iyi canım dinlenevde yatmak için rapor alıcam canım en azından bir hafta yatıym diyorum
zeynep sen niye doğum kontrol hapı kullanıyosun onu anlamadım senin tedavin ne zamandı
Belkis Ozener Azize dinle - divxklip.org - Milyonlarca Video Klip Burada...
Belkis Ozener Sevemedim Karagozlum dinle - divxklip.org - Milyonlarca Video Klip Burada...
Belkıs Özener - Gümüş Gerdanlık dinle - divxklip.org - Milyonlarca Video Klip Burada...
UNUTULMAYANLAR 9 Nostalji Belkıs ÖZENER dinle - divxklip.org - Milyonlarca Video Klip Burada...
Türkan Şoray (Belkıs Özener) O Simsiyah Gözlerinle (RamJam Nostalgia) dinle - divxklip.org - Milyonlarca Video Klip Burada...
Belkıs Özener - Sevemez Kimse Seni (RamJam Nostalgia) dinle - divxklip.org - Milyonlarca Video Klip Burada...
kız ne güzel şarkılar bunlar ama ben dinleyemem bilgisayarın ses sistemi bozuk
ben başladım zaten tedaviye 1 hafta sonra lucrin kullnıcam
ne zaman başladın kız:1shok:eeeeeee tüp ne zaman yapılacak
ben bayılıyorum bu kadına:asigim:
zeynep demek senin doktorun önce adetini düzenlemek istemiş haplarla
ne zaman başladın kız:1shok:eeeeeee tüp ne zaman yapılacak
hayır adet düzenlemek değilde yumurtaları baskılamak için dedi
gebelik olma şansını artırıyormuş tüpten önce
evet canım uzun protokolda şans daha iyi sanırım baksana önden baya işlem oluyo bide lucrine başlıycan canım sende inşallah hayırlı sonuç alırsın
ay bende bu adetimle başlıycaktım eşim illa tatile gidelim dedi kafa dagıtalım dedi temmuz 15de gidyoz biz eşim 15 günlük izin aldı bakalım yani agustos başında tekrar adet olunca başlıycam aman napim bundada vardır bi hayır
kızlar bana da dua edin yarın dr a gidiyorum inşallah hepimizin tedavileri olumlu olur da kurtuluruz bu dertden Allahın izniyle zaten ekim kırıntısı olmak fena moralimi bozuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?