ellerine saglık zeynep listemiz güzel olmuş inşallah yakın zamanda ismimizin yanında nazar boncuklarıda olur hepimizin
hg canım Şenizgünaydın kızlar nasılsınız herkese iyi haftalara.s.
selaaam herkese günaydınnn napıyorsunuz görmeyeli:):)?? a.s. a.s.
kızlar benide listeye alın.. daha transferim olmadı estrofem kullanıyorum öğleden sonra gidecem doktota inşlhhh
ah kalbim nerelerdeydin kıs sen
transferin oldumu
ah zeynepim olmadı yaa.. beklemek ne zormuşş. öğleden sonra gidecez bir tarih verecek artık bakalım ne zaman..
yazıları okudumda sen niye ağlıuyorsun noldu sana.. tedaviyemi başladınız :Saruboceq:
estrofem rahmi kalınlaştırıp bebeğin tutnmasını sağlamak için.. az kaldı transfere
canım net yoktu çoktandır giremedim o yüzden dün yapıldı modem..
aramızda başka estrofem kullnan varmı acaba
tşkler zeynebim inşlh 20 gün sonra felan soru işaretleri kalkar:)
esinteyi kutluyorum biz başaramadık bari si başarmışsını:)
beyanur inşlh olur
emineeeee gerek kalmaz inşlh:)
zeynebim inşlh bu kez olacak seninki...
geçmiş olsun emineminde rahim duvarı inceydi oda bi ilaçlar kullandı ama bilmiyorum
galiba geçmişi okuyo gelince söyler sana
inşaallah herkesin içine doğuyo dur bakalım sonuç ne gösterecek hayırlısı olsunda demi
seninki blastosistmi embriyon canım
tama canım..içim dışım ilaç oldu...bu aradaki 1 ay sırasında tekrar lucrin kullandım, hala kullanıyorum.. sanki 2. tüp bebeği yaptırdım.. 3 aydır hormonluyum kızlar acısından göğüslerime dokunamıyorum.. baya bi kilo aldım.. hamile olduğumu ve bebeği kuccağıma alim hepsini unutacağım.. olmassa eğer onun derdinden 9 doğurrum heralde
o ne demek ben bilmiyorum zeynep bir açıklarmısın?
5. gün embriyosu canım
normalde 3. gün koyuyorlarya 8 hücreli oluyor bu 5. gün konuyo daha çok hücreli tutunma şansıda daha çok
kaç tane konacak sana[/QU
ilk tüp bebek denemem 2 kez aşılama yaptırdık.
bizim embriyoları 3. gün dondurdular zeynep
yeni kanunlardan dolayı galiba 1 tane transfer edicekler 35 yaş altı olduğum için.. 35 yaş üzeri 2 tane yapıyorlar biliyorsun
5. gün embriyosu canım
normalde 3. gün koyuyorlarya 8 hücreli oluyor bu 5. gün konuyo daha çok hücreli tutunma şansıda daha çok
kaç tane konacak sana[/QU
ilk tüp bebek denemem 2 kez aşılama yaptırdık.
bizim embriyoları 3. gün dondurdular zeynep
yeni kanunlardan dolayı galiba 1 tane transfer edicekler 35 yaş altı olduğum için.. 35 yaş üzeri 2 tane yapıyorlar biliyorsun
evet canım ne yazıkki 1 tane konacak bana ama buda tutmazsa Allah korusun 3. denememde 2 tane konacak
evet canım ne yazıkki 1 tane konacak bana ama buda tutmazsa Allah korusun 3. denememde 2 tane konacak
odamı bir kanun, yoksa 35 inemi giriyorsun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?