yada efletun gibi belki erkek olur yegenimiz.........sen tedaviye başladınmı canım

hoşbulduk asim zeynebim ben iyiyim işte ne olsun hafta sonu dügün yaptık memlekette onun yorgunlugu var tedaviye ara vercem gibi benim durumumu başka dr a soracaktım memlekette dügünden fırsat bulamadım bilmiyorum ne yapacam.Şimdilik adeti bekliyorum bitince laparoskopi dediler

canım ya kıyamam belkide olacaktır bu sefer babanın içine dogmuştur birde kız demiş ya keşke ortak bi renk olsaydı yeşil yada efletun gibi belki erkek olur yegenimiz.........sen tedaviye başladınmı canım

yok canım almamışlar ama az kalsın babam alıyormuş
benim gönlümdede kıs var ama tabi Allahın verdiğine razıyım
babamın ağzından öle çıkmış

ben tedavideyim canım adetimle doğum kontrol ilacına başlıyorum diğeriyle tüpe inşaallah

oh oh düğünemi gittin kız iyice kyrtlarını dökeydin:dance::dance:bizimde var yarın kına gecesi ertesi günde salonda var cnm rabbim hakkında hayırlısını versin inş..canlarım ben biraz çıkıcam evimi toparlayım kuran okuyum birazda öğlende okunacak birazdan bu işlerimi hallaedeyim geliyorum şimdilik hoşçakalınopuyorumnanaktan

ayyyyy o ameli,yatı izledinmi :1shok: ben izledim

hadi hayırlısı zeynep Rabbim bu kez yüzünü güldürsün

güle güle bende sonra okurum
hadi hayırlısı zeynep Rabbim bu kez yüzünü güldürsün
amin canım amin
izledim de bişey anlamadım bi alettle yakıyor kesiyor gibi bişeyler yapıyor

Laparoskopi

izle

döktüm döktüm iyi oldu stres attım sana kolay gelsin canım

zeynom demekki içine doğmuş babanın tüp yaptıracağını bilmeden bebek odasına bakmış Rabbim babanın o saf ve temiz niyetine sana hayırlı bir evlat ihsan etsin amiiiiinnnn.

zeynom demekki içine doğmuş babanın tüp yaptıracağını bilmeden bebek odasına bakmış Rabbim babanın o saf ve temiz niyetine sana hayırlı bir evlat ihsan etsin amiiiiinnnn.

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…