Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
aleyna o bölgem çok acıyo alırken ilk başta sonradan uyuşuyo pek hissetmiyorum.

:1shok: ben çıldırırım ağrıdan ama doktorlar bikini bölgesi değilde aşağı bölgenin ağda ile alınmasına karşı sivilce yapıyo sonra batık oluyo kıl dönmesi yani
sonra onu ameliyatla almak zorunda kalıyorlar ve koca bi oyuk oluyo şeyinde

menüsküs bacağında yırtık olur o bükerken ağrı verir

aleynam güle güle canım.
zeyno bacakta yırtık neden olurki ben zorlamadım ayağımı belkide farkında olmadan yanlış bir haraket falan yaptım.

aleynam güle güle canım.
zeyno bacakta yırtık neden olurki ben zorlamadım ayağımı belkide farkında olmadan yanlış bir haraket falan yaptım.

olabilir canım bu yatakta yatarken bile olur ters bi harekette bacağını çok gerersen yırtılabilir

canım bende zaman zaman sir ağda ile alıyorum bikini bölgesini daha güzel oluyo ama işte işi uzun geliyo bana ısıt getir falan benim pek vaktim yok yoksa bende çlıdırıyorum ağrıdan beynime vuruyo resmen:bbo:

:roflol: iyi canım kolay gelsin o zaman sen ne zaman gidiyorsun dr ye

:roflol: iyi canım kolay gelsin o zaman sen ne zaman gidiyorsun dr ye

ne gülüyon kııı:roflol:ben neye gülüyom aman neyse hep beraber gülelim:roflol::roflolerşembe gidiyom doktora stop:roflol:ilaçalrı ayrlayacak stop:roflol:adetimle beraber ilaçları kullanmaya başlıcam stop:roflol::roflol:kız kaç kere yazıcam okumuyomusun sen yazdıklarımı hııııııııııııııkötükedihüso

:roflol::roflol: kıs arkada kaldı epey bende tekrar sorayım dedimmmm ayyyhhh :roflol: :roflol: :roflol:

imineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

EFENDıııııııııııııııııııııııııııııııMMMMMMMMMMMM ZEYNOOOOOOOOO KIZ ıŞıM VARDI YAZAMADIM AMAN Bı RAHAT BIRAKMIYOLAR BENıklava:

öğlen yemeğim yokru benimde atıştırdık bişeyler zaten sıcaktan bişeyde yiyesim olmuyo ki üf çok sıcak burası.

imineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee eeeeeeeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…