Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
valla ben dün makarna yedim hafif zannediyordum
bugulllllll kaç kilosun bacım bu kadar kilo takibi yapıyon:hulya:

canım işte kışın 66 dım şimdi 54 oldum şükür baya verdim o yüzden dikkat ediyom o kiloları geri almak istemiyom boyumda yok 160 zaten 2 kilo daha versem tamam işte

zeynoooooooooooooooooooooooo unutma beni başladı aman kaç gündür de bakamıyom ne olup ne bittiyse zaaar

canım işte kışın 66 dım şimdi 54 oldum şükür baya verdim o yüzden dikkat ediyom o kiloları geri almak istemiyom boyumda yok 160 zaten 2 kilo daha versem tamam işte

varmış baya kilon ben 63 oldumda kendimi duba gibi hissetmiştim şimdi 60 ım dahada veriyim diyomda annemler kızıyo bu kilon iyi diyorlar
ben yesem bile almıyorum öle bi yapım var yaramıyo

varmış baya kilon ben 63 oldumda kendimi duba gibi hissetmiştim şimdi 60 ım dahada veriyim diyomda annemler kızıyo bu kilon iyi diyorlar

ne güzel kız walla hani derler ya su içsem yarıyo diye aynen bende öleyimmm

emine niye konuşmuyon bugün moralin yok senin
geçenlerdede kavga etmiştin sonra barışmıştın sevi,nmiştin bu seferde böle olacak canını sıkma

ne bilym canım ya moralim çok bozuk canım konuşmak istemiyo hiç bi tuhaf oldum ben çok kötüyüm bugün sizleri dinliyorum konuşun canım siz geçenlerdede kavga ettik ama bu sefer canıma tak etti artık ne yapsam diye düşünüyorum.

yedigin yaramıyosa valla şanslısın bana yarıyo o yüzden kapadım agzımın fermuarınıya unutma beniyi bende izliyomda bu eminenin annesi nasıl öldü

benim sözümü dinlersen bi telefon aç özür dileme ama konuş ne yapıyorsun felan de
ne güzel kız walla hani derler ya su içsem yarıyo diye aynen bende öleyimmm
aayy oda kötüki sen hemen spora başlakaydirigubbakcemile2
kız o kamyonun içinde uyuşturucu yüklü galibaaa aman iyice manyadılar haaaasempatiksalakcinni

evet uyuşturucu varsempatiksalakcinni

hiç bişe düşünme cnm benim akşam giiiiiiiiiiiiit kocanın boynuna boğazına sarıl takma bu kadar kafaya cnm yaaaa bugün mübarek gün kırmayın birbirinizin kalbini...

yedigin yaramıyosa valla şanslısın bana yarıyo o yüzden kapadım agzımın fermuarınıya unutma beniyi bende izliyomda bu eminenin annesi nasıl öldü

cnm hani mehtapla muzo balkondan itmişlerdi yaa ozaman tekrar yaşamıştı ama daha sonra pis muzo serumunun içine iğne sıkıp durdu ne iğnesiyse o öldürdü kadını işteee

cnm hani mehtapla muzo balkondan itmişlerdi yaa ozaman tekrar yaşamıştı ama daha sonra pis muzo serumunun içine iğne sıkıp durdu ne iğnesiyse o öldürdü kadını işteee

tekrar yaşamıştı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: çok güzel anlattın:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…