amin canım sorunlarımız aynı gibi
bendede prolaktin yüksek ama sınırdaymış ilk denemem tamamen doktor başarısızlığıydı
eşimde 3 sene önce varikosel ameliyatı oldu morfolaojisi bi %6 başka sorun yok
bende rahim ters pko varmış ama olduğunu zannetmiyorum çünkü herşeyim normal
inşaallah bu sefer olur
sen d. kontrol hapı kullandınmı uzunmu oldu seninde
hadi yaaaaaaaaaa hemen bakıym:1shok:
inşaallah canım ya:enbuyukkk:
tatlım ben nisanın 12sinde adet oldum nsanın 13de tedavime başladım ve nisanın 24de transverim oldu yani her şey 12 günde oldu benim kısa protokoldü sakın tek embryo diye moralini bozma insanın kaderinde ne varsa onu yaşıyor bak sadece şuna inan bu sefer bebegim benle die ben bebegim konultuktan sonra hep onla konuştum taki test gününe kadar adet agrım vardı dedim tamam tutmadı ama öyle bir mucize olduki çok şükür d.r bana demişti bu aşamada pozitif olmak çok önmemli cnm hep güzel düşün ki güzel olsun bende senin gibiydim hatta d.r dalga gecer gibi bir tane koyuyorsunuz o mu tutacak hıh tutmaz dedim ben çok zorlandım tranfer günüm d.r degişti masade 45 dakika kaldım bebegi içimden 3 defa çıkarttılar ben bu bebek tutmaz diyordum ama bak çok şükürr o aglamalarımın karşılıgı minicik bebegim bak seninde öyle olcak inş bebegin gelcek ama hep pozitif oll acı badem nerde olursa olsun mükenmel bir hastane inan bana ben çok memnunum zaten acıbadem hastanelerinde hep mükenmel d.r varr
yok canım adetlerim düzenledir geçen ay ara kanamam oldu epeyce leke şeklinde adetim geç oldu ben normalde hiç böyle olmaz düzenim bozulacak diye korkuyorum bütün hormonlarıma bakıldı hepsi normal çıktı canım.
oo çok güzel maşallah inş bir sorunda çıkmaz hiç inş rabbim gönlüne göre verrir kızlar yaa siz çok sıcak kanlısınız :))))) ben normalde topiklerde fazla durmam ama siz bıcır bıcırsınız maşallah hep böyle gülün opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
inşaallah canım ya
senin bebe neden girdi çıktı kıss ilk defa duydum
valla verecek olan Allah bak ne zorlukla olmuş ama tutmuş
bebegi böyle beyaz bir şey içinde rahime yerleştiriyor yaa onu içimden 3 defa çıkardılar bende çok agrı vardı vucudum kasııldı ve titremeye başladım ve tansiyonum düştü d.r ara verdi sonra bebegi transfer ettiler çok aglamıştım tutmıycak die((( elhamdurillah tuttu sanırım bebegim kız dün d.r gittik nasıl oynuyor :))))))) tatlı yemiştim annesine öyle oyunlar yapıyor ki anlatamam inş bu güzel duyguyu rabbim sizede yaşatacak
bize takıl hayatını yaşa
bu topik çok kalabalıktı ama herkes hamile kalınca teker teker gittiler bi demirbaş olarak emineyle ben kaldım
diğer arkadaşlarda var ama çok girmiyorlar
sende bize takıl akşama kadar burdayız biz :enbuyukkk:
:)))))))))) tamam tatlım takılırım :)) zeynep sayesinde burayı buldum:) belkide kızlar bizim öbür topiktedir 2010 aralık 2011ocak tüp bebek anneleri topigindedir orası komple hamiş :)))))))))
mafoldumben inşaallah canım çok ihtiyacımız var gücümüz kalmıyor artık ben bide aşılama yaptırdım
ne güzel ben dolaşırken orayı buldum bide baktım millet tüm hamiş benide akleyin dedim belki uğurlu gelir
tatlım bende aşılama yaptırdım tutmadı zaten sperm az aşılamada şansımız çok yok ama tüp bebekte ne dersen de şansımız daha çok bak bu sefer seninde olcak inş sakın ümitsiz olma her şeyi allahtan dile ben hep rabbimden saglıklı ve hayırlı bir evlat diledim rabbimde hamdolsun verdi bu bebek bana 5 yıl sonra geldi bak bu bebek benim yuvamı kurtardı ben eşimden ayrılmıştım bir yıl ayrı kaldık sonra eşim ev taşıdı bir leştik gerci cadı kaynana yüzüne ayrılmıştım bebegim olmuyor die beni istemedi cadolz şimdi hamile oldugumu bilmiyorlar yuvamı bebegim kurtardı o kadar çok şey yaşadım ki şuan inanıyorm her şeyde bir hayır var ben kaynamla 4 yıl oturdm eger onların yanında hamile kalsaydım asla çıkmazdım bundaki hayırda bu bebegim olmuyor die beni kovdular ben ayrılduım eşim ev tuttu ve ilk denemede bebgim geldi hayatıma :))))))))
hep öle oluyo hemile kalan gidiyotatlım senin geldigin nisan topigi orda hiç hamile yok sadece tüp bebek deneyenler var bizim topikdekiler şimdi 2010aralık 2011ocak topigine kaydı yani aynı burası gibi oldu:)))))ne günler di o günler herkeste ayrı bir heycan vardı sabahlara kadar konuşurduk millet hamile kaldı herkes uçtu bir yere :)))))
emine nereye gitti çıkmış sanırım(((((((
canım benim sende çok çekmişsin belli
Allah tamamına erdirir inşaallah
sorunun varsa sanki seninmi hatan Allahın verdiği bir dert napalım elimizden geleni yapıyoruz gerisi Allaha kalmış
bende 4. seneye girdim evlilikte 3 seneye yakında istiyoruz inşaallah bu sefer olur
tatlım bende aşılama yaptırdım tutmadı zaten sperm az aşılamada şansımız çok yok ama tüp bebekte ne dersen de şansımız daha çok bak bu sefer seninde olcak inş sakın ümitsiz olma her şeyi allahtan dile ben hep rabbimden saglıklı ve hayırlı bir evlat diledim rabbimde hamdolsun verdi bu bebek bana 5 yıl sonra geldi bak bu bebek benim yuvamı kurtardı ben eşimden ayrılmıştım bir yıl ayrı kaldık sonra eşim ev taşıdı bir leştik gerci cadı kaynana yüzüne ayrılmıştım bebegim olmuyor die beni istemedi cadolz şimdi hamile oldugumu bilmiyorlar yuvamı bebegim kurtardı o kadar çok şey yaşadım ki şuan inanıyorm her şeyde bir hayır var ben kaynamla 4 yıl oturdm eger onların yanında hamile kalsaydım asla çıkmazdım bundaki hayırda bu bebegim olmuyor die beni kovdular ben ayrılduım eşim ev tuttu ve ilk denemede bebgim geldi hayatıma :))))))))
herkese selammm
gecmişi okudum bitiremedim nanaca kaynatmışsınız
inş cnm rabbim yüzünü güldürsün annelik farklı bir şey rabbim herkse bu güzel duyguyu tattırsın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?