:mymeka: aferim sana o kıl dmnmesi yapıyo benim başıma geldi şimdi düzelmiyo bacaklarım kahverengi kaldı mafoldumbenben makine kullanıyorum
yeşil ben onu aradım burda bulamadım ablamda onu cok met etti
yag işini anlamadım ellerinimi yaglıyon bide agdayı bezemi döküyon agda yapmadıgım için bilimiyorum cok soru sordum kusura bakma
hım tamam canım bitek ruloyu anlamadım onu da söyle gidiyim
canım menüsküs olmasın annemdede oldu ama sen gençsinkızlar benim son 2 haftadır dizim ağrıyo katlarken zorlanıyorum çok fena sürekli doktora gitmek için izin alıyorum bunun içinde alıp gidemiyorum neden olabilir acaba
kızlar bende kaçıyım artık zeynep işini bitirdi sıra bana geldi gidiyim bu işimi hallediyim
:mymeka: aferim sana o kıl dmnmesi yapıyo benim başıma geldi şimdi düzelmiyo bacaklarım kahverengi kaldı mafoldumben
evet yeşil olanı çok iyi
makinesini alırsdan onda ısıtırsın ama ben gerek görmedim
o ruloyu alıyorsun bi cezvede suda iyice yumuşayana kadar kaynat
sonra bacağını 1 gün önceden kesele sonra yumuşayan ruloyu baçağına sür
ağda bezini yapıştır çekkkkkkkkkk
mis gibi oluyo 1 tane bile bırakmıyo
hepsini yaptıktan sonra bacağını yağlayacaksın yanında satılıyo zaten yağlamazsan olmaz bu öle şekker ağdası değil yapışıp kalıyo sakın unutma yağını
eminem bende batık olunca kese yapmadım deli gibi elime aldım iğneyi çıkarmaya çalıştım oda kan oldu ve sonra kahverengi leke şimdi keseyle halletmeye çalışıyorumzeyno ben ağda yapacak vakit bulamıyorum o daha iyi biliyorum ama makina daha pratik geliyo bacaklarımda kıl dönmesi olur ama öyle kahverengi kalmaz alınca tekrar düzelir sana tavsiyem ağda yapmazdan önce bacaklarına kese yap bütün dönmüş kılları çıkarıyoyerimsenibengerçi benimde hassas bölgemde batıklar var sürekli makinadan herhalde
tama zeynep şimdi tam anladım bende o fıcı gibi olanlar varya onlardan zannettim okey şimdi oldu ben şu kagıt agdaları kullanuyım sonra bulursam onlardan alırım cok sagol canım
emine bende oraya tam kullanamadım cok acıttı ya sen nasıl alıyon orayı kız acımıyomu
canım menüsküs olmasın annemdede oldu ama sen gençsin
annemde bacağını bükemezdi ve yol yürüyemezdi doktora gitti menüsküs dedi
tamam canım kolay gelsin
emine gecmiş olsun canım kireclenme olabilir ama şimdi dr gitsen ilac verir tamda aşılama zamanı ilac içemessinki sen şimdi
benim annemde romatizma var acaba bendede mi oldu diye korkuyorum menüsküs neden olur zeyno biliyomusun.kız aleyna sende beni öldürdün iyice bu yaşta kireçlenmemi olur kııızzz korkutma beni.
sagol zeynepcim o ghüze bilgilerin için ben orayı makineyle alıyom ama ölüp ölüp diriliyom sanki neyse
kızlar ben kacıyom sonra görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?