Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

kıs ağda yapıyomya ellerim yağlı az sonra gelirim

emine sgortaya mı yaptırıyon canım aşılamanı ne kadara maloluyo

canım sigortalıyız özel hastanede yaptırıcaz ne kadar tutacak perşembe günü belli olur ama çok tutacak gibi iğneler çok pahalı çünkü raporda çıkmazsa zaten bittiğimizin resmidir.

emine neden sgortadan yararlanmıyon sırayla gidiyolar önce aşılama sonrada tüp bebek cok paran da gitmez

faydalanıyorumya canım sigorta bir kısmını karşılıyo benim gittiğim doktor özel hastanede çalışıyo orda yapacak aşılamayı.hele biraz anlat kız nasıl sigortadan faydanıcam devlet hastanesinde mi yaptırmam lazım canım şimdi yemeğe çıkıyorum öğleden sonra konuşalım müsait olursan.

canım sgortadan yararlanmak için devlet has. yada anlaşmalı has. gidicen o zamn cok para vermiyosun yumurta takibinde bana dr catlatma ignesi verdi 85 tl hiç para vermedim hoşuma gitmişti bu anlaşmalı özel has.
devlet has. cok araştırıyo zaten ona hiç para vermiyosun küçük bi mikter veriyosun ilzcların birazı oda cok deyil

bence sen bu aşılamayı yaptır ıNŞALLAH olur ama olmassa devlet has. başvur tüp bebeye kadar oraya git belki ben bile öyle yaparım çünkü özellere güç yetmiyo garantiside yok güzele yaptırsan 10milyar kötüye yaptırsan için rahat olmuyo
bu konuda benimde kafam karışık bende karar veremedim ramazandan sonra başlıycaz ıNŞALLAH ama kafam cok karışık

o zamn demiyim canım

şimdi vitler varya kegıdın üstünde sir agda yazıyo onu aldım yanında da mendili var ilk kez kullanıcam bugün

sen sesunun yeşil olanlardan mı aldın ben turuccusunu aldım beceremedim hep yapıştı heryerime

canım zaten şimdi özel hastanelerin hepsi anlaşmalı bir kısmını veriyosun devlet hastanesinde hiçmi verilmiyo bide ben pek güvenmiyorum devlet hastanesine ne biliym başladık bir kere

evet koyu yeşil varya o işte
o turuncuyu bende yapamadım
o aldığın kağıtlar çok pahalı ya ben alıyorum 1 kutu yetiyo 3.99 tl
canım zaten şimdi özel hastanelerin hepsi anlaşmalı bir kısmını veriyosun devlet hastanesinde hiçmi verilmiyo bide ben pek güvenmiyorum devlet hastanesine ne biliym başladık bir kere

hayırlı olsun canım ama özele yaptır ya devlet önem vermez pek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…