Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
verecek eminem ben inanıyorum canım Allah büyük

bende inanıyorum canım buradan kimler geldi kimler geçti bugüne kadar hepside ümitsizce bekliyorlardı yavrularını ama oldu bizimde olacak Rabbim onlara verdiği gibi bizede verecek buna bende inanıyorum.

bende inanıyorum canım buradan kimler geldi kimler geçti bugüne kadar hepside ümitsizce bekliyorlardı yavrularını ama oldu bizimde olacak Rabbim onlara verdiği gibi bizede verecek buna bende inanıyorum.

e ozaman ver elin, üzülmek kederlenmek yok vereliniortak

zeyno işin falan varsa bak işine canım bende 1 de çıkıcam zaten benim için oyalanma bura varsa yapacağın işler yap canım.

zeyno işin falan varsa bak işine canım bende 1 de çıkıcam zaten benim için oyalanma bura varsa yapacağın işler yap canım.

yok eminem hem senle konuşuyom hem işimi yapıyom hep pc başında değilim sen konuş ben cevap yazıyorum sana
ama senin işin varsa çıkabilirsin

hep böle olalım tamammı eminem sen bunalımda olduğunda ben seni sakinleştiriyim ben olduğumda sen beni anlaştık
bak esinte hanım umudum Allah dedi o ay hamile kaldı bizde öle diyelim:roflol:

bende hep öyle diyorum canım doktor ilaç vesile bunlar vakti geldimi Rabbim verecek herkesin umudu Allah olmalı başka yolu yok çünkü.tamam canım sağol beni sakinleştirdiğin için biz birbirimizi çok iyi anlıyoruz özellikle sen ve ben ben her zaman yanındayım canım.

bende Şeniz

zeynom bu adet öncesi neden böyle oluyo yaaaa kendimi çok kötü hissediyorum.

ben her zaman kendimi kötü hissederim sempatiksalakcinni şuan öleyim mesela bi iş ters gitse çok sinirleniyorum :sm_confused: yaşadıklarımızdanmıdır bilmem ama istediğim bişi olmazsa çok moralim bozuluyor boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…