Aşılama Ekim Ayında Aşılama Olanlar

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Bugun ikidir midem bulanıyor, psikolojik kesinlikle bu kadar erken de belırtı olmaz
hasretım bılgılerını ekleyıp tabloyu duzeltecegım ama vaktim olmuyor,en kısa zamanda ınş.
herkese iyi geceler...

tamam bbeğim kendini sıkma elin ne zaman değerse o aman halledersin
inşş canım belirtileirn hayra işarettir seni yine iyisin bende hiç bişey yok

benim hala sistitim geçmedi dün gece sabahı zor ettim çok ağrım sızım var sabah soluğu dr aldımdr idarara bakalım dedi çok az mikrop varmış bol bol su içmeliymişim aşılama yaptırdığımı da söyledim gerçi idrarda çımadı ama daha erkende olabilir dedi ben hiç inanmıyorum nasıl olsa yok çünkü

keşke canım konu başlığını ekim kasım aralık olarak yapsaydın ben nasılsa paşa paşa devam edeceğim

canım zaten idrardan mumkun degıl bellı olmaz daha.bugun de 7.günümüzü devirdik.Ben salı gunu eger regl olmazsam o gune kadar kan tahlılı yaptırmayı düşünüyorum.çünkü salı sabah dersım yok.en rahat o gunum
sen karar verdın mı?
dur bakalım ekimde dikiş tutturamazsak ondan sonra başlığı değiştiririz

dr zaten öyle dedi daha çok erken belli olmaz işte ama ben öyle bişey hissetmiyorum ne biliyim tutmadı işte :84::84::84:
yok bebeğim ya benim kan vermeye hiç cesaretim yok ben bekliyeceğim son ana kadar ne olacaksa olsun herşey rabbimden vermişse şükürler olsun derim vermemişse bi bildiği vardır derim 2. denemeye geçerim :26::26:

benım zaten 2.deneme yaa, bir daha ne yapacagımızı da doktorla konuşmadık :44: ne olacak acaba tutmazsa.
ama bugun bittim, kasklarımdaki ağrıyı nasıl tarıf ederım bılmıyorum.Regl öncesi gibi mi desem gaz sancısı gıbı mı. Sankı hepsı bır arada. Çok zorluyor bugun beni
Belim de agrıyor, o çalışmaktan muhtemelen.
Ahh birşeyler oluyor içimde ama ne:18:
zinnureyn nerdesin?

mehaba kızlar bende burayı yeni bulabildim 5 ekimde ilk aşılamam oldu ben menogon 75 ünite oldum aşılamam 13. günde oldu ovitrelle çatlama iğnesi aşılamadan sonra birde jel aşılama olduktan 2. günümde göğüslerimde aşırı derecede şişlik oldu ve kadık ağrılarım bugüne kadar devam ediyor göğüsteki şişlik jelden oluyormuş yan etkileriymiş bugünde derin bel ağrılarım var aile hekimim çok yakın gidip sordum pazartesi gel tahlil yapalım dedi belli olur dedi sizler ne dersiniz kızlar allahım hepimizin yardımcısı olsun kucaklarımızı boş bırakmasın ben size sonucu yazarım kader arkadaşlarım benim listeye benide eklermisiniz

işte geldim burdayım canm:)
bence sen haklısın 7.günde idrarda çıkmaz
üstelik çıksada çatlatma iğnesindeki bhcg den dolayı yanıltıcı olabilir
hadi kızlar sabırla devam ediyoruz günleri sayıyoruz
hasretim canm olumsz düşünsek de dillendirmeyelim benceevrene olumlu mesj gönderelim
ve benn bazen hüzün doluyr içim bazn ümit ne olduğm belli değil:18:
elle tutulan bi belirtm hala yok ara ara adet olacakmışım gibi olan ağrılarmdan başka
o da kendimi çok dinlediğimdendir belki

bu arada eğer benimki tutmazsa -ki inşlhh tutar- biz devam etmeyeceğz aşılamaya
eşimde morfoloji ve sayı problemi var ben de hafif görünümlü pko
dolayısıyla dr um özellikle eşimdeki değerlere bakınca tüpbebek dedi
inşlh ne siz bu aydan sonrada buralarda olun ne de ben tüp bölümünde
hep beraber HAMİLEYİİİİM bölümüne transfer olabilmremz duasıyla

hoşgeldn öncelikle ve aşılaman umarım olumlu sonuçlanır
ancak pazartesi dr un belli olur demesine şaşırdm
ben 4 nde oldum test için salı çarşambayı düşünüyordm
hadiiii buralar hamiş haberleriyle dolsn

2.aşılamam dün oldu .ağrılı oldu biraz ve aşılamadan sonra 3 saat sonra falan birazda kremsi akıntım oldu inş sonuç güzel olur.dr.progestan verdi bu sefer 1.sinde vermemişti

hayırlı olsun atatutku, hoşgeldın canım
listeye ekledım arkadasım senı,iyi haberlerını duyarız ınş.

benım bu 2.aşılamam ya, artık biz de tüpe gecerız eşimde sayı sorunu ve hareketsızlık var varıkoselden dolayı.bende de ılerı derecede pko.
benım hafif düzeyım gıbısın sen

2.aşılamam dün oldu .ağrılı oldu biraz ve aşılamadan sonra 3 saat sonra falan birazda kremsi akıntım oldu inş sonuç güzel olur.dr.progestan verdi bu sefer 1.sinde vermemişti

hayırlı olsun tuanam.sen de benım gıbı 2.aşılamanı olmuşsun. iyi haberlerını duymak dılegıyle canım

onceklikle herkeze cok slmlar allahim insallah herkezin umuduna kavusmak nasip etsin bende 5 ekim asilama yaptirdim benim sorun pko esiminde sperm sorunu vardi 2 senedir tedavi goruyorum asilama neticesi 19 ekim belli olcak insallah herkez ben gibi cifte bayram yasar beklemek ne kadfar zormus en azindan benim icin cunku ben genelde kafama koydun mu olay bitmistir ama bu oyle deil allah verecek biz alicaz hakkimizda hayirlisi olsun unuttugum bi bilgi olursa hatirlat ha bu arada yas 25 canim :)

Bende dün(11 ekim) aşılama yaptırdım 24 -25 ekimde öğrenecegim nasipse. Eşimde hipospadias var haricinde bir sorunumuz yok. Dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden Nasıl geçecek bu zaman bilmiyorum :18:

Bende dün(11 ekim) aşılama yaptırdım 24 -25 ekimde öğrenecegim nasipse. Eşimde hipospadias var haricinde bir sorunumuz yok. Dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden Nasıl geçecek bu zaman bilmiyorum :18:

canım aysegul ve peripek hoşgeldınız aramıza
tedavınız,aşılamanın hayırlı olsun,güzel sonuclansın ınş
Hemen sizi eklıyorum lısteye

canım aysegul ve peripek hoşgeldınız aramıza
tedavınız,aşılamanın hayırlı olsun,güzel sonuclansın ınş
Hemen sizi eklıyorum lısteye

Teşekkür ederim hoş buldum :) İnşallah bebek haberiyle sevinebiliriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…