Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
sayı felan varmı duada , bir defa okuyup kendimiz duamı etcez bi aydınlatırsan okuyum bende hasta olan ark. varsa onun yerine de okuyabilirim

sayı felan yok canım am önce bugün cuma
önce güzel bi gusül abdesti al(dua için kendini hazırla )
tevbe istiğfar
hamdü sena salat-ü selam
sonra bu dua
sonra ne istersen
[rabbi hebli mines salihiyn(ya rabbi! bana salihlerden bi çocuk ihsan buyur)
bu da ibrahim peygamberin duası
allah dualarımızı kabul etsin

madem emoş hasta onada okuycaz bugün bende çıkyım accık kuran okuyup dua ediyim hepimize haaaaaaaaaa bu arada yarın dra gidiyorum hemde yalnız bilmiyorumkismile

aynen öyle oldu inan çok bunalmıştım rabbim sizleri buldurdu bana çok şükür

çok şükür canım allahım her zaman yardım ediyo bizlere Hamd olsun ondan gelene kullarını aciz çaresiz bırakmaz bak seninde sıkıntılı anında bizleri çıkarmış karşınaŞeniz

çok şükür canım allahım her zaman yardım ediyo bizlere Hamd olsun ondan gelene kullarını aciz çaresiz bırakmaz bak seninde sıkıntılı anında bizleri çıkarmış karşınaŞeniz

eminecim bende gidiyorum.abdest alıp bol bol dua etmeliyim malum pazartesi kontrol var sende bana dua et canım inan çok ihtiyacım var.değerlerim normale gelirse tadavim başlayacak

hayırlı cumalar herkeze bende bari gidip camları silim tülleride makinaya atayım aynı zamanda gelmiş oluruz kılar ben adetim dua edemiyom

eminecim bende gidiyorum.abdest alıp bol bol dua etmeliyim malum pazartesi kontrol var sende bana dua et canım inan çok ihtiyacım var.değerlerim normale gelirse tadavim başlayacak

Allah kabul etsin bitanem inşallah hayırlı sonuçlar alırsın canım dualarım seninle.

hoşgeldin bende deldim saat 3 te doktora gidicem canım ama birazda işlerim pek göreşemeyiz öğleden sonra:çok üzgünüm:

olsun canım günler torbaya girmediya hep burdayız nasılsa
aşılamaya başlıyorsun değilmi adetinin 3. günümü bugün

olsun canım günler torbaya girmediya hep burdayız nasılsa
aşılamaya başlıyorsun değilmi adetinin 3. günümü bugün
bugün 2.gün dün oldum evet canım aşılamaya başlıyoruz hayırlısıyla bu sefer olacak inşallah:Saruboceq:

canım ben açamıyorum burda bu tür siteler yasak sen benim yerimede dinle

bugün 2.gün dün oldum evet canım aşılamaya başlıyoruz hayırlısıyla bu sefer olacak inşallah:Saruboceq:

canım ben açamıyorum burda bu tür siteler yasak sen benim yerimede dinle

olacak tabiki inşaallah :Saruboceq: hihoyyyt

zeynep sen niye doğum kontrol hapı kullanıyosun onu anlamadım senin tedavin ne zamandı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…