günaydın kızlar
hoşgeldinnnnnngünaydın kızlar
ne çabuuk yedin kız
kıslar dün annem vardıya babam geçen napmış biliyormusunuz
bi caddeden geçerken bebek mağazası görmüş anneme demişki gel şuraya bi girelimde bi bakalım demiş
annem yok ne girip moralimizi bozucaz daha erken vakti var demiş babam olsun bi bakalım demiş adamın içine doğmuş gibi sanki
nese girmişler kıss çocuk odalarına yönlendirmiş babam yok bizimki daha yeni bebek demiş mafoldumben
sonra bebek odalarına bakmışlar kıs demişki bebeğin cinsiyeti ne
babam hemen kııı diyecekmişki annem daha belli değil demiş babamda yok kız kız demiş
orda bulmuşlar güzel bir takım hesap kesmişler taksiti ayarlamış babam annem diyoki ben şaşırdım baban hiç böle yapmazdı
anlatırken nası kötü oldum yaaa belki diyorum olacakta babam çok üstüne düşüyo hiç böle yapmazdı
demett selaa veriliyo dua et nolur canım esintemm sende mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
hoşgeldinnnnnn
he hemen geldim işte sempatiksalakcinni
canım ya kıyamam belkide olacaktır bu sefer babanın içine dogmuştur birde kız demiş ya keşke ortak bi renk olsaydı yeşil yada efletun gibi belki erkek olur yegenimiz.........sen tedaviye başladınmı canım
hoşbulduk asim zeynebim ben iyiyim işte ne olsun hafta sonu dügün yaptık memlekette onun yorgunlugu var tedaviye ara vercem gibi benim durumumu başka dr a soracaktım memlekette dügünden fırsat bulamadım bilmiyorum ne yapacam.Şimdilik adeti bekliyorum bitince laparoskopi dediler
hoşbulduk asim zeynebim ben iyiyim işte ne olsun hafta sonu dügün yaptık memlekette onun yorgunlugu var tedaviye ara vercem gibi benim durumumu başka dr a soracaktım memlekette dügünden fırsat bulamadım bilmiyorum ne yapacam.Şimdilik adeti bekliyorum bitince laparoskopi dediler
yok canım almamışlar ama az kalsın babam alıyormuş
benim gönlümdede kıs var ama tabi Allahın verdiğine razıyım
babamın ağzından öle çıkmış
ben tedavideyim canım adetimle doğum kontrol ilacına başlıyorum diğeriyle tüpe inşaallah
ayyyyy o ameli,yatı izledinmi :1shok: ben izledim
güle güle bende sonra okurumoh oh düğünemi gittin kız iyice kyrtlarını dökeydin:dance::dance:bizimde var yarın kına gecesi ertesi günde salonda var cnm rabbim hakkında hayırlısını versin inş..canlarım ben biraz çıkıcam evimi toparlayım kuran okuyum birazda öğlende okunacak birazdan bu işlerimi hallaedeyim geliyorum şimdilik hoşçakalınopuyorumnanaktan
amin canım aminhadi hayırlısı zeynep Rabbim bu kez yüzünü güldürsün
izledim de bişey anlamadım bi alettle yakıyor kesiyor gibi bişeyler yapıyor
oh oh düğünemi gittin kız iyice kyrtlarını dökeydin:dance::dance:bizimde var yarın kına gecesi ertesi günde salonda var cnm rabbim hakkında hayırlısını versin inş..canlarım ben biraz çıkıcam evimi toparlayım kuran okuyum birazda öğlende okunacak birazdan bu işlerimi hallaedeyim geliyorum şimdilik hoşçakalınopuyorumnanaktan
meraba kızlaaarrr hoşgeldiniz nasılsın bakıym.
zeynom demekki içine doğmuş babanın tüp yaptıracağını bilmeden bebek odasına bakmış Rabbim babanın o saf ve temiz niyetine sana hayırlı bir evlat ihsan etsin amiiiiinnnn.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?