Ekim ayında aşılama tedavisi yaptıranlar

Of bu doktorlar zaten herseyi berbat ediyor bilende islem yapiyor bilmeyende hic dusunmuyorlarki bizi bunun cocugu olsun veya olmasin kimsenin umrunda degil valla ims rahmin kendi kendini toparlar canim allahtan umit kesilmez histeroskopi yi neden oldun perdemi vardi

Evet canim perde vardi oldum spiral takilmisti 1 ay sonra cikartti rahim duvari çökmüş kaldirmamiz lazim dedi 2.yi oyle oldum. 3. De ise sol tupume giden rahim duvarim yapışmış boyle hicbir sekilde hamile kalamazssin dedi dr onuda oyle oldum ki sol tüpüme giden rahim duvarim yine yapisik cikti artij ağlanacak halime gulmekten baska bisey yapamiyorum

Cidden saka gibi ya nerde ne aksilik varsa basina gelmis

Rabbim bana şafi ismi ile şifa versin insallah canim. Sen yinede umutsuz olma rabbimden umut kesilmez. Hepimiz test gününü iple cekiyoruz insallah birbirimize güzel haberler veririz
Amin İNŞAALLAH inanın beş sefer dile kolay ama çok yorucu ..Rabbim mükâfatını versin İNŞAALLAH. Babacigima da şifa versin İNŞAALLAH

Benim yumurtam aşılama öncesi çatlamış o kadar çok iğne ilaç kullandım ki anlamadım catladigin
Kuzum benim doktorum catlayip catlamadigina bakmadi kac yumurta var bilmiyorum vede cok merak ediyorum hani buyudumu buyumedimi insallah olumlu sonuclanir

Benim yumurtam aşılama öncesi çatlamış o kadar çok iğne ilaç kullandım ki anlamadım catladigin
Benim 1 yumurtam gelişti Çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum söylemedi çanakkalede yaptırdım eşimin sperm sayısını tam açıklyacı yazmamışlar anlayamadık yani sen neredesin

Kuzum benim doktorum catlayip catlamadigina bakmadi kac yumurta var bilmiyorum vede cok merak ediyorum hani buyudumu buyumedimi insallah olumlu sonuclanir
İçini ferah tut bence. Dört aşılamada Dr hiç bakmamisti. Aşılamadan dört gün önce falan bakmıştı. Nasip işi üçüncü asilamam da sperm sayısı daha iyiydi diğerlerine göre ve üç tane 20 mm üstünde yumurtam vardı ama olmadı. Yeter ki Rabbim ol desin bu sefer tek yumurtayla oldu. Hatta Dr İNŞAALLAH tutar seni de bizi de kurtarır dedi

Benim 1 yumurtam gelişti Çatlayıp çatlamadığını bilmiyorum söylemedi çanakkalede yaptırdım eşimin sperm sayısını tam açıklyacı yazmamışlar anlayamadık yani sen neredesin
Ben Denizli deyim. İlk üç aşılama devlet Hastanesi'nde klomenle , bu ve bir önceki asilamam da üniversite de hoca yaptı kesinlikle üniversite çok daha ilgili. Dr çok daha iyi. Devlet Hastanesi'nde dört tane falan infertilite dr var hangisine denk gelirse o bakıyor hepsinin de yöntemi farklıydı. İNŞAALLAH tutar ama olmazsa tüp bebeği de üniversitede düşünüyoruz. Sperm sayısı da diğerleriyle karsilastiriyoruz. Bizim de çok anladığımız biseu değil

Masallah ben birinci asilamada cok gergindim baya siz dort defa yapmissiniz Rabbim sabirlar versin nasibimizde yoksa ne yapsak bos insallah bu sefer yuzumuz guler Yas geciyor bi tane olsun iyi olsun diyoruz

Masallah ben birinci asilamada cok gergindim baya siz dort defa yapmissiniz Rabbim sabirlar versin nasibimizde yoksa ne yapsak bos insallah bu sefer yuzumuz guler Yas geciyor bi tane olsun iyi olsun diyoruz
Hayır besinci bu. Gerçekten zor bı surec ve işin kötüsü eşimle ayrı şehirlerdeyiz. Ailem Konya da ben Denizli de . Nazlanacagim bile kimse yok. Yani üç gün yattım, yok elimi ise sürmedim falan olmuyor bende. Bı de calisiyorum yoğun bir şekilde.. Bunlar engel değil tabi yeter ki ALLAH nasip etsin. Eskiler tarlada çalışırmis , sırtında yük tasirmis da yine de bebeleri olmuş. Sadece psikolojik kısmı çok fazla yoruyor.

Bakalım süreç nereye getirecek bizi, haberleşelim

Cok haklisin Rabbim sabirlar versin hepimize cok zor insallah bu son olur sizin hepimiz icin Test gununuz nezamandi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…