Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
en iyisi çıkıym ben sizinde sohpetinizi bozdum mesai bitsede eve gitmek ağlamak istiyorum burda olmuyo gözlerim dolu dolu oturuyorum.

öğlen arası eve gideriz ikimizde evde yeriz yemeğimizi ya işte böyle bir laf hazmetmesi zor çok zormafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

of bitanem yaaa oda sinirle söledi zaaar aman o nası lafmış yaaa sen bu sözü hakedecek ne yapmışsın ki bunu sorsaydın bari yaaaa

hoşbuldum kızlar

aşkolsun başka topikte takılı kaldım ondan ugrayamadım cadı
tamam tamam şaka Şeniz
en iyisi çıkıym ben sizinde sohpetinizi bozdum mesai bitsede eve gitmek ağlamak istiyorum burda olmuyo gözlerim dolu dolu oturuyorum.

canım ne var bunda dertleşiyoruz işte boşver konuş at içindekileri herşey düzelir takma kafana

cnm senin derdin bizim derdimiz arkadaşlıklar bugünler için lütfen böle düşünme sen mutsuz olursan bizde mutsuz oluruz nolur kendini yıpratma cnm

öğlen arası eve gideriz ikimizde evde yeriz yemeğimizi ya işte böyle bir laf hazmetmesi zor çok zormafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

aaaaaaaaaa canım ne olur üzülme bizide üzme bak sen burda barıştık çok mutluyuz yazcaksın tamam haklısın sen ama napıcan işte bazı erkekler böyle oluyo düzelcek inşallah

kendinize iyi bakın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin hoşçakalın.

eminem üzülme diycem olmuyo cünkü bende senin gibi alttan aln ben ama eşime sorsanız ben cadıyım

oyüzden erkeklerle baş edilmez canım kendini hiç üzme ben kendime yaptıum şimdi korkuyorum bi hastalık cıkıcxak benden şimdi takmamaya calışıyom sende dene boşver barış eşinle bak zamnla düzene girer ıNŞALLAH

of bitanem yaaa oda sinirle söledi zaaar aman o nası lafmış yaaa sen bu sözü hakedecek ne yapmışsın ki bunu sorsaydın bari yaaaa

erkek milleti işte her derdi kadınlar çeker küçük lafımızla hatamızla yargılanırız
ama Allah korusun eşim benim kötü olacağım bi laf sölemez
emineninkide sinirle demiştir eminim

Emıne gıtme canım hepımızde var bu dert bızde ıÇımızdekılerı sÖylÜyoz ne var bunda canım sen anlat bız dınlıyoz paylaŞıyoz ne gÜzel

evet zeynep her sıkıntıyı biz cekiyoz kadın olarak onlar küçüçük şşeylerde hemen sinirleniyolar

bizim yerimizde olsalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne olurdu acep

zamanla düzelir mi bilmem ama içimde kocaman bir yara açıldı nasıl kapanacak bilmiyorum.

erkek milleti işte her derdi kadınlar çeker küçük lafımızla hatamızla yargılanırız
ama Allah korusun eşim benim kötü olacağım bi laf sölemez
emineninkide sinirle demiştir eminim

asla benim eşimde beni kıracak bişe sölemez ama emineninkide sinirle sölemiştir bende eminim kimse hayat arkadaşına bu kadar kırıcı bişe söleyemez...

kızlar erkekler söylüyo ne kadar söylemiyo desekte kırıcı oluyolar bazen farkında olmadanda

bizim gibi narin kibar kırılgan deyiller ne yazıkki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…