- 14 Ekim 2018
- 158
- 72
- 13
- 37
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Vermedi ben de zaten yarin 5.gunum gec kaldim diye alip kullanmicam. Boyle farkli seyler okuyunca iyice morali bozuluyor insanin. Niye bu doktorlar birbirinden farkli kiBenim asilama yapilali 11 gun oldu hergun jel kullaniyorum progesteron sanada vermesi gerekiyordu aslinda
Aslinda bunyeden dolayi vermiyor degil doktorlar. Bence ya unutuyor ya gerek gormuyor kendince. Ama belki de cok ise yarayacak bir seyi atlamis oluyoruz.Doktor vermeden aşılamadan sonra ilaç kullanmak ne kadar mantıklı sizce? Sonuçta herkesin bünyesi farklı. Ama siz yazınca kullansam mı acaba diye düşündüm. Benim de yarın sabah olcak anestezili olacak aşılamam.
Sıkma canini biz kullaniyoruz tutacagi ne malum allah bilir insallah hepimiz hamileyizdirVermedi ben de zaten yarin 5.gunum gec kaldim diye alip kullanmicam. Boyle farkli seyler okuyunca iyice morali bozuluyor insanin. Niye bu doktorlar birbirinden farkli ki
Insallah canim ben olmasam da birilerinin asilamasi tutsun ki hepimiz birbirimize umut olalim.Sıkma canini biz kullaniyoruz tutacagi ne malum allah bilir insallah hepimiz hamileyizdir
Ayyy insallah ya suan sol kasigim bicak gibi bakiyor anlamadim yaaInsallah canim ben olmasam da birilerinin asilamasi tutsun ki hepimiz birbirimize umut olalim.
Biraz korkuyorum ve heycanlıyımBenim 2side sıkışık oldu. Hatta bu sefer fazla bekledim diye az bişey yapmıştım. Hemen çağırdılar ardından. Yattım rahim tam düzleşmemiş dediler katateri ilerletemediler beni geri bıraktılar. Biraz daha sıkışık olman lazım dediler 20 dk sonra tekrar aldılar ve rahim düzleşmiş çok kısa sürede işlemi bitirdiler. Bu sefer de olmasaydı tamamen idrarımı yapıp deneyeceklerdi. Sıkışık olmak işlemi daha kolaylaştırıyomuş
Korkunu anlıyorum canım ama işlemden sonra bu muydu dersinBiraz korkuyorum ve heycanlıyım
Dua edin geldim hastaneye . Korkum işlem değil aslında hayal kırıklığı yaşamak .Korkunu anlıyorum canım ama işlemden sonra bu muydu dersinhayırlısı olsun
Canım baştan düşünme bunları. Sen umutlu olumlu ol ki vücudunda güzel hormonlar salgılasın. Olmuyorsa da vardır Allahın bir bildiği. Biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın. Dualarımız seninleDua edin geldim hastaneye . Korkum işlem değil aslında hayal kırıklığı yaşamak .
Adetin 2. Günü gitmiştim 10mm bi yumurta vardı bunu takip edicez bu ay duruma.göre sadece ilişki önerocem dedi çünkü benim yumurtam çatlıyomu diye bakılmamıştı hic bu ay catladigini gorursem tedavilik bisey yok o yuzden onumuzdeki ay aşılama yapıcaz dedi bugün gidicem bakalım 8. Günüm yumurta ne durumdaMerhaba canım. Aşılama işlemi rahim filminin 10da 1 i kadar acısı oluyo belki de daha az. Sadece idrara sıkışık halde işlem olduğu için biraz kramplı oluyo. 3.5 dk içinde bitiyo. İğneye mi başlattı yoksa klomen mi verdi?
Insallah ya sağol tutmazsa o aciyi bosuna yasamis olmaktan korkuyorum ama cok agrili ve acili olmuyosa icim daha rahat olucakRahim filmine göre aşılama kolay hiç korkmana gerek yok dua et inşaallah olur
Bende kan vermekten bıktım zor geliyor artıkKizlar bende bugun 12 gunum kan verdim kollarimi delik desik ettiler insallah rabbim bu cektiklerimizin yuzu hurmetine emeklerimizi bosa cikarmaz
12. Günde ne icin kan aldılar ki benim bütün kan tahlilleri adetliyken yapıldıKizlar bende bugun 12 gunum kan verdim kollarimi delik desik ettiler insallah rabbim bu cektiklerimizin yuzu hurmetine emeklerimizi bosa cikarmaz
Canim asilma oldun mu bende de bir korku var sanki agri aci olcak gibiInsallah ya sağol tutmazsa o aciyi bosuna yasamis olmaktan korkuyorum ama cok agrili ve acili olmuyosa icim daha rahat olucak
Aslında acıyı çekmek değil ne acilar çekiyoruz bu hiç tek acı eşek sipalarinin gelmeyişi :)Insallah ya sağol tutmazsa o aciyi bosuna yasamis olmaktan korkuyorum ama cok agrili ve acili olmuyosa icim daha rahat olucak
Dua ederek bir baştan nasıl giderse sonda da öyledir allah tar ve yardimcin olsun inşaallah tutarBiraz korkuyorum ve heycanlıyım
Amin canım beklemedeyim bakalım aşılama için .Dua ederek bir baştan nasıl giderse sonda da öyledir allah tar ve yardimcin olsun inşaallah tutar
Orası doğru :) canım biraz tatlı sanırımAslında acıyı çekmek değil ne acilar çekiyoruz bu hiç tek acı eşek sipalarinin gelmeyişi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?