Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
geri zekalı de insanın yüzüne karşı böle denirmi hiç
hem sen neden bakıyorsunki boşver naparsa yapsın

canım sevdiğim bi arkadaşım işi vardı ben bakarım dedim hemen geldi zaten öyle bişey demesini beklemiyodum sanki ben hastalık saçıyorum ben insanlık yaptım onun bana dediğine bakmafoldumben

canım sevdiğim bi arkadaşım işi vardı ben bakarım dedim hemen geldi zaten öyle bişey demesini beklemiyodum sanki ben hastalık saçıyorum ben insanlık yaptım onun bana dediğine bakmafoldumben

boşverrrrrr salla
hem bizim zor oluyoya zorumuza gidiyor bizim
başkalarına normal geliyo işte bizim duygusallığımızı bilmiyorlar
salla gitsin bizimde olacak inşaallah

emine nasılsın canım

boşver kötü niyete söylememiştir ama banada buna benzer bişe söylediklerinde cok zoruma gidiyo yakınlarımın bebeklerini cok sevmiyorum bile nazar verdi derler diye korkuyorum İNŞALLAH benim bebeyim olsa herkers sevebilir hiç bişe demiycem valla kendimden biliyorum

valla en erken gelen benim burda bekliyorum kimse yok çıkıyorum tekrar geliyorum yine kimse yok bu sefer canım girmek istemiyo kimseyi görmeyince

ben bebeği seviyorum böyle baktım nasıl bakıyo bişey olacak diye bende elimi çektim öyle bakınca.ben kendi bebeğimi herkese sevdiririm olsunda inş.

hoşgeldin aleyna
hoşbuldum cadı hıh:umursamaz:
aleyna hoşgeldin canım nasılsın
hoşbuldum emine
tabi ölesiniz eskiden daha çok girerdiniz şimdi öğleden sonra geliyorsunuz:dilcikar:

kız ben 2 gündür annemlerdeydim pazar günüde yatılı misafirim vardı dün gitti yazamadım
unuturmuyum kız dün gelşdim sen yoktun ben gelmişem sen gitmişsin mesajını aldım

Zeynepppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…