Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kızlar bende anlamadım kanamam yok sadece karnımda hafif bi agrı sonra peceteye az bişe kan parcası bugünde bişe yok yani

ama böyle akıntının içindeydi kan parcası ben de anlamadım ya

cnm benim eger düşük olsaydı kanaman çogalırdı yani sadece o kadarcık kan parcasıyla kalmazdın anladın şimdi kanaman olması gerekti ben sanmıyorm korkma eger çok merak ediyorsan yakın bir hastaneye git için rahatlar en azından

ıNŞALLAH kötü bişe deyildir

ben burdaki kızlardan duymuştum düşük aptıklarında peceteye kan parcası gelidi demişlerdi o yüzden de korktum biliyomusum acaba olgunlaşmadan düştümü diye

eşimi arıycam şimdi yemektedir sorıyım gidiyim ALLAH izin verirse

Son düzenleme:

ah be canım sen akıllı bi kızsın nasıl yaptın doktorlar ne kadar uyarıyolar git hastaneye inşallah enfeksiyon kapmamışındır

nasıl yani buhar yaptın kim dedi sana buhar yap die şu konuşu biraz acarmısın ben anlamadım

kız başka topikten kızlar tüp yaptırdı olmadı bu buhar işini denediler hamile kaldı 2 kişi bende bu ay yapıyım dedim yaptım da buharı yaptım sonra preset kullandım

iltihap oluyomuş galiba ama İNŞALLAH bende öyle bişe yoktur

hey allahım yaaa nie böyle şeyler yapıyorsun yaaa lmaz:lmaz:şunu bana tam olarak msj atarmısın inş düşündügüm şey degildir kulaktan duyma şeyler yapıpta eger bebegini düşürdüysen sana bir şey demiyorm cnm anladın

yazıyım bugday 1 su bardagı zeytinyag 1tane maydonoz hepsini kaynatıyosunuz

buharında oturuyosunuz sonra ilişki 12 13 14 15 günlerde yapılıyo bu cok kişi hamile kaldı bu yöntemle

aleyna sana bir şey demiyorm ben artık beni cadı kaynana bana çok dedi ama ben asla yapmadı o dedigini d.rlar ne güne duruyor yaa bak hamileyim çok şükür yaff onların dmek olcagı varmış olmuş senle onlar birmi cnm benim yaaa d.r gitt seni bi güzel fırcalasın bitanem benim yaaa böyle şeylere inanma hiç yoktan başına iş accan yaa ya mikrop kaparsa rahim azın bunları hiç düşündün mü insanın en hassas yeridir vajina ((((((

ah canım ya bu bebek olsun diye herşeyi yapıyoruz işte

İNŞALLAH kapmamışımdır

ama canım ya hamile kaln bundanmı kaldı sanıyon sen eger öyle olsa doktorlarda yapın der dimi bunu onlar kaldılar şimdi sende ondan sanıyon bebegin olucak allahın izniyle ama kendine bu şekilde şeyler yapma eşin nasıl izin verdi

evet canım inşallah bişey olmaz bende üzüldüm şimdi aleynaya ya eyvahedigeldismile

yazıyım bugday 1 su bardagı zeytinyag 1tane maydonoz hepsini kaynatıyosunuz

buharında oturuyosunuz sonra ilişki 12 13 14 15 günlerde yapılıyo bu cok kişi hamile kaldı bu yöntemle

alakası yok bir kere oda nee yaa sen cagil bir kız degilsin he duyduguna nie inanıyorsun yaff öyle ugraşacagına ovulasyon gününü takip edet yumutlama gününde birlikte ol aynı şeyy ben böyle şeylere inanmıyorm kim kızarsa kızsın bana ve karşıyımda bizim doktorlarımız varrr onlara güvenmemiz gerek yaaa kulaktan duyma şeylerle kendini nie zorluyorsun ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…