Ekim ayında aşılama tedavisi yaptıranlar

Hiç gerilme bence yap gitsin güzel haberler alırsın İNŞAALLAH
Aklinda kalacagina yap gitsin diyorsun. Yani benimde göğüs hassasiyeti var ara ara batma oluyor ama yinede uutlanmak istemiyorum. Hava degisimi nedeni ile belkide regli belirtilerim degismistir diyorum . Buarada baban için acil şiflar diliyorum umarım eski sağlığına kavuşur. Hakli olarak suan yaşadığın durumdan dolayı bebegi düşünmek geri planda kaliyor ama sen yinede pozitif düşün hersey güzel olsun insallah babanda iyi olsun bebişde gelsin

Çok geçmiş olsun canım inşallah biran önce iyileşir

Ya kizlar normalde regli günüm cuma test günüde fakat bugün akinti ile kan geldi sizce reglimi oluyorum

İNŞALLAH ne güzel temenniler.. teşekkür ederim.. valla merakla sizden gelecek güzel haberleri bekliyorum.. bı cesaret yapiverin

Progestan kullanırken regl olmazsın diye düşünüyorum ama belki de geç döllenme dedikleri olayı yaşıyor olabilir msn
Bilmiyorumki canim ya sabah erken gebelik testi yaptim dune göre ciplak gozle daha belirgindi ogleden sonra ise akinti ile kan geldi yarib çoğalmaz ise yerlesme kanamasi diyeceğim.

Günaydın arkadaşlar bildiğiniz şuan regli oluyorum. Insallah sizler güzel haberler alırsınız

kızlar merhaba, 28 eylülde aşılama yaptırdım, 26 eylülde de çatlatma iğnesi vurmuştum. bugün 13 ekim hala regl olmadım ama bat'ım da gelmedi zaten 16 ekim. herhangi bir belirtim asla yok direk regl olcakmışım gibi hissediyorum gögüs şişliği var sivilce var gece terlemesi oldu bi iki sefer dün de inanılmaz sancılandım tam dedim hah regl geldi geliyo hala başlamadı valla test de yapmak istemiyorum bidaha negatif gör moral yerle bir bi regl olsam da yeniden başlasak hic bi sekilde hamile değilmişim gibi hissediyorum aşılamanın 16.günü sonuçta olsam bi iki belirti olurdu herşey aynı bende durumlar böyle canlar

Canim test yapsan daha iyi zamanin gelmis böyle belirsizlik icinde beklemek psikolojik olarak seni dahada yıpratır. Insallah guzel haberler alırsın

Aramızda 1 gün var. Ben de 27 Eylülde aşılama yaptırdım bugün 17. günüm. Ben de dün tatilden döndüm, yolda aşırı sancılandım. 4 Gündür aşırı regl ağrılarım var. Aynı senin gibi tam olucam diyorum bakıyorum yine olmamışım. Sabah idrar testi yaptım silik çizgi. Bugün test verdim. Bence önce idrar yap silik bir şey bile görürsen gidip kan ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…