- 30 Haziran 2021
- 102
- 53
- 13
- 43
Benden iki gun once yapildi daha cok var evet hayirlisi olsun diyelimDaha çok var ayın 5 inde yapıldı işlem ama niyeyse pek umutlu değilim. 19-20 di falan sanirim
Aminnnn insallah canim insallahAmin İNŞAALLAH inanın beş sefer dile kolay ama çok yorucu ..Rabbim mükâfatını versin İNŞAALLAH. Babacigima da şifa versin İNŞAALLAH
Isyan etmiyorum etmekde istemiyorum böyle olduysa vardir rabbimin bir bildiği diyorumCidden saka gibi ya nerde ne aksilik varsa basina gelmis
Tabiki herseyde bi hayir var bence vücut kendini yeniler surekli ve ins duzelir butün sıkıntıların canimIsyan etmiyorum etmekde istemiyorum böyle olduysa vardir rabbimin bir bildiği diyorum
Aminnnn insallah canimTabiki herseyde bi hayir var bence vücut kendini yeniler surekli ve ins duzelir butün sıkıntıların canim
Bı baskı hissediyorum arada kasığımda agri oluyor ama dediğim gibi daha önceleri o kadar çok dinledim ki. Ağrılı olan asilamam da oldu ağrısız da ama olmadıAminnnn insallah canim insallah. Kendimde belirti aramiyorum ama göğüs uçlarım inanılmaz hassas birde bu son 3 gündür aksamlari adet olacakmisim gibi bir sizlama oluyor. Sende ayni durumdamisin canim
Nasip kismet artik canim. Çatlama iğnesini 30 eylül aksamu yapmistim idrarda gebeliktesti icin p.tesi cokmu erken olur 11 gün oluyorBı baskı hissediyorum arada kasığımda agri oluyor ama dediğim gibi daha önceleri o kadar çok dinledim ki. Ağrılı olan asilamam da oldu ağrısız da ama olmadıbu hafta da çok yorucu ve stresli geçti. Kısmet ne diyim
Erken gebelik testinde çıkar diyorlar ama tabi net olması için azcik daha sabret canımNasip kismet artik canim. Çatlama iğnesini 30 eylül aksamu yapmistim idrarda gebeliktesti icin p.tesi cokmu erken olur 11 gün oluyor
Dogru diyorsun bekleyebilirsem bekleyecegim insallahErken gebelik testinde çıkar diyorlar ama tabi net olması için azcik daha sabret canım
İNŞAALLAH en güzel haberleri alırsın bize de umut olursunDogru diyorsun bekleyebilirsem bekleyecegim insallah
Amin insallah hepiiz guzel haberler veririz birbirimizeİNŞAALLAH en güzel haberleri alırsın bize de umut olursun
Valla ben kaset test yaptim bisey cikmadi erken gevelik testi aldim arkdasim farketti ışık tutunca zorla gözüken bir silik cizgi vardi ama bilmiyorum hayirlisi artıkMerhabalar hanımlar... Nasılsınız? Var mı güzel gelismeler??
Yaa gerçekten çok mutlu oldum İNŞAALLAH doğrudur. Yarın tekrarlarsaniz bence daha iyi sonuç çıkar. Sizin test gününüz ne zaman? Valla heyecanlandimValla ben kaset test yaptim bisey cikmadi erken gevelik testi aldim arkdasim farketti ışık tutunca zorla gözüken bir silik cizgi vardi ama bilmiyorum hayirlisi artık
Yok canım aynı sende ne var ne yokMerhabalar hanımlar... Nasılsınız? Var mı güzel gelismeler??
Valla elimde suan 2 tane daha kaset test var yaparmiyim bilmiyorum cokda umutlanip hüsrana ugramak istemiyorum. Normalde test günüm cuma tamda beklenen regli günümde. Sizin test gününüz ne zamanYaa gerçekten çok mutlu oldum İNŞAALLAH doğrudur. Yarın tekrarlarsaniz bence daha iyi sonuç çıkar. Sizin test gününüz ne zaman? Valla heyecanlandim
Benim 19-20 si sanırım ama hiç belirti yok. İlaçlardan sadece göğüs hassasiyeti var o da hep olurValla elimde suan 2 tane daha kaset test var yaparmiyim bilmiyorum cokda umutlanip hüsrana ugramak istemiyorum. Normalde test günüm cuma tamda beklenen regli günümde. Sizin test gününüz ne zaman
Hiç gerilme bence yap gitsinValla elimde suan 2 tane daha kaset test var yaparmiyim bilmiyorum cokda umutlanip hüsrana ugramak istemiyorum. Normalde test günüm cuma tamda beklenen regli günümde. Sizin test gününüz ne zaman
Valla hiç belirti yok. Göğüs hassasiyeti hariç ki o da hep oluyor. Bugün babam ameliyat oldu.stresten gözüm açılmadı. Çok şükür atlattık sonuçlar da iyi çıkarsa daha çok sevineceğim bebek falan gözümde değil şu an.Yok canım aynı sende ne var ne yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?