canım sıkıloyo
yeni görümcem aradı çarşıya çıkıcazda
1 buçuk gibi
yok canım kayseri acıbademde prof ercan aygen tanıyormusun
hamilemisin sen şimdi tuttumu
ne güzel işte gezersin çarşıda ben napıym akşama kadar çalışıcam benim yerimede gez kızöğleden sonra sende yoksan ben tek kalırım burda
hmm yok tatlım ben ist kadıköy acıbademde yaptırdım şimdi hamileyim ilk denememdi benim d.r ümit kaya bebegim bir hafta sonra 3aylık olcak inş darısı senin başına cnm allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyuopuyorumnanaktan
zeynep karnım gurulduyo adet sancılarım çoktan başladı tam oldum diyorum tak kesiliyo sancı deli olucam niye böyle oluyo anlamıyorum adet tarihim 4 temmuz 1 haftadır sancılarım var akannehir
hmm yok tatlım ben ist kadıköy acıbademde yaptırdım şimdi hamileyim ilk denememdi benim d.r ümit kaya bebegim bir hafta sonra 3aylık olcak inş darısı senin başına cnm allahım isteyen herkese nasip etsin bu güzel duyguyuopuyorumnanaktan
amin canım sağol sorunun varmıydı senin
hayırlı olsun canım bebişindarısıda bizlerin başına inş.:Saruboceq:
normal canım daha 6 günün varmış galiba çok olucan bu ay ondan erken başladı sancıların
benim prolaktin yüksekligi vardı eşimde sperm azlıgı vardı varikoselden ameliyat oldu yani ameliyat olmadan önce
% 0dı ameliyattan sonra %2lik bir şansla hamile kaldım yani d.r bana şunu söylemişti ayşe hanim yeni yasadan dolayı tüp bebekte annelik şansı % 30 indi demişti ama inan bana bizim topikteki bütün kadınların bebekleri tek embryo hepiside tuttu maşallah iki danede tek yumurta ikizimiz var:))))))rabbime şükürler olsun bebegim ilk denememde sizin sorununuz ne cnm inş rabbim bu yolda fazla bekletmez sizi hemen bebeginize kavuşursunuz
saol cnm tşk ederim allah razı olsun aminnnnnnnnnnnnnnnn inş rabbim bu 3 aylar hürmetine isteyen herkese saglıklı ve hayırlı evlatlar versin inş
saol cnm tşk ederim allah razı olsun aminnnnnnnnnnnnnnnn inş rabbim bu 3 aylar hürmetine isteyen herkese saglıklı ve hayırlı evlatlar versin inş
çok erken başladı sancılarım 10 gün falan varken bu ay adet dengem bozulmasın istiyorum geçen ay geç oldu bu ayda erken olacak diye korktumeyvahedigeldismile
çok erken başladı sancılarım 10 gün falan varken bu ay adet dengem bozulmasın istiyorum geçen ay geç oldu bu ayda erken olacak diye korktumeyvahedigeldismile
tatlım sen hep böylemi adet olursun bir ay öne gelip birdaki ayda geçmi oluyorsun benim gibisin sanırım bende öyleydim kanda bir test yaptırsana sen belki prolaktin yüzksekligi vardır sende eger eşinde bir şey yoksa porolaktin yüksekligi bir hormon bozuklugu hemen bir hapla düzeltiliyor çogu kadın bu prolaktin yüksekliginden hamile kalamıyor benim arkadaşım 3yıl ugraştı hamile kalamadı bir d.r gittiler prolaktini yüksekmiş d.r ilaç verdi 3ay sonra normal hamile kaldı :))))))
kıs emine gultundamı hamile kalmış
avatarında şükürler olsun rabbime yazıyo
millet teker teker hamile kaldı biz burda sırtarıyoz böle boshayallersmile
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?