Zeynepppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppppp
emine sgortaya mı yaptırıyon canım aşılamanı ne kadara maloluyo
emine neden sgortadan yararlanmıyon sırayla gidiyolar önce aşılama sonrada tüp bebek cok paran da gitmez
cabuk gel kız
ben sana şeyi sorucam o yaptıgın agda nasıl öyle yaglı falan banada söyle markasını
canım sgortadan yararlanmak için devlet has. yada anlaşmalı has. gidicen o zamn cok para vermiyosun yumurta takibinde bana dr catlatma ignesi verdi 85 tl hiç para vermedim hoşuma gitmişti bu anlaşmalı özel has.
devlet has. cok araştırıyo zaten ona hiç para vermiyosun küçük bi mikter veriyosun ilzcların birazı oda cok deyil
bence sen bu aşılamayı yaptır İNŞALLAH olur ama olmassa devlet has. başvur tüp bebeye kadar oraya git belki ben bile öyle yaparım çünkü özellere güç yetmiyo garantiside yok güzele yaptırsan 10milyar kötüye yaptırsan için rahat olmuyo
bu konuda benimde kafam karışık bende karar veremedim ramazandan sonra başlıycaz İNŞALLAH ama kafam cok karışık
evet koyu yeşil varya o işteo zamn demiyim canım
şimdi vitler varya kegıdın üstünde sir agda yazıyo onu aldım yanında da mendili var ilk kez kullanıcam bugün
sen sesunun yeşil olanlardan mı aldın ben turuccusunu aldım beceremedim hep yapıştı heryerime
canım zaten şimdi özel hastanelerin hepsi anlaşmalı bir kısmını veriyosun devlet hastanesinde hiçmi verilmiyo bide ben pek güvenmiyorum devlet hastanesine ne biliym başladık bir kere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?