Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
evet zeynep her sıkıntıyı biz cekiyoz kadın olarak onlar küçüçük şşeylerde hemen sinirleniyolar

bizim yerimizde olsalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr ne olurdu acep
valla öle yerimizde olsalar dayanamazlardı çünkü duygusal değilller
zamanla düzelir mi bilmem ama içimde kocaman bir yara açıldı nasıl kapanacak bilmiyorum.

kapanır zamanla eminem neler düzelmediki
biz böle konuşuyoruz ama her evde dert keder var tek sen değilsin Allah sağlık versin canım hepsi geçer

sağolun kızlar ya gerçekten moral oldunuz bana hepinizi çok seviyorummafoldumbenmafoldumben

haa emine şöyle bizim sorunumuz olsa sen dinlemiycenmi kız

herkesin bi derdi var söylenmeyen dile gelmeyen okadar cok yara varki içerde kimse dört dörtlük deyil canım eşinde sinirle bişe demiş takılma boşver uzattık ca uzar daha büyür sen alttan almaya calış bu günün hürmetine

bugul iyi almışsın kız bende gaziosmanpaşada gördüm meydanda magazada ama 10tl gecelik ama cok güzeldi gidersem alıucam onlardan renk renk ama setendi işte penye alsam daha iyi aslında

bugul iyi almışsın kız bende gaziosmanpaşada gördüm meydanda magazada ama 10tl gecelik ama cok güzeldi gidersem alıucam onlardan renk renk ama setendi işte penye alsam daha iyi aslında

canım saten rahat olmuyo ben penye diye aldım ama çok güzel gerçekten o gaziosmanpaşayı adım gibi bilirim ben oraya yakın oturuyodum çok güzel uygun şeyler oluyo ordaki arminede çok güzel olmuş

kız buguullla aleyna hanginiz ne yazdınız şaşırıyok walla anam başka avatar mı yok başka koy kız bugulll

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…