Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
bu adetinlemi başlıycan ilaçlara sen benden önce hayırlı sonucu alıcan inşaallahhihoyyyt

bu adetimle başlıycam ilaçları kullanmaya canım temmuzun ortasına doğruda aşılamam yapılır herhalde hayırlısıyla inşallah güzel sonuç alırım bu sefer:Saruboceq:

Erzurum'da Sabah Ezanında Bulutlarda Görülen İki Göz

Sabah ezanı okunuyor Erzurum'da bir köyde... Ezan okunurken, kamera bulutlara doğru dönüyor ve inanılmaz bir görüntüyü kaydediyor...

Bulutların arasında bir göz beliriyor... Ve o gözler sanki tepeden insanlara bakıyor. Kamera çekim yaparken köy halkı da bulutlar arasındaki bu inanılmaz görüntüye şahit oluyor.

Ama bu görüntülerin henüz fotomontaj olup olmadığı bilinmiyor.

ama ben inanıyorum bu gerçek mafoldumben Allahımın büyüklüğüne bak

doğrudur canım bende geçen ay balkonda otururken gökyüzüne gözüm takıldı bide baktımki gökyüzünde bulutlarla yazılmış arapça Allah Ve Muhammed(a.s.m) yazısı dakikalarca onu seyrettim çok güzel bir görüntüydü sübhanallah boshayallersmilehatta eşimede gösterdim ikimiz öylece bakakaldık Rabbimin mucizesi heryerde canım her anımızda var.

öyle canım
biz ne kadar şükretsek azdır değilmi şu mucizelere bak
bi mucizede bize verecek inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…