Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
napim canım iyi olmaya çalışıyoruz güçlü olmaya çalışıyorum çevredekiler benı üzgün ezik görürse sevınır o yuzden dık durmam lazımm
sen napiyosun rejim flan dedin daha tedavıyeye başlamıyomusun

günaydın kızlar inşallah iyisinizdir
ben yarın laparoskopi olucam bi aksilik olmazsa başka bi şehire gitcem bir kaç gün orda kalıcam sonra büyük ihmimalle durumum iyi olursa memleket gitcem görüşemezsek merak etmeyin en kısa zamanda size yazmaya çalışacagım sonra yok gelmiyor nerde yoksa hamilemide ugramıyo demeyin sizler benim için önemlisiniz haa bu arada dualarınızı eksik etmezseniz sevinirim
eeeeeeeeeeee beni özleyin accık görüşmek üzere Allaha emanet olun

zeynep şaka yapıyom be kız aman niye kırılıyon yapma bak degişritdim sırf şaka olsun diye yaptım tamam hadi öpüyorum opuyorumnanaktan

bu şaka 2 hafta sürdü buna şaka diyorsan
önce aleyna sonra ben ne koysakk aldın yeter ama
ben koymuycam artık avatar
zeynep ismimide almazsın değilmi

bu şaka 2 hafta sürdü buna şaka diyorsan
önce aleyna sonra ben ne koysakk aldın yeter ama
ben koymuycam artık avatar
zeynep ismimide almazsın değilmi

ben şaka yaptım tekrar söylüyorum ama kırdıysam pardon sonuçta ne olucak ben havamız degişssin diye yaptım tamam daha yapmam özürdilerim ama tekrar diyorum kırmak asla istemem

ben şaka yaptım tekrar söylüyorum ama kırdıysam pardon sonuçta ne olucak ben havamız degişssin diye yaptım tamam daha yapmam özürdilerim ama tekrar diyorum kırmak asla istemem

sende kusura bakma bugull dün çok sinirliydim sana fevri davrandım kusura bakma

yok ölesine sabaha kadar yumurtalıklarım ağrıdı ilaç kullanıyorumya sinir yapıyo bende hemen herşeye patlıyorum bi anda

doğrudur canım yapar ama sen yinede sakin olmaya çalışŞeniz bak benimde kasıklarım ağrımaya başladı iğne etkisini göstermeye başladı herhalde.

doğrudur canım yapar ama sen yinede sakin olmaya çalışŞeniz bak benimde kasıklarım ağrımaya başladı iğne etkisini göstermeye başladı herhalde.

öle canım ama bu sinir işte anlık gelip gidiyo
sen nasılsın 10 günden aşılaman olur galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…