Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
ay bende bu adetimle başlıycaktım eşim illa tatile gidelim dedi kafa dagıtalım dedi temmuz 15de gidyoz biz eşim 15 günlük izin aldı bakalım yani agustos başında tekrar adet olunca başlıycam aman napim bundada vardır bi hayır

daha iyi olur kafa dinlersin

kızlar bana da dua edin yarın dr a gidiyorum inşallah hepimizin tedavileri olumlu olur da kurtuluruz bu dertden Allahın izniyle zaten ekim kırıntısı olmak fena moralimi bozuyor

kızlar bana da dua edin yarın dr a gidiyorum inşallah hepimizin tedavileri olumlu olur da kurtuluruz bu dertden Allahın izniyle zaten ekim kırıntısı olmak fena moralimi bozuyor

canım dualarımız hep seninle bugün hepimiz adına bol dua ettim.hiç birinizi tanımam ama duanın makbulude bu zaten karşılıksız çıkarsız allah hepimizin yardımcısı olsun

sagol canım benim bende hep dua ediyorum tabiiki başkasının sana yaptıgı dua daha makbul müş

fatoş ben çıkıyorum yemek yapıyım yarın er geç gelirim hazırlık olsun görüşürüz Allaha emanet ol

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…