Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
merhaba kızlar geçmiş kandiliniz mübarek olsun
ben çıkınca 3 te kalkıp dua planı yapmışsınız canlarım ben bilmiyordum
kusura bakmayın ama ben saat 10.30 gibi başlayıp gece 2ye kadar dua ettim süre okudum hepimizin adına Meryem süresinide okudum Rabbim inşallah ellerimizi boş çevirmez.Dualarımızı kabul eder.
beyzam hayırlı olsun hadi sonuna geldin nihayet Allahım yüzünü güldürsün bu sefer inşallahhh

kızlar biz geldik yeğeninizle birlikte ben hamileyim şükürler olsun umudum allahtı herzaman halada hiç umut yokken umudumuz oldu herzaman dedim benim umudum allah canı verecek o şimdi çok mutluyum rabbim bebeğim için cok şükürler olsun

gerçektenmi :1shok: şoktayım nasıl öğrendin değerin kaç ayy çok heycanlıyım

gerçektenmi :1shok: şoktayım nasıl öğrendin değerin kaç ayy çok heycanlıyım

evet canım dün hastaneye gittim tabi devlete gittim ama inanmadım bana gebesiniz diğince şok gecirdim bu gün özele gittim ve bebeğimi gördüm kalp atışlarını dinledim cok mutluym regayip kandilinde hamile oldumu öğrendim

yemin et inanmam
hem nasıl hemen kalp atışı duyuyorsun kısssss :1shok:

peki kaç haftalık hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyythihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt hihoyyyt

canım haberi alınca hemen adınızı saydım hepinizin inşallah sizde sonunda mutlu olcaksınız

aminnn canım ağlayabilirmiyim inan sevinçten mafoldumben
bigün bizde olucaz değilmi
peki sen hiç heycanlı gibi değilsin bağırıp çağırmıyorsun

aminnn canım ağlayabilirmiyim inan sevinçten mafoldumben
bigün bizde olucaz değilmi
peki sen hiç heycanlı gibi değilsin bağırıp çağırmıyorsun

canım kalbi içimde pıt pıt die atıyo ya şaşkınım cok hiç beklemioduk ben devlete gittim hatta yokturdie söktürücü flan verirler die sonra cıkınca şaşırdım bu gün aylık kontrellerimize başladık teyzesi

mafoldumben ay yerim ben onu mafoldumben
çok sevindim canım şimdi eşime dedim beni avutuyo bigün bizimde olacak diyo mafoldumben ama beni tutmak mümkünmü
canım benim yarın kıslar çok şaşıracak
ama dün siteye girdin neden demedin

teyzeleri artık ikimiz sizin için dua etceğiz .canım haber vercektim annemler bırakmıyo orda kalıyom bu hafta sonu burdayım ailem okadar mutluki kardeşlerim geldi kontrele bebeği gördüler kalp atışlarını dinlediler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…