emoooşşşşş randevu iptal oldu yarın gidicem
tamam canım güle güle sonra görüşürüz.
nasıl kız sinirlerin geçtimi bakalım
hg eh işte
öle işte ama beklemek sinir bozucucanım tabi yumurtaların agrıycak buna neden sinirleniyon sen tüp bebek yaptırdın en agırını sonuçta buneki ufak şeyler kalır ama beklemekte sinir bozucu ben kendimden biliyom şu an bende ignelere başlamış olcaktım ama eşimi kıramadım tatile gitcez herşeyde vardır bi hayır
doktor şehir dışındaymış yarın gidicemzeyno ben seni doktorda sanıyodum demek gitmedin niye iptal oldu kız.
emine sanada günaaydın nasıl aşılaman hayırlı olur inşallah göbekten dimi ignelereyvahedigeldismile
neyse kızlar ben çıkyom gine gelirim bayyyyyyyyyyyyyyy
emine perdeleri yıkadım asıcam birazdan ama üşeniyorum
karnımda ve kasıklarımda baskılar var iğneden herhalde zeynep sendede olmuşmuydu
emine perde yıkandı sermeye getiriyordum bi yere baktımki kocaman uçan çekirge akannehir
ben çok korkarım böceklerden
akşam ses gelmişti pencereden çat çut diye bildim o böcükten olduğunu ama üstelemedim o değildir diye sabah perdeyi toplarken perdenin içindeymiş
çamaşır makinesinde bi güzel yıkanmış mafoldumben,
makineden çıkardım takacaktım arasını açtım yere düştü kafayı bozuyordum
kan ter içinde kaldım eşimi aradım nolucak bu diye makineye çek dedi
bende zar zor makinenin ucunu böceğe getirdim çekt, çekerken çatır çutur ses geldi ben bi çığlık attım
kafayı yiyordum yaaaa mafoldumben
sonra anneme tel açtım anne nolur gel şu böceği çıkar belki ölmemiştir dedim kadın şimdi geliyo offf emine ben nasıl korkuyom bi bilsen o böceklerden diyomki hep benimi bulursun başkasının evine git
karşı komşumun ziline bastım evde yok yukarı komşum memlekette
kimse yok diyecek bende annemi çağırdım napıyım mafoldumben mafoldumben mafoldumben
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?