öğlen arası eve gideriz ikimizde evde yeriz yemeğimizi ya işte böyle bir laf hazmetmesi zor çok zormafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
tamam tamam şaka Şenizhoşbuldum kızlar
aşkolsun başka topikte takılı kaldım ondan ugrayamadım cadı
en iyisi çıkıym ben sizinde sohpetinizi bozdum mesai bitsede eve gitmek ağlamak istiyorum burda olmuyo gözlerim dolu dolu oturuyorum.
en iyisi çıkıym ben sizinde sohpetinizi bozdum mesai bitsede eve gitmek ağlamak istiyorum burda olmuyo gözlerim dolu dolu oturuyorum.
öğlen arası eve gideriz ikimizde evde yeriz yemeğimizi ya işte böyle bir laf hazmetmesi zor çok zormafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
of bitanem yaaa oda sinirle söledi zaaar aman o nası lafmış yaaa sen bu sözü hakedecek ne yapmışsın ki bunu sorsaydın bari yaaaa
of bitanem yaaa oda sinirle söledi zaaar aman o nası lafmış yaaa sen bu sözü hakedecek ne yapmışsın ki bunu sorsaydın bari yaaaa
kendinize iyi bakın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin hoşçakalın.
kendinize iyi bakın kızlar hepinizin kandili mübarek olsun Rabbim dualarınızı kabul etsin hoşçakalın.
sordum tabi çok sinirlendirmişim onu öyle söylemiş.
eminem üzülme diycem olmuyo cünkü bende senin gibi alttan aln ben ama eşime sorsanız ben cadıyım
oyüzden erkeklerle baş edilmez canım kendini hiç üzme ben kendime yaptıum şimdi korkuyorum bi hastalık cıkıcxak benden şimdi takmamaya calışıyom sende dene boşver barış eşinle bak zamnla düzene girer İNŞALLAH
erkek milleti işte her derdi kadınlar çeker küçük lafımızla hatamızla yargılanırız
ama Allah korusun eşim benim kötü olacağım bi laf sölemez
emineninkide sinirle demiştir eminim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?