kızlar ben geldım aza önce telefon geldı yarın sabah 09:30 gel dediler transfer olcakmış ay çok heyecanlıyım napcam ben
korkma canım pek fazla acı olmuyo aşılamada daha fazla acı oluyo ay olsun kız bebek gelecek bebek herşeye değer onun için hihoyyytevet canım çok heyecanlıyım acı oluyomu bitanem şu rahmı açarken o vida seslerı benı mahvedıyo ay aklıma geldıkce
emine şimdi benım 3 gunde oluşmuş oluyo dimi ozaman çarşamba vermiştik labaratuvara erkenmi döllenmiş oluyo
emınem geldım canım benımde işim vardı çıkmak zorunda kaldım yarın itibaren 10 gun yokum rapor alıcam . ek canlı gidiyom ama inş çift canlı olarak gerı dönerim. transferde hep size dua edicem kızlar
3. Veya; "HüvaIIahü'l-hâliku'l-bâriü" = "O yaratandır ve yok*tan var edendir." âyetini 1054 kere tekrar eder.)
bu duayı transfere girmeden önce okumaya başla bitir Allahın izniyle olur inşallah.
Sabah ve yatsı namazından sonra silsile-i aliyyenin isimlerini, sonra Fatiha okuyarak ruhlarına gönderip, onları vesile ederek yapılan dua kabul olur. Tecrübe edilmiştir.
canım o isimler kime ait cahilliğimin kusuruna bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?