Aşılama Ekim ayında aşılama olacaklar buraya

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
eminem ben dr ye gidicem saat 10 da randevum var ben hazırlanıyım kahvaltımı yapıyım sonra çıkarım öğleden sonra görüşürüz :a015:

öle işte ama beklemek sinir bozucu
zeyno ben seni doktorda sanıyodum demek gitmedin niye iptal oldu kız.
doktor şehir dışındaymış yarın gidicem

emine sanada günaaydın nasıl aşılaman hayırlı olur inşallah göbekten dimi ignelereyvahedigeldismile

bugul hoşgeldin canım.inşallah bu sefer tutar canım ya Allahıma sığındım yardım edecek bana:Saruboceq:evet iğneler göbekten zorlanıyorum yaparken insanın kendi kendine iğne yapması çok zor batırırken zorlanıyorum ama bebeğimin için yapıyorum dayanıyorum bütün acılara yeterki gelsin yavrum:ecrin_bebek:bide bacağıma bant yapıştırdım oda rahim duvarı için bakalım Rabbim neyler neylerse güzel eyler:Saruboceq:sen napıyosun nasılsın.

karnımda ve kasıklarımda baskılar var iğneden herhalde zeynep sendede olmuşmuydu

emine perde yıkandı sermeye getiriyordum bi yere baktımki kocaman uçan çekirge akannehir
ben çok korkarım böceklerden
akşam ses gelmişti pencereden çat çut diye bildim o böcükten olduğunu ama üstelemedim o değildir diye sabah perdeyi toplarken perdenin içindeymiş
çamaşır makinesinde bi güzel yıkanmış mafoldumben,
makineden çıkardım takacaktım arasını açtım yere düştü kafayı bozuyordum
kan ter içinde kaldım eşimi aradım nolucak bu diye makineye çek dedi
bende zar zor makinenin ucunu böceğe getirdim çekt, çekerken çatır çutur ses geldi ben bi çığlık attım
kafayı yiyordum yaaaa mafoldumben
sonra anneme tel açtım anne nolur gel şu böceği çıkar belki ölmemiştir dedim kadın şimdi geliyo offf emine ben nasıl korkuyom bi bilsen o böceklerden diyomki hep benimi bulursun başkasının evine git
karşı komşumun ziline bastım evde yok yukarı komşum memlekette
kimse yok diyecek bende annemi çağırdım napıyım mafoldumben mafoldumben mafoldumben

karnımda ve kasıklarımda baskılar var iğneden herhalde zeynep sendede olmuşmuydu

olmaz olurmu benim şimdiden başladı
o böceği görünce kendimi çok kastım şimdi felaket ağrıyo bi ılık duş alıyım belki geçer mafoldumben

canım sakin ol ya ne bu kadar korkacak hem ölmüştür makinenin içinde al at nolacak kız bak ben varım yanında korkmaolumunekankayizsmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…