- 13 Nisan 2021
- 189
- 204
- 23
Ayy inşallah pozitiftir senin yaaa çok heyecanladım bak sen silik çizgi gördüm diyince valla aynen sancı geliyo ha regl oldum yok dademin azcık yürüyüş yaptım açılır diye bişe yok şimdilik sonuç ne zaman çıkıcak sizinAramızda 1 gün var. Ben de 27 Eylülde aşılama yaptırdım bugün 17. günüm. Ben de dün tatilden döndüm, yolda aşırı sancılandım. 4 Gündür aşırı regl ağrılarım var. Aynı senin gibi tam olucam diyorum bakıyorum yine olmamışım. Sabah idrar testi yaptım silik çizgi. Bugün test verdim. Bence önce idrar yap silik bir şey bile görürsen gidip kan ver.
Senin adina sevindim canim insallah bebisin sana sıkıca tutunur ve kan sonucunda güzel olur. Bizede haber verAramızda 1 gün var. Ben de 27 Eylülde aşılama yaptırdım bugün 17. günüm. Ben de dün tatilden döndüm, yolda aşırı sancılandım. 4 Gündür aşırı regl ağrılarım var. Aynı senin gibi tam olucam diyorum bakıyorum yine olmamışım. Sabah idrar testi yaptım silik çizgi. Bugün test verdim. Bence önce idrar yap silik bir şey bile görürsen gidip kan ver.
Bence sende bekleme bir idrar testi yap canimAyy inşallah pozitiftir senin yaaa çok heyecanladım bak sen silik çizgi gördüm diyince valla aynen sancı geliyo ha regl oldum yok dademin azcık yürüyüş yaptım açılır diye bişe yok şimdilik sonuç ne zaman çıkıcak sizin
Ayy inşallah pozitiftir senin yaaa çok heyecanladım bak sen silik çizgi gördüm diyince valla aynen sancı geliyo ha regl oldum yok dademin azcık yürüyüş yaptım açılır diye bişe yok şimdilik sonuç ne zaman çıkıcak sizin
Senin adina sevindim canim insallah bebisin sana sıkıca tutunur ve kan sonucunda güzel olur. Bizede haber ver
Benimde pozitiiiiifff ama 66Eki Görüntüle 2932685
Kizlar pozitif2 gün sonra tekrar kan verecekmiş 2 katına çıkması gerekiyormuş. Ya çıkar dimii? Bunu yaşayıp negatife dönen oldu mu hiç duydunuz mu?
Rahat ol stres yapma canim allahin izni ile çıkar bak bukadar yolu aşmışsın guzel sonuç almışsın bundan sonrasinda keyfine bakEki Görüntüle 2932685
Kizlar pozitif2 gün sonra tekrar kan verecekmiş 2 katına çıkması gerekiyormuş. Ya çıkar dimii? Bunu yaşayıp negatife dönen oldu mu hiç duydunuz mu?
Belki geç döllenme olmuştur canım icini ferah tut. Saglikla bebeklerinizi kucağınıza alin insallah bizleride dualarinizdan eksik etmeyinBenimde pozitiiiiifff ama 66( bende test yaptırıcam umarım düşmez doktor bana da üç katına çıkması lazım dedi
İNŞAALLAH isteyen herkesle birlikte bizim de olurEstağfirullah ne demek.Amin hayirlisi ile insallah. Umarim sizler guzel haberler verirsiniz canim
Aminnnn insallahİNŞAALLAH isteyen herkesle birlikte bizim de olur
66 gayet iyi bı rakam bence senin tek bebek 150 li olan arkadaşın da ikizleri olacak. Benim de aşılamanın 9. Günü. İnanılmaz regl ağrısı varBenimde pozitiiiiifff ama 66( bende test yaptırıcam umarım düşmez doktor bana da üç katına çıkması lazım dedi
Bence ikiz annesi olacaksınızEki Görüntüle 2932685
Hayirlisi olsunBence ikiz annesi olacaksınız
Benimde 9. Günüm ne zaman test vermeyi düşünüyorsunuz çok heyecanlı beklemesi66 gayet iyi bı rakam bence senin tek bebek 150 li olan arkadaşın da ikizleri olacak. Benim de aşılamanın 9. Günü. İnanılmaz regl ağrısı var
Sanki test veremeden regl olacak gibiyim . Aslında erken gebelik testinde çıkar diyorlar ama beşinci aşılama olunca pek cesaretim yok. Siz ne zaman vereceksinz testBenimde 9. Günüm ne zaman test vermeyi düşünüyorsunuz çok heyecanlı beklemesi
Benimde regl ağrısı gibiydi umarım sizinledir66 gayet iyi bı rakam bence senin tek bebek 150 li olan arkadaşın da ikizleri olacak. Benim de aşılamanın 9. Günü. İnanılmaz regl ağrısı var
Agziniz bal yesinBenimde regl ağrısı gibiydi umarım sizinledir
Sizin ne gibi belirtileriniz vardı?Benimde regl ağrısı gibiydi umarım sizinledir
Benim hiç belirti yok normal regl oncesı nasıl oluyosam gogus sıslığı herzamanki gibi gece terlemesi yaşarım normalde o da oldu tam regl olcam sancısı yaşadım olmadım sonraki gün de bari test yaptiriyim diyip çıktı onun dışında hiçbişe yok ama gerçi 66 çıktı daha erken olabilir belirti içinSizin ne gibi belirtileriniz vardı?
Deneyselyazar benim de aynı bu şekilde belirtilerim. Karnım patlayacak gibi, regl öncesi ne yaşıyorsam aynılarını yaşıyorum eksiği yok fazlası var. Onun dışında mide bulantım yok. Akşamları bel ağrım oluyor. Bazen karnım davul gibi şişiyor bazen de gayet normal. Benim de 17. gün sonucum 158 çıktı. Hakkımızda hayırlısı olsun. İnşallah bizimledir miniklerimiz :)Benim hiç belirti yok normal regl oncesı nasıl oluyosam gogus sıslığı herzamanki gibi gece terlemesi yaşarım normalde o da oldu tam regl olcam sancısı yaşadım olmadım sonraki gün de bari test yaptiriyim diyip çıktı onun dışında hiçbişe yok ama gerçi 66 çıktı daha erken olabilir belirti için
Sabırsızlıkla test gününüzü bekliyorum İNŞAALLAH ikiye üçe katlar ki bence katlicakBenim hiç belirti yok normal regl oncesı nasıl oluyosam gogus sıslığı herzamanki gibi gece terlemesi yaşarım normalde o da oldu tam regl olcam sancısı yaşadım olmadım sonraki gün de bari test yaptiriyim diyip çıktı onun dışında hiçbişe yok ama gerçi 66 çıktı daha erken olabilir belirti için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?