Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
benim sözümü dinlersen bi telefon aç özür dileme ama konuş ne yapıyorsun felan de

aayy oda kötüki sen hemen spora başlakaydirigubbakcemile2

evet uyuşturucu varsempatiksalakcinni

hiç bişe düşünme cnm benim akşam giiiiiiiiiiiiit kocanın boynuna boğazına sarıl takma bu kadar kafaya cnm yaaaa bugün mübarek gün kırmayın birbirinizin kalbini...

hep böyle yapıyorum barışan ben oluyorum arıyorum konuşuyorum bu sefer yapmıycam öğlen arası eve gittim kavga edip geldim işe şu mübarek günde çok canımı sıktı benim.

hep böyle yapıyorum barışan ben oluyorum arıyorum konuşuyorum bu sefer yapmıycam öğlen arası eve gittim kavga edip geldim işe şu mübarek günde çok canımı sıktı benim.

yuhhhhhhhhhhh emine bugünmü oldu ne ara gittin kısss eşin evdemiydiki iyice şaşırdımakannehirakannehirakannehir

canım zaten eşin hatasını anlayan bi insansa akşam af diler eger dilemezse sende eşine karşı birazdaha töleranslı davran ama güzelcede anlat istediklerini

eşim hatasını anlayan biri değil sorunda orda ben ne yaptımki diyo bana deli edecek beni öğlen arası dedim böyle yapacaksan gitme bundan sonra annemlere yeter artık.

emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee :mymeka: :mymeka: :mymeka: :mymeka: bu kadar olmazki iyice ortalığı karıştırmışsın

kız emine eşin evdemiydi ne ara kavga ettin neyse sinirini aldınmı

cnm onlar karı kocalar birbirlerinden sinir alarak bu evlilik yürümez bitanem onlar lise arkadaşı değilki birbirlerinden sinir alsınlar onlar karı kocalar her taraftan biri alttan alcak yoksa yürümezki bu evlilik emine hep alttan alan olmuş bu seferde o anlasın bakalım hatasını

hmm tmm anladım cnm rabbim bu güzel günde kalbini kırdığı için rabbim akıl versin eşine

Son düzenleme:
:1shok: eminem bu nasıl bir laf yaaaa sinir oldum şimdi haklıymışsın canım
ama belki sinirle söyledi canım benimmm:teselli:
sendemi eve gidersin öle arası

:1shok: eminem bu nasıl bir laf yaaaa sinir oldum şimdi haklıymışsın canım
ama belki sinirle söyledi canım benimmm:teselli:
sendemi eve gidersin öle arası

öğlen arası eve gideriz ikimizde evde yeriz yemeğimizi ya işte böyle bir laf hazmetmesi zor çok zormafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

öğlen arası eve gideriz ikimizde evde yeriz yemeğimizi ya işte böyle bir laf hazmetmesi zor çok zormafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben

canım benim üzülme sinirle söyledi belki bak tedavin stresten geriler yapma
eşine hiç bişi olmaz sana olur üzülme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…