Ekim ayında aşılama tedavisi yaptıranlar

Ayy inşallah pozitiftir senin yaaa çok heyecanladım bak sen silik çizgi gördüm diyince valla aynen sancı geliyo ha regl oldum yok dademin azcık yürüyüş yaptım açılır diye bişe yok şimdilik sonuç ne zaman çıkıcak sizin

Senin adina sevindim canim insallah bebisin sana sıkıca tutunur ve kan sonucunda güzel olur. Bizede haber ver

Bence sende bekleme bir idrar testi yap canim

Senin adina sevindim canim insallah bebisin sana sıkıca tutunur ve kan sonucunda güzel olur. Bizede haber ver

Kizlar pozitif 2 gün sonra tekrar kan verecekmiş 2 katına çıkması gerekiyormuş. Ya çıkar dimii? Bunu yaşayıp negatife dönen oldu mu hiç duydunuz mu?

Eki Görüntüle 2932685
Kizlar pozitif 2 gün sonra tekrar kan verecekmiş 2 katına çıkması gerekiyormuş. Ya çıkar dimii? Bunu yaşayıp negatife dönen oldu mu hiç duydunuz mu?
Rahat ol stres yapma canim allahin izni ile çıkar bak bukadar yolu aşmışsın guzel sonuç almışsın bundan sonrasinda keyfine bak

Benimde pozitiiiiifff ama 66 ( bende test yaptırıcam umarım düşmez doktor bana da üç katına çıkması lazım dedi
66 gayet iyi bı rakam bence senin tek bebek 150 li olan arkadaşın da ikizleri olacak. Benim de aşılamanın 9. Günü. İnanılmaz regl ağrısı var

Benimde 9. Günüm ne zaman test vermeyi düşünüyorsunuz çok heyecanlı beklemesi
Sanki test veremeden regl olacak gibiyim . Aslında erken gebelik testinde çıkar diyorlar ama beşinci aşılama olunca pek cesaretim yok. Siz ne zaman vereceksinz test

Sizin ne gibi belirtileriniz vardı?
Benim hiç belirti yok normal regl oncesı nasıl oluyosam gogus sıslığı herzamanki gibi gece terlemesi yaşarım normalde o da oldu tam regl olcam sancısı yaşadım olmadım sonraki gün de bari test yaptiriyim diyip çıktı onun dışında hiçbişe yok ama gerçi 66 çıktı daha erken olabilir belirti için

Deneyselyazar benim de aynı bu şekilde belirtilerim. Karnım patlayacak gibi, regl öncesi ne yaşıyorsam aynılarını yaşıyorum eksiği yok fazlası var. Onun dışında mide bulantım yok. Akşamları bel ağrım oluyor. Bazen karnım davul gibi şişiyor bazen de gayet normal. Benim de 17. gün sonucum 158 çıktı. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah bizimledir miniklerimiz :)

Sabırsızlıkla test gününüzü bekliyorum İNŞAALLAH ikiye üçe katlar ki bence katlicak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…