ben çıkıyom kızlar gene gelirim
zeynep ya üzülme bak tedaviye başladın artık ALLAHIN izniyle yakında göbişinde sonra kucagında olur İNŞALLAH
Amİn canım evet daha 7 aylık cok tatlı aynı onun gİbİ uyuyo cok sevİyorum bekarken bukadar cok sevmezdİm bebeklerİ ama Şİmdİ bayılıyorum
dedİyİn gİbİ parayla alıncak bİŞe deyİlkİ İnsan alsın cok zor ya zok zor yİne yaram aÇıldı
anlıyorum canım bizi bizden kimse başka kimse anlama hele bbeyi olan hiç anlamaz bende aşılamada öyle oldum tutucagından okaadar emindimki sonu hüsran oldu
zeynep aglama canım bak hepimiz kader arkadaşıyız aynı dertle ugraşıyoruz RABBİM İNŞALLAH bizede verir herşeyin hayırlısı
bak sen biraz daha yakınsın artık bebeyine üzülme diycem ama insanın elinde olan bişe deyil cok yi anlıyorum
dogru diyosun canım tüp daha zor ALLAH YARDIM EYSİN
sen pozitif düşün İNŞALLAH olur İNŞALLAH hepimiz yakında müjdeyi veririz
sen bayag sıkılmışsın canım cık eşinle gez dolaş hava al iyi gelir aklındanda atmış olursun hemde
zeynep ben cıkıyorum eşim uyandı ona kahvaltı hazırlıyım sonra görüşürüz
bak üzülme İNŞALLAH bu tedavinle bebeyin gelicek içime doguyo
...................... UMUDUMUZ ALLAH BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM..................
İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi
esinte.......................doğaldan geldi miniği...................................... :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:
beyzanur55...............19.06 transfer.......................puregon..........................1 temmuz test
emineu......................1. aşılama.......................yakında gelecek inşaallah
zeynep4....................2.tüp bebek........................................................bu sefer olacak inşaallah
ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????
bugulll......................DOĞAL YOLDAN..................................................................???
aleyna84.....................??????.............................??????...................................?????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?