Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
selam kızlar.bede dün gonolf kullanmaya başladım.hemşire şırınkaya ayarladı ilaçlarını.kalem bozulduğu için.şırınga iğnelerinin ucu kalemlere göre daha kalın.bu sabah iğnemi kendim yaptım.fakat iğne kalın canımı yakınca sanırım fazla içeri sokamadım.galiba ilaç deri altında kaldı.mercimek ytanesi kadar şişlik yaptı.gerçi şimdi şişlik indi ama hafif kaşıntı var.hiç başınıza geldimi.etkisi olurmu acaba.hemşireye de ulaşamadım.yoğunluktan görüşemedi.telaşlandım.kaşıntı ve hafif morluk oluşan oldumu.cevaplarsanız sevirim.

canım hoşgeldın hayırlı olsun tedavin bende de olmuştu kaşıntı ve şişlik o iğne yapıyo çünkü yakıyo

beni biriyle mı karıştırdın ne

zeynep sorma havadanmı neyden ne konuşmaya nede yazmaya dermanım var

emine kaç iğne yazdı sana doktor bide kaç gran vuruyosun gunde

canım şu an puregon 600 lük günde 75 ünite yapıyorum 5 gün sonra çağırdı duruma göre dozu ayarlayacak galiba

beyzanur çıktın herhalde bende çıkıyorum mesaim bitti pazartesi görüşürüz bye.

beyzanur.çok sağol.içimi rahatlattın.allah hepimize hayırlısını versin inşallah.

beyzanur.çok sağol.içimi rahatlattın.allah hepimize hayırlısını versin inşallah.

canım bende korkmuştum hemşireyi aramıştım oda yapar demişti. senin kaçıncı gün tedaviyeye başlayalı benım olumsuz oldu ..inş sen olumlu sonuç alırsın. ama hep hayırlısıs iste

zeynep nerdesin bak gene çaldım avatarı ama çok güzel ya napim canım şaka olsun diye yapıyom degiştiririm canım çok sıkılıyo napim öpüyorum aslında emineninkide güzel acep onudamı alsam:uhm:

zeynep nerdesin bak gene çaldım avatarı ama çok güzel ya napim canım şaka olsun diye yapıyom degiştiririm canım çok sıkılıyo napim öpüyorum aslında emineninkide güzel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…