Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
topiğin tadı neden kalmadı biliyomusun herkes hamile kalıp gitti geriye bi sen bide ben kaldıkta ondanmafoldumben

emineeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

beyzanur nerdesin canım çok merak ediyorum bitmedimi raporun gel artık yakaydirigubbakcemile

:ecrin_bebek: boshayallersmile :umursamaz: bilmiyorumkismile zemuszemus bayanssulusmile opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni :hulya: kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile :2: mafoldumben alsanaalsanasmile akannehir olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile :gitme: ohaoldumsmile :sinifsinif: guclubacismile lmaz: eyvahedigeldismile :kedi: sositososito laelaelaelaelae :bbo: :1ninca: lülülülülülü Şeniz yerimseniben CADIARZU kafamçokkarıştı :lepi: :Saruboceq: :jeyyar: hihoyyyt yasakkelime cokacimcoook :CüvCüv: sırnaşık şey fisfisfis mirmirmirmir gamyoncuiremsu kötükedihüso -tatlicadiarzu- turkbayragi senağlama buyrunnnnnnnnn şutarafagitti

canım sıkılıyooooooooooooooooooooo

mafoldumben sinir oldum yaaaaaaaa üffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff

ne biliyim bi biz kaldık beyzanur neden gelmiyo yoksa odamı hamile kaldı bizi unuttu senağlama

sinir olma tatlım bak ben varım beyzanurda gelir 2 güne kadar sonucu belli olmamıştır daha bugün 10.günü transferinin inş. tutmuştur kız hepimiz hamiş kalalımda gelmeyelim:Saruboceq:

bune kız manyadın iyice çatlak:roflol:

sinir olma tatlım bak ben varım beyzanurda gelir 2 güne kadar sonucu belli olmamıştır daha bugün 10.günü transferinin inş. tutmuştur kız hepimiz hamiş kalalımda gelmeyelim:Saruboceq:
inşaallah
bune kız manyadın iyice çatlak:roflol:

boshayallersmile evet manyadım canım çok sıkılıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…