benim sözümü dinlersen bi telefon aç özür dileme ama konuş ne yapıyorsun felan de
aayy oda kötüki sen hemen spora başlakaydirigubbakcemile2
evet uyuşturucu varsempatiksalakcinni
hiç bişe düşünme cnm benim akşam giiiiiiiiiiiiit kocanın boynuna boğazına sarıl takma bu kadar kafaya cnm yaaaa bugün mübarek gün kırmayın birbirinizin kalbini...
hep böyle yapıyorum barışan ben oluyorum arıyorum konuşuyorum bu sefer yapmıycam öğlen arası eve gittim kavga edip geldim işe şu mübarek günde çok canımı sıktı benim.
tekrar yaşamıştı :roflol: :roflol: :roflol: :roflol: çok güzel anlattın:roflol:
canım zaten eşin hatasını anlayan bi insansa akşam af diler eger dilemezse sende eşine karşı birazdaha töleranslı davran ama güzelcede anlat istediklerini
yuhhhhhhhhhhh emine bugünmü oldu ne ara gittin kısss eşin evdemiydiki iyice şaşırdımakannehirakannehirakannehir
aman ne biliyim gıııı anlattım işte olmamış mıbilmiyorumkismile
hep böyle yapıyorum barışan ben oluyorum arıyorum konuşuyorum bu sefer yapmıycam öğlen arası eve gittim kavga edip geldim işe şu mübarek günde çok canımı sıktı benim.
yok oldu çok tatlısınŞeniz
eşim hatasını anlayan biri değil sorunda orda ben ne yaptımki diyo bana deli edecek beni öğlen arası dedim böyle yapacaksan gitme bundan sonra annemlere yeter artık.
kız emine eşin evdemiydi ne ara kavga ettin neyse sinirini aldınmı
evet yaaa benimde kafam karıştı kız şu işi en başından anlat bakem sen
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
:1shok: eminem bu nasıl bir laf yaaaa sinir oldum şimdi haklıymışsın canım
ama belki sinirle söyledi canım benimmm:teselli:
sendemi eve gidersin öle arası
öğlen arası eve gideriz ikimizde evde yeriz yemeğimizi ya işte böyle bir laf hazmetmesi zor çok zormafoldumbenmafoldumbenmafoldumbenmafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?