Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bir arkadaşımız daha muradına eriyor inşallah:Saruboceq:sıra bizede gelir birgün mutlakaboshayallersmile

bugul sen kapalımısın canım

evet canım kapalıyım sanırım sende kapalısın sen alışverişini nerden yaparsın ben hep fatihe giderim orda ne arasam rahat buluyorum aker armine butik dayı orda dahada var ama tabi yeni sezon çok pahalı ben şimdi temmuz oratsını bekliyom yüzde elli indirim oluyo

bir arkadaşımız daha muradına eriyor inşallah:Saruboceq:sıra bizede gelir birgün mutlakaboshayallersmile
amin emine İNŞALLAH

CANIM BEN EYÜPTEN ALIYORUM AMA FATİHİ COK BEYENİYORUM AMA COK PAHALI

ARMİNEDE EYÜPTE KAMPANYA VARDI UCUZDU YAZLIKLAR 2HAFTA ÖNCE AMA ŞİMDİ BİLMİYORUM DAHA GİTMEDİM

kızlar haticede gelmez oldu siteye
kaçınılmaz son hep böyle oluyo canım napalım hamile kalan gelmiyo.
Benİm eŞİmde bankada calıŞıyodu kredİ bÖlÜmÜnde ama cok yoruluyodu İstİfa ettİ kppss gİrdİ devlet memuru oldu

banka çok zor ya çok iyi yapmış eşin devlet memuru olmak daha :lepi:bende özel sektörde çalışıyorum ama benimki aşırı zor değil idare ediyorum ama devlet olsa süper olur kısmet artık bunu bulamayanlarda var.

evet emine cok yoruluyodu cok gec cıkıyodu ama orda yükselebilirdi müdürü öyle demiş ama gözünde yok benimkinin rahatlıgına cok düşkündür

evet emine cok yoruluyodu cok gec cıkıyodu ama orda yükselebilirdi müdürü öyle demiş ama gözünde yok benimkinin rahatlıgına cok düşkündür

ama şimdi eşimde alışmış bankay a 5 senedir bankada ve 2 kere terfi aldı çok zor bide benim eşim bankada fazla durmuyo hep mevduat bulmaya çalışıyo dışarda bide bu sıcakta takım elbise cekette çıkmıyo

kızlar işilerden bakamadım esınte çok sevındım canım eminenın dediği gibi silikse kesin hamilesindir canım inş rabbım güldürür yüzünü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…