Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
zeynep bu gün yok sanırım yarın bizimle olcak burda öyle yazmış zeynepppppppppppppppppppp kız seni özledim vallla :))))))) kızlar yaa iyiki bu topigi bulmuşum valla:))) sizleri çok seviyorm vallahi bakk kesinlikle çok özür dilerim hani böyle yalakalık olsun die söylemiyorm çok içten ve çok dogalsınız ve ben sizin bu halinizi çok seviyorm benim bir arkadaşım daha var mükenmel bir kız yakında oda bu topige gelebilir panodol niki çok ii bir arkadaştır kendisi sizi ona bu gün telde anlatım :)))) tmm gelcem dedi bakalım ne zaman gelcem

ya bitanem sende mi? yaptın bunları ben anlamıyorm bunlar kocakarı şeyleri ben hiç birine inanmıyorm valla rabbim d.r bizim için yaratmış gidin derdinize care bulun die

ya ne biliym o sıralar böyle ne duysam yapıyodum bunuda yaptım işte sonuç kötü oldubilmiyorumkismilebidahada yapmadım zaten öyle şeyler.

kızlar ben namaz kılıyım sonrada dr gidiyim ALLAH izin verirse görüşürüz kızlar

hadi tatlım allahım şimdiden namazını kabul etsin bizim içinde dua allaha emanet ol kandine çok ii bak cnm opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktaninş bir sorun çıkmaz bizi haberdar et ok mujukkkk balıma:sm_cool::sm_cool:

ya ne biliym o sıralar böyle ne duysam yapıyodum bunuda yaptım işte sonuç kötü oldubilmiyorumkismilebidahada yapmadım zaten öyle şeyler.

tatlım benim iyiki daha kötü sonuçlar dogurmamış çok şükür ucuz atlatmışsın onla geçmiş olsun hepimizin mücadelesi aynı anne olmak kurban oldugum allahım inş sizede en kısa zamanda anneligi tattırsın :Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

canım benim bizde seni çok sevdik öyle bir zamanda buldunki bizi iyikide buldun zeyneple ben yıkılmış bir haldeydik bak sayende topiğimiz şenlendi yeniden hihoyyyto arkadaşıda bekleriz kaydirigubbakcemile5

amiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnnnnn inşallaaaaaaaaaaahhhhhh:Saruboceq:

canım benim bizde seni çok sevdik öyle bir zamanda buldunki bizi iyikide buldun zeyneple ben yıkılmış bir haldeydik bak sayende topiğimiz şenlendi yeniden hihoyyyto arkadaşıda bekleriz kaydirigubbakcemile5
cnm benim çok saol :)))))) emine bak sana msj atcam ona bak tmm

ayşe sende belirti oldumu adet öncesi

yok cnm hiç olmadı valla adet belirtisiyle gebelik belirtileri bire bir aynı benim adetimdede gögüslerim agrırdı hamilelgimdede o yüzden ben anlayamadım sadece bir tek şey oldu oda sol kasıgımda ara ara sancılar ve vajinamda ara ara sancılar onun anlamıda şuymuş bebek yerleşmesi ordan anladım hamiş oldugumu başka hiç bir belirtim olmadı

yani adet olacak gibi mi oldun sancın falan gögüs ağrın hepsi aynımıydı.

yok ben girim topige sende arkamdan girr ok benim profilimden takip et

teşekkür ederim canım nasılsın dünden beri bi sorun yoktur umarım

çok şükür bir şey yok cnm bir sakarlık yaptım dün hamdolsun iyi ama dün bebek pek hareket etmiyordu acıkcası biraz korkum varrr d.r oynuyor bak dedi ben görmedim oynadıgını sanırım uyuyordu neyse pazartesi gidicem inş bir şey yoktur

aynen cnm öyleydi tabi bu kişiden kişiye de degişiyor hayırdır günün falan mı geçti senin cnm ?

yok canım ya günüm geçmedi bir hamiş bulmuşken soruym dedim ilerde lazım olur bu bilgilergerçi bende bir kere hamile kaldım düştü benimde aynen öyle olmuştu aynı adet olucam gibi sancılarım oldu gögüslerim şişmişti taş gibi olmuştu ve damarları çıkmıştı iyice durmadan wc ye gidiyodum oldum diye bakıyodum bişey böyle böyle günüm geçmişti ve hamile olduğumu öğrenmiştim ama kısa sürdü hamişliğim :çok üzgünüm:inş. uzun sürelisini yaşarım yakında:Saruboceq::Saruboceq:

noldu kız dün ben görmedim geçmiş olsun:1shok:

inş cnm benim rabbim hakkında hayırlısını versin saglıklı ve hayırlı evlatlar versin inş olcak merak etme sen tüp bebek falan mı yaptırmayı düşünüyorsun cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…