Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
görümcemlede konuştum yaptıgın buhardan olabilir dedi neyse dr gidim bakıyım bana ne diycek

eşim bişe demedi kız sagolsun ben yapıyım mı dedim oda tamam sen bilirsin dedi

yazıyım bugday 1 su bardagı zeytinyag 1tane maydonoz hepsini kaynatıyosunuz

buharında oturuyosunuz sonra ilişki 12 13 14 15 günlerde yapılıyo bu cok kişi hamile kaldı bu yöntemle

canım seni korkutmakmadık dimi yanlış anlama seni sevdigimiz için söylüyoz senin caanın acısın istemeyiz gitcenmi doktora

görümcemlede konuştum yaptıgın buhardan olabilir dedi neyse dr gidim bakıyım bana ne diycek

eşim bişe demedi kız sagolsun ben yapıyım mı dedim oda tamam sen bilirsin dedi

tmm biliyor z evlat istiyorsunuz cnm benim bunun caresi bu degil ki d.r gitt kadında bir sorun yoksa eger kadın ilk denemsinde %80 hamile kalıyor bitanem benim sen akılllı bir kızsız her duydugun kulaktan dogma şeyleri nie yapıyorsun of neyse bir şey yoktur inş git gel bakalım hadi biz burdasyız

bugul yok korkutmadın zaten ben sabahtan belli düşünüyom aklımdan herşey geciyo artık hayırlısı ALLAH NEDERSE O OLUR
canım tamam gidin nereye gaziosmanpaşayamı gitcen
evet cnm ilk seferde hamile kaldım 9 yumurtam toplandı bir tane konuldu yaklaşım 5.750 tuttu

ay ne güzel canım ya çok sevindim eşinde ne sorunu vardı canım

canım tamam gidin nereye gaziosmanpaşayamı gitcen

ay ne güzel canım ya çok sevindim eşinde ne sorunu vardı canım

saol cnm darısı sizin başınıza inş bu topikte büsürü hamiş olcazz:))) evet eşimde varikosel vardı ameliyat oldu sonra d.r bizi 2 yıl bekletti belki olur die ama olmadı en son tüp bebek yaptırdık çok şükür ilk denemede tuttu :)))))))

bak bu melegim :))))) rabbim en kısa zamanda sizede böyle tatlı bebekler nasip etsin inş rahman AMıNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN allahım topigimiz bıcır bıcır bebek kaynasın inş hamişin duaası rabbimin izniyle kabul olurmuş inş olurr:))))))

maşallah çok net canım inşallah hakkımızda hayırsı olur öpüyorum seni

bende bir ara süt maydonoz buharı yaptım ama bin pişman oldum mikrop katım enfeksiyon oluştu bir sürü ilaç fitil kullandımda geçti çok pişman oldum sakın yapmayın böyle şeyler.

maşallah çok net canım inşallah hakkımızda hayırsı olur öpüyorum seni
saol cnm benim allah razı olsun darısı sizin başınıza rabbim izin verise teyzeleri melegimin pazartesi yeni resimlerini ekliycem d.r gidecez inş her şey yolundadır
canım ya çok tatlı annesi çooookkkyerim ben onu nasılda sıkı sıkı tutunmuş sana Rabbim ayırmasın hiçbir zaman ayyy çok duygulandım bende böyle bebeğimin resmini koyabilecekmiyim burayamafoldumben

bitanem olcak koycaksın tabi hepiniz koycaksınız ben ne dedim rabbim izin verise burası bol hamişli bir topik olcak sırayla hadi kızlar elinizi çabuk tutun yakında tedaviye başlayan yok mu kızlar yaaaa

bende bir ara süt maydonoz buharı yaptım ama bin pişman oldum mikrop katım enfeksiyon oluştu bir sürü ilaç fitil kullandımda geçti çok pişman oldum sakın yapmayın böyle şeyler.

ya bitanem sende mi? yaptın bunları ben anlamıyorm bunlar kocakarı şeyleri ben hiç birine inanmıyorm valla rabbim d.r bizim için yaratmış gidin derdinize care bulun die

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…