görümcemlede konuştum yaptıgın buhardan olabilir dedi neyse dr gidim bakıyım bana ne diycekaleyna sana bir şey demiyorm ben artık beni cadı kaynana bana çok dedi ama ben asla yapmadı o dedigini d.rlar ne güne duruyor yaa bak hamileyim çok şükür yaff onların dmek olcagı varmış olmuş senle onlar birmi cnm benim yaaa d.r gitt seni bi güzel fırcalasın bitanem benim yaaa böyle şeylere inanma hiç yoktan başına iş accan yaa ya mikrop kaparsa rahim azın bunları hiç düşündün mü insanın en hassas yeridir vajina((((((
ama canım ya hamile kaln bundanmı kaldı sanıyon sen eger öyle olsa doktorlarda yapın der dimi bunu onlar kaldılar şimdi sende ondan sanıyon bebegin olucak allahın izniyle ama kendine bu şekilde şeyler yapma eşin nasıl izin verdi
yazıyım bugday 1 su bardagı zeytinyag 1tane maydonoz hepsini kaynatıyosunuz
buharında oturuyosunuz sonra ilişki 12 13 14 15 günlerde yapılıyo bu cok kişi hamile kaldı bu yöntemle
ilk sferdemi canım hamile kaldın ne kadar a mal oldu kaç yumurtan oluştu
görümcemlede konuştum yaptıgın buhardan olabilir dedi neyse dr gidim bakıyım bana ne diycek
eşim bişe demedi kız sagolsun ben yapıyım mı dedim oda tamam sen bilirsin dedi
canım tamam gidin nereye gaziosmanpaşayamı gitcenbugul yok korkutmadın zaten ben sabahtan belli düşünüyom aklımdan herşey geciyo artık hayırlısı ALLAH NEDERSE O OLUR
evet cnm ilk seferde hamile kaldım 9 yumurtam toplandı bir tane konuldu yaklaşım 5.750 tuttu
canım tamam gidin nereye gaziosmanpaşayamı gitcen
ay ne güzel canım ya çok sevindim eşinde ne sorunu vardı canım
ay bende adet olcam iyimi of ya
bak bu melegim :))))) rabbim en kısa zamanda sizede böyle tatlı bebekler nasip etsin inş rahman AMİNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN allahım topigimiz bıcır bıcır bebek kaynasın inş hamişin duaası rabbimin izniyle kabul olurmuş inş olurr:))))))
saol cnm benim allah razı olsun darısı sizin başınıza rabbim izin verise teyzeleri melegimin pazartesi yeni resimlerini ekliycem d.r gidecez inş her şey yolundadırmaşallah çok net canım inşallah hakkımızda hayırsı olur öpüyorum seni
canım ya çok tatlı annesi çooookkkyerim ben onu nasılda sıkı sıkı tutunmuş sana Rabbim ayırmasın hiçbir zaman ayyy çok duygulandım bende böyle bebeğimin resmini koyabilecekmiyim burayamafoldumben
bende bir ara süt maydonoz buharı yaptım ama bin pişman oldum mikrop katım enfeksiyon oluştu bir sürü ilaç fitil kullandımda geçti çok pişman oldum sakın yapmayın böyle şeyler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?