kızlar bende anlamadım kanamam yok sadece karnımda hafif bi agrı sonra peceteye az bişe kan parcası bugünde bişe yok yani
ama böyle akıntının içindeydi kan parcası ben de anlamadım ya
kızlar bende anlamadım kanamam yok sadece karnımda hafif bi agrı sonra peceteye az bişe kan parcası bugünde bişe yok yani
ama böyle akıntının içindeydi kan parcası ben de anlamadım ya
ayşe yok canım kanamam
ben bu ay preset kullandım bide buhar yaptım cok calışma yaptık o yüzden korkuyorum
ayşeeeeeeeeeeee
nasıl yani buhar yaptın kim dedi sana buhar yap die şu konuşu biraz acarmısın ben anlamadım
cnm benim eger düşük olsaydı kanaman çogalırdı yani sadece o kadarcık kan parcasıyla kalmazdın anladın şimdi kanaman olması gerekti ben sanmıyorm korkma eger çok merak ediyorsan yakın bir hastaneye git için rahatlar en azından
söyle cnmmmmmmm
canım sana bişey yazdım görmedin sanırım tüp bebegi nerde yaptırdın canım
İNŞALLAH kötü bişe deyildir
ben burdaki kızlardan duymuştum peceteye kan parcası gelidi demişlerdi o yüzden de korktum biliyomusum acaba olgunlaşmadan düştümü diye
eşimi arıycam şimdi yemektedir sorıyım gidiyim ALLAH izin verirse
nasıl yani buhar yaptın kim dedi sana buhar yap die şu konuşu biraz acarmısın ben anlamadım
İNŞALLAH kötü bişe deyildir
ben burdaki kızlardan duymuştum peceteye kan parcası gelidi demişlerdi o yüzden de korktum biliyomusum acaba olgunlaşmadan düştümü diye
eşimi arıycam şimdi yemektedir sorıyım gidiyim ALLAH izin verirse
tatlım görmedim özür dilerim kadıköy acıbademde yaptırdım d.r ümit kaya
ah be canım sen akıllı bi kızsın nasıl yaptın doktorlar ne kadar uyarıyolar git hastaneye inşallah enfeksiyon kapmamışındır
kız başka topikten kızlar tüp yaptırdı olmadı bu buhar işini denediler hamile kaldı 2 kişi bende bu ay yapıyım dedim yaptım da buharı yaptım sonra preset kullandım
iltihap oluyomuş galiba ama İNŞALLAH bende öyle bişe yoktur
ah canım ya bu bebek olsun diye herşeyi yapıyoruz işte
İNŞALLAH kapmamışımdır
aleyna sana bir şey demiyorm ben artık beni cadı kaynana bana çok dedi ama ben asla yapmadı o dedigini d.rlar ne güne duruyor yaa bak hamileyim çok şükür yaff onların dmek olcagı varmış olmuş senle onlar birmi cnm benim yaaa d.r gitt seni bi güzel fırcalasın bitanem benim yaaa böyle şeylere inanma hiç yoktan başına iş accan yaa ya mikrop kaparsa rahim azın bunları hiç düşündün mü insanın en hassas yeridir vajina((((((
yazıyım bugday 1 su bardagı zeytinyag 1tane maydonoz hepsini kaynatıyosunuz
buharında oturuyosunuz sonra ilişki 12 13 14 15 günlerde yapılıyo bu cok kişi hamile kaldı bu yöntemle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?