Ekim ayında aşılama tedavisi yaptıranlar

Daha çok var ayın 5 inde yapıldı işlem ama niyeyse pek umutlu değilim. 19-20 di falan sanirim

Amin İNŞAALLAH inanın beş sefer dile kolay ama çok yorucu ..Rabbim mükâfatını versin İNŞAALLAH. Babacigima da şifa versin İNŞAALLAH
Aminnnn insallah canim insallah. Kendimde belirti aramiyorum ama göğüs uçlarım inanılmaz hassas birde bu son 3 gündür aksamlari adet olacakmisim gibi bir sizlama oluyor. Sende ayni durumdamisin canim

Aminnnn insallah canim insallah. Kendimde belirti aramiyorum ama göğüs uçlarım inanılmaz hassas birde bu son 3 gündür aksamlari adet olacakmisim gibi bir sizlama oluyor. Sende ayni durumdamisin canim
Bı baskı hissediyorum arada kasığımda agri oluyor ama dediğim gibi daha önceleri o kadar çok dinledim ki. Ağrılı olan asilamam da oldu ağrısız da ama olmadı bu hafta da çok yorucu ve stresli geçti. Kısmet ne diyim

Nasip kismet artik canim. Çatlama iğnesini 30 eylül aksamu yapmistim idrarda gebeliktesti icin p.tesi cokmu erken olur 11 gün oluyor

Valla ben kaset test yaptim bisey cikmadi erken gevelik testi aldim arkdasim farketti ışık tutunca zorla gözüken bir silik cizgi vardi ama bilmiyorum hayirlisi artık
Yaa gerçekten çok mutlu oldum İNŞAALLAH doğrudur. Yarın tekrarlarsaniz bence daha iyi sonuç çıkar. Sizin test gününüz ne zaman? Valla heyecanlandim

Yaa gerçekten çok mutlu oldum İNŞAALLAH doğrudur. Yarın tekrarlarsaniz bence daha iyi sonuç çıkar. Sizin test gününüz ne zaman? Valla heyecanlandim
Valla elimde suan 2 tane daha kaset test var yaparmiyim bilmiyorum cokda umutlanip hüsrana ugramak istemiyorum. Normalde test günüm cuma tamda beklenen regli günümde. Sizin test gününüz ne zaman

Valla elimde suan 2 tane daha kaset test var yaparmiyim bilmiyorum cokda umutlanip hüsrana ugramak istemiyorum. Normalde test günüm cuma tamda beklenen regli günümde. Sizin test gününüz ne zaman
Benim 19-20 si sanırım ama hiç belirti yok. İlaçlardan sadece göğüs hassasiyeti var o da hep olur

Hiç gerilme bence yap gitsin güzel haberler alırsın İNŞAALLAH

Yok canım aynı sende ne var ne yok
Valla hiç belirti yok. Göğüs hassasiyeti hariç ki o da hep oluyor. Bugün babam ameliyat oldu.stresten gözüm açılmadı. Çok şükür atlattık sonuçlar da iyi çıkarsa daha çok sevineceğim bebek falan gözümde değil şu an.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…