Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ellerine saglık zeynep listemiz güzel olmuş inşallah yakın zamanda ismimizin yanında nazar boncuklarıda olur hepimizin

selaaam herkese günaydınnn napıyorsunuz görmeyeli:):)?? a.s. a.s.
kızlar benide listeye alın.. daha transferim olmadı estrofem kullanıyorum öğleden sonra gidecem doktota inşlhhh

günaydın kızlar nasılsınız herkese iyi haftalara.s.
hg canım Şeniz
selaaam herkese günaydınnn napıyorsunuz görmeyeli:):)?? a.s. a.s.
kızlar benide listeye alın.. daha transferim olmadı estrofem kullanıyorum öğleden sonra gidecem doktota inşlhhh

sende hoşgeldin neden yoktun girmedin hiç
neden transferin olmadı o kullndığın ilaç ne

...................... UMUDUMUZ ALLAH BİSMİLLAHİRRAHMANİRRAHİM..................

İsim................................Kaçıncı deneme............................kullanılan ilaçlar................................... beklenen adet tarihi
esinte.......................doğaldan geldi miniği...................................... :CüvCüv: :CüvCüv: :CüvCüv:

beyzanur55...............19.06 transfer.......................puregon..........................1 temmuz test

emineu......................1. aşılama.......................yakında gelecek inşaallah

zeynep4....................2.tüp bebek........................................................bu sefer olacak inşaallah

ozlemay......................DOĞAL YOLDAN.........................................................?????

bugulll......................DOĞAL YOLDAN..................................................................???

aleyna84.....................??????.............................??????...................................?????

Ah_kalBiM..................tüp bebek.......................??????.........................??????....

[/QUOTE]

estrofem rahmi kalınlaştırıp bebeğin tutnmasını sağlamak için.. az kaldı transfere
canım net yoktu çoktandır giremedim o yüzden dün yapıldı modem..
aramızda başka estrofem kullnan varmı acaba

ah zeynepim olmadı yaa.. beklemek ne zormuşş. öğleden sonra gidecez bir tarih verecek artık bakalım ne zaman..
yazıları okudumda sen niye ağlıuyorsun noldu sana.. tedaviyemi başladınız :Saruboceq:

ben tekrar tüp tedavisine başladım gelecek adetimle iğnelere başlıyorum inşaallah
beyzanur transferi oldu 1 temmuzu bekliyoruz
esinte hamile kendiliğinden oldu
eminem aşılama yaptırıyor temmuzda
bugull ,aleyna,özlemayda bi değişiklik yok

geçmiş olsun emineminde rahim duvarı inceydi oda bi ilaçlar kullandı ama bilmiyorum
galiba geçmişi okuyo gelince söyler sana

esinteyi kutluyorum biz başaramadık bari si başarmışsını:)
beyanur inşlh olur
emineeeee gerek kalmaz inşlh:)
zeynebim inşlh bu kez olacak seninki...

esinteyi kutluyorum biz başaramadık bari si başarmışsını:)
beyanur inşlh olur
emineeeee gerek kalmaz inşlh:)
zeynebim inşlh bu kez olacak seninki...

inşaallah herkesin içine doğuyo dur bakalım sonuç ne gösterecek hayırlısı olsunda demi
seninki blastosistmi embriyon canım

geçmiş olsun emineminde rahim duvarı inceydi oda bi ilaçlar kullandı ama bilmiyorum
galiba geçmişi okuyo gelince söyler sana

tama canım..içim dışım ilaç oldu...bu aradaki 1 ay sırasında tekrar lucrin kullandım, hala kullanıyorum.. sanki 2. tüp bebeği yaptırdım.. 3 aydır hormonluyum kızlar acısından göğüslerime dokunamıyorum.. baya bi kilo aldım.. hamile olduğumu ve bebeği kuccağıma alim hepsini unutacağım.. olmassa eğer onun derdinden 9 doğurrum heralde

inşaallah çektiklerinin hayırlı bir şekilde karşılığını alırsın
senin ilk tüp denemenmiydi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…