Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
canlarım ben çıkıyorum biraz işim var 1 de mesaim bitiyo zaten kendinize iyi bakın iyi hafta sonları hoşçakalın.

iyi işte ne olsun kırmızılar geldi namazda yok bilgisayara takılıyorum haftaya dr a gidecem büyük ihtimalle

dinlenme kararı almıştım ve bidaha önceki dr a gitmiyecektim ama karar degiştirdik başka bi şehire gitcez burası sadece tüpbebek üstüne dal merkezi bi durumumu konuşacam bakalım ne diyecekler belki laparoskopi olurum

...................... UMUDUMUZ ALLAH BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM..................

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi
esinte.......................doğaldan geldi miniği...................................... :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

beyzanur55...............19.06 transfer.......................puregon..........................1 temmuz test

emineu......................1. aşılama.......................yakında gelecek inşaallah

zeynep4....................2.tüp bebek........................................................bu sefer olacak inşaallah

ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????

bugulll......................DOĞAL YOLDAN..................................................................???

aleyna84.....................??????.............................??????...................................?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…