Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyiyim canım çok şükür akşam başladım iğneye bide bant vermişti onu yapıştırdım bacağıma

hayırlı uğurlu olsun son tedavin olur inşaallah Allah gönlünün muradını versin
ne bandı canım bacağındanmı vuruyorsun

hayırlı uğurlu olsun son tedavin olur inşaallah Allah gönlünün muradını versin
ne bandı canım bacağındanmı vuruyorsun

canım östrojen bandı bacağımın üst kısmına yani baldırıma yapıştırdım böyle ince şeffaf bişey benim rahim duvarı sorunluya onun için verdi galiba bunu.inşallah canım ya bu son tedavim olsun Rabbim hepimizin gönlündeki muradını versin.

aminn canım inşaallah
evet olabilir rahmn için

bant ne kıss onu anlamadım
evet acıyo ben geçen tüp bebekte 40 a yakın iğne vurundum göbeğim delik deşik olmuştu morardı son iğneleri yaparken fena acımıştı

canım ya kıyamam ne kadar çok iğne yapmışın öyle puregon kullanmıştın değilmi geçen tedavinde

canım ya kıyamam ne kadar çok iğne yapmışın öyle puregon kullanmıştın değilmi geçen tedavinde

evet onu kullndım
yumurtam çatlamasın diye sabah iğne kullndım akşam pregon kullndım
iyice saçmaladılar yani benimle oynadılar Allah nasıl biliyorsa öle yapsın
bu doktoruma dedimki bana transferden sonra çatlatma iğnesi yaptılar dedim adam güldü neden yaptılar dedi çok dozda iğne verdiler karnım şişti sonrada korktular transferden sonra iğne vurdular dedim
biz hergün seni takip edicez ve az az doz vericez dedi
ben çok güveniyorum doktoruma geçenkinde zaten en başta sevmemiştim hatırlıyorsan ben burayı sevmedim kesin negatif olacak demiştim oldu
ama bu tedavimden çok umutluyum Allahım inşaallah pozitif olur
biliyormusun her gün rüyamda bebek görüyorum
bugünde gördüm başkasının bebeğiymiş çok ağlıyo annesinin kucağında uyumuyo
ben aldım sarıldım kokladım kucağımda uyudu bebeğin şeyinide gördüm kısdımafoldumben

zeynebim yaralı kuşum benim bak göreceksin ikimizinde bu tedavisi olumlu sonuçlanacak Allahın izniyle yavrularımıza kavuşacağız bende çok bebek rüyaları görüyorum Rabbim bize işaret gönderiyo herhalde üzülmeyin artık yakında size evlat vericem diye rüyalar mesajlarla doludur senin rüyanda bebeğinin geleceğine işarettir inşallahhihoyyythaydi ağlamak üzülmek yok artık ikimizde tedavi sürecine girdik :lepi:delikafadulden

inşaallah eminem
benim net gidip geliyo arada 45 dakika gelmedi

bende diyom bu kız nere gitti kaydirigubbakcemileyeni avatarım nasıl kızkötükedihüsoçaldım bunu birinden:roflol:

ya başka yerden çal o önemli değilde bugull gelip bizimkini çalıyo bunuda çalarsa konuşmam artık alsanaalsanasmile

bugün kayganamlara gidiyoruz bağa annemlerde gelecek teyzemlerde akşama yemeğe kalıcaz ordahihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…