hele bi çalsın gösteririm ona gününüklava:kız bugul sana sesleniyorum bundan sonra avatar çaldığını görmiycem ona görekötükedihüso
boshayallersmile
nası göstericen aleynanın avatarını çaldı kıs bişi diyemedi :mymeka:
zeyneeeeeeepppppppppp
emoşum ya şu kullandığım d kontrol ilacı varya fena iştah açıyo
akşam yemeğimi yiyorum 1 saat sonra ilacı içiyom 15 dk sonra fena karnım acıkıyor
doktor dedi zaten bu ilacın yan etkisi yok sadece iştah açar yersen kilo alırsın dedi
bende bişi yemiyorum karnım kazına kazına uyuyom benneyaptımki
canım yemek yeme meyve ye yoğurt ye ne biliym bişeyler iç bastırır açlığını
efendimmmmmmmmmmmmmmm lülülülülülü
ayyy bide kilo alırsam çıldırırım sempatiksalakcinni
nese öle yapıyım
emineeeeeeeee acıbademde normal doğum 4 buçuk milyarmış
sezeryan 8 buçuk milyarmış kafayı yiycem sempatiksalakcinni
bende diyordumki inşaallah hamile kalırsam bu doktoruma doğum yaptırırım diyordum bide o kadar bekledim iyi bir yerde pıt diye çıkarıyım havam olsun diyodum
baktım bi tüp bebek parasıymış akannehirakannehirakannehir
ohaaaaaaaaaaaa ona be :1shoknasıl bir fiyat öyle çıldırmışmı ohaoldumsmileeee napıcan peki genelde hamile kaldığın merkezde takip ve doğum yapılıyo
valla bilmiyorum kayınbabam ödesin
1 oğlu ve geç oluyo versin napıyım biz imkansız veremeyiz
amaannn onumu düşünücem şimdi olsunda evdede doğururum değilmi eminem
emineeeeeeeeeeee nereye takılıyon asıl sen yoksun del bakıyım
GÜnaydın kızlar nasılsınız bakımm
günaydın canişkomGÜnaydın kızlar nasılsınız bakımm
bi yere takılmıyom kız burdayım arada işim oluyo yazamıyorum.ya zeyno ben napıcam iğneler başladım sigara içmesem iyi olacak ama içiyorum kafamçokkarıştı
kızlar hayırlı olur inş tedavileriniz. bende dün adet oldum ilk dfa erkan oldum 4 gun hemde ilaçlardan sanırım. hep aklımdasınız kalbim sizinle inş siz lumlu sonuç alacaksınız hep hayırlısnı isteyin kızlar bizim bi arkadaş tüp bebek yaptırdı . 3 ayında bebeğini kaybetti ben o yuzden hep hayırlı istedim. Rabbim sizlr içinde hayırlısını versin
bende hep hayırlısını istiyorum Allahtan :Saruboceq:kızlar hayırlı olur inş tedavileriniz. bende dün adet oldum ilk dfa erkan oldum 4 gun hemde ilaçlardan sanırım. hep aklımdasınız kalbim sizinle inş siz lumlu sonuç alacaksınız hep hayırlısnı isteyin kızlar bizim bi arkadaş tüp bebek yaptırdı . 3 ayında bebeğini kaybetti ben o yuzden hep hayırlı istedim. Rabbim sizlr içinde hayırlısını versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?