biliyorum nesinteeeeeeemmmmmmmmmmmmmmŞeniz
naşkım zeynom sen bilirsin
:asigim: :asigim: :asigim: :asigim: :asigim: bana kaçanmı
kısssss ben geldim millet gittikimseyi göremiyom
kaçırttın bizi vura vura napakkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
aman umursamamıştım daha yeni evliydi toydu daha yani oda ektini biçio istiolar ama hamiş kalamıyo kayınları falan dio bu nie hamile kalmıyo naptı kötülük yaptı kendi buldu
:dilcikar::dilcikar::dilcikar:
:asigim::asigim::asigim:
kıslar dün annem vardıya babam geçen napmış biliyormusunuz
bi caddeden geçerken bebek mağazası görmüş anneme demişki gel şuraya bi girelimde bi bakalım demiş
annem yok ne girip moralimizi bozucaz daha erken vakti var demiş babam olsun bi bakalım demiş adamın içine doğmuş gibi sanki
nese girmişler kıss çocuk odalarına yönlendirmiş babam yok bizimki daha yeni bebek demiş mafoldumben
sonra bebek odalarına bakmışlar kıs demişki bebeğin cinsiyeti ne
babam hemen kııı diyecekmişki annem daha belli değil demiş babamda yok kız kız demiş
orda bulmuşlar güzel bir takım hesap kesmişler taksiti ayarlamış babam annem diyoki ben şaşırdım baban hiç böle yapmazdı
anlatırken nası kötü oldum yaaa belki diyorum olacakta babam çok üstüne düşüyo hiç böle yapmazdı
demett selaa veriliyo dua et nolur canım esintemm sende mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
mafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
cnm walla çok duygulandım kız adamın içine doğmuş walla rabbim inş.şu cumanın yüzü suyu hürmetine sesimizi duysun ay kurban olurum yaaa cnm yaaa artık torun istiyo zaaar kız sen bu sefer anne olcaksın gibime geliyo hadi hayırlısı cnm
mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumbenmafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben mafoldumben
anneme belli etmedim ama çok üzüldüm istemez olurmu yaa ilk torunları olacak
inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh aminnnnnnnnnnnnnnn:Saruboceq:mafoldumben
inşallah cnm yaaa inşallah annenler bilmiyodu demi bitanem tüp bebek yaptıracağını....
yok bilmiyorlar içlerine doğdu galiba
galiba cnm yaaa kız o avatar ney totosunu yirim ben onun....
evet bende görmüştüm çok güzel gıııııbirinde gördüm çok sevdim bende aldım
amannn bugünde ben varım kimseler yok boshayallersmile
kahvaltı yapıyım bariiii:gitme:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?