topiğin tadı neden kalmadı biliyomusun herkes hamile kalıp gitti geriye bi sen bide ben kaldıkta ondanmafoldumben
bide ben ama ben zaten sık sık giremiyorum
evet zeynep öyle olmuşsunuz:)
canım arada işim oluyo cevap vermem uzun sürüyo burdayım söyle zeynom
üfffffffff sıkılıyorum kimseler yok artık tadı kaçtı bizdemi çıksak
zeyno bizde hamile kalırsak topik kapanır tamamen:gitme:
nereye ya dur daha ben aşılama yaptırıcam sen tüp bebek boşver canım gelmezse gelmesinler biz bize yeterizkaydirigubbakcemile5
mafoldumben sinir oldum yaaaaaaaa üffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffffff
ne biliyim bi biz kaldık beyzanur neden gelmiyo yoksa odamı hamile kaldı bizi unuttu senağlama
:ecrin_bebek:boshayallersmile :umursamaz: bilmiyorumkismile zemuszemus bayanssulusmile opuyorumnanaktan kaydirigubbakcemile5 kaydirigubbakcemile2 sempatiksalakcinni :hulya: kaydirigubbakcemile3 aklinialirimsmile :2: mafoldumben alsanaalsanasmile akannehir olumunekankayizsmile kaydirigubbakcemile :gitme: ohaoldumsmile :sinifsinif: guclubacismile lmaz: eyvahedigeldismile :kedi: sositososito laelaelaelaelae :bbo: :1ninca: lülülülülülü Şeniz yerimseniben CADIARZU kafamçokkarıştı :lepi: :Saruboceq: :jeyyar: hihoyyyt yasakkelime cokacimcoook :CüvCüv: sırnaşık şey fisfisfis mirmirmirmir gamyoncuiremsu kötükedihüso -tatlicadiarzu- turkbayragi senağlama buyrunnnnnnnnn şutarafagitti
canım sıkılıyooooooooooooooooooooo
inşaallahsinir olma tatlım bak ben varım beyzanurda gelir 2 güne kadar sonucu belli olmamıştır daha bugün 10.günü transferinin inş. tutmuştur kız hepimiz hamiş kalalımda gelmeyelim:Saruboceq:
bune kız manyadın iyice çatlak:roflol:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?