Aklinda kalacagina yap gitsin diyorsunHiç gerilme bence yap gitsingüzel haberler alırsın İNŞAALLAH
Çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce iyileşirValla hiç belirti yok. Göğüs hassasiyeti hariç ki o da hep oluyor. Bugün babam ameliyat oldu.stresten gözüm açılmadı. Çok şükür atlattık sonuçlar da iyi çıkarsa daha çok sevineceğim bebek falan gözümde değil şu an.
İNŞALLAH ne güzel temenniler.. teşekkür ederim.. valla merakla sizden gelecek güzel haberleri bekliyorum.. bı cesaret yapiverinAklinda kalacagina yap gitsin diyorsun. Yani benimde göğüs hassasiyeti var ara ara batma oluyor ama yinede uutlanmak istemiyorum. Hava degisimi nedeni ile belkide regli belirtilerim degismistir diyorum . Buarada baban için acil şiflar diliyorum umarım eski sağlığına kavuşur. Hakli olarak suan yaşadığın durumdan dolayı bebegi düşünmek geri planda kaliyor ama sen yinede pozitif düşün hersey güzel olsun insallah babanda iyi olsun bebişde gelsin
Progestan kullanırken regl olmazsın diye düşünüyorum ama belki de geç döllenme dedikleri olayı yaşıyor olabilir msnYa kizlar normalde regli günüm cuma test günüde fakat bugün akinti ile kan geldi sizce reglimi oluyorum
Bilmiyorumki canim ya sabah erken gebelik testi yaptim dune göre ciplak gozle daha belirgindi ogleden sonra ise akinti ile kan geldi yarib çoğalmaz ise yerlesme kanamasi diyeceğim.Progestan kullanırken regl olmazsın diye düşünüyorum ama belki de geç döllenme dedikleri olayı yaşıyor olabilir msn
Bence hamilesin. Öyle hissettimBilmiyorumki canim ya sabah erken gebelik testi yaptim dune göre ciplak gozle daha belirgindi ogleden sonra ise akinti ile kan geldi yarib çoğalmaz ise yerlesme kanamasi diyeceğim.
Ay hadi insallah rabbim hepimize nasip etsin. Eğer hamile isem bana dogum gunu hediyesi olurBence hamilesin. Öyle hissettim
İNŞAALLAH annesine sürpriz yapsınAy hadi insallah rabbim hepimize nasip etsin. Eğer hamile isem bana dogum gunu hediyesi olur
Ne yaptın var mı güzel haberler?Umarim canim insallah
Yok canim sabah yazmıştım ama görmedin sanirim. Neyazikki bildigin regli oluyorum suandaNe yaptın var mı güzel haberler?
Ya özür dilerim görmedim valla .. ama kalbimizi karartmiyoruz. İNŞAALLAH yeni yılda bebelerimiz karnımizda olacakNe yaptın var mı güzel haberler?
Estağfirullah ne demek.Amin hayirlisi ile insallah. Umarim sizler guzel haberler verirsiniz canimYa özür dilerim görmedim valla .. ama kalbimizi karartmiyoruz. İNŞAALLAH yeni yılda bebelerimiz karnımizda olacak
Canim test yapsan daha iyi zamanin gelmis böyle belirsizlik icinde beklemek psikolojik olarak seni dahada yıpratır. Insallah guzel haberler alırsınkızlar merhaba, 28 eylülde aşılama yaptırdım, 26 eylülde de çatlatma iğnesi vurmuştum. bugün 13 ekim hala regl olmadım ama bat'ım da gelmedi zaten 16 ekim. herhangi bir belirtim asla yok direk regl olcakmışım gibi hissediyorum gögüs şişliği var sivilce var gece terlemesi oldu bi iki sefer dün de inanılmaz sancılandım tam dedim hah regl geldi geliyo hala başlamadı valla test de yapmak istemiyorum bidaha negatif gör moral yerle bir bi regl olsam da yeniden başlasak hic bi sekilde hamile değilmişim gibi hissediyorum aşılamanın 16.günü sonuçta olsam bi iki belirti olurdu herşey aynı bende durumlar böyle canlar
olsa çıkar dimi canım yani yaptırsam kesin sonucu alır mıyımCanim test yapsan daha iyi zamanin gelmis böyle belirsizlik icinde beklemek psikolojik olarak seni dahada yıpratır. Insallah guzel haberler alırsın
Tabikide 28 i itibari ile bugün 16.gün olmuyormu benmi yanlıs hesapladım normalde 14 gun sonra test yaptirman lazımdı. Eger varsada çıkar canimolsa çıkar dimi canım yani yaptırsam kesin sonucu alır mıyım
kızlar merhaba, 28 eylülde aşılama yaptırdım, 26 eylülde de çatlatma iğnesi vurmuştum. bugün 13 ekim hala regl olmadım ama bat'ım da gelmedi zaten 16 ekim. herhangi bir belirtim asla yok direk regl olcakmışım gibi hissediyorum gögüs şişliği var sivilce var gece terlemesi oldu bi iki sefer dün de inanılmaz sancılandım tam dedim hah regl geldi geliyo hala başlamadı valla test de yapmak istemiyorum bidaha negatif gör moral yerle bir bi regl olsam da yeniden başlasak hic bi sekilde hamile değilmişim gibi hissediyorum aşılamanın 16.günü sonuçta olsam bi iki belirti olurdu herşey aynı bende durumlar böyle canlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?