aleyna o bölgem çok acıyo alırken ilk başta sonradan uyuşuyo pek hissetmiyorum.
sagol zeynepcim o güzel bilgilerin için ben orayı makineyle alıyom ama ölüp ölüp diriliyom sanki neyse
emine kız ilk aklıma o geldi belki dedim ama sen dayan aşılamadan sonnra git cok agrın yoksa ama sen bilirsin canım
kızlar ben kacıyom sonra görüşürüzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz
menüsküs bacağında yırtık olur o bükerken ağrı verir
aleynam güle güle canım.
zeyno bacakta yırtık neden olurki ben zorlamadım ayağımı belkide farkında olmadan yanlış bir haraket falan yaptım.
:1shok: ben çıldırırım ağrıdan ama doktorlar bikini bölgesi değilde aşağı bölgenin ağda ile alınmasına karşı sivilce yapıyo sonra batık oluyo kıl dönmesi yani
sonra onu ameliyatla almak zorunda kalıyorlar ve koca bi oyuk oluyo şeyinde
canım bende zaman zaman sir ağda ile alıyorum bikini bölgesini daha güzel oluyo ama işte işi uzun geliyo bana ısıt getir falan benim pek vaktim yok yoksa bende çlıdırıyorum ağrıdan beynime vuruyo resmen:bbo:
olabilir canım bu yatakta yatarken bile olur ters bi harekette bacağını çok gerersen yırtılabilir
hadi ya ben en iyisi doktora gidiym özellikle namaz kılarken ölüyorum ağrıdan.
:roflol: iyi canım kolay gelsin o zaman sen ne zaman gidiyorsun dr ye
ne gülüyon kııı:roflol:ben neye gülüyom aman neyse hep beraber gülelim:roflol::roflolerşembe gidiyom doktora stop:roflol:ilaçalrı ayrlayacak stop:roflol:adetimle beraber ilaçları kullanmaya başlıcam stop:roflol::roflol:kız kaç kere yazıcam okumuyomusun sen yazdıklarımı hııııııııııııııkötükedihüso
okumuyon işte yazdıklarımı hııhh:dilcikar:
canım ben öğlen namazımı kılamadım daha bi kılıym da gelirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?