Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim 2side sıkışık oldu. Hatta bu sefer fazla bekledim diye az bişey yapmıştım. Hemen çağırdılar ardından. Yattım rahim tam düzleşmemiş dediler katateri ilerletemediler beni geri bıraktılar. Biraz daha sıkışık olman lazım dediler 20 dk sonra tekrar aldılar ve rahim düzleşmiş çok kısa sürede işlemi bitirdiler. Bu sefer de olmasaydı tamamen idrarımı yapıp deneyeceklerdi. Sıkışık olmak işlemi daha kolaylaştırıyomuş

Benim asilama yapilali 11 gun oldu hergun jel kullaniyorum progesteron sanada vermesi gerekiyordu aslinda
Vermedi ben de zaten yarin 5.gunum gec kaldim diye alip kullanmicam. Boyle farkli seyler okuyunca iyice morali bozuluyor insanin. Niye bu doktorlar birbirinden farkli ki

Aslinda bunyeden dolayi vermiyor degil doktorlar. Bence ya unutuyor ya gerek gormuyor kendince. Ama belki de cok ise yarayacak bir seyi atlamis oluyoruz.

Biraz korkuyorum ve heycanlıyım

Dua edin geldim hastaneye . Korkum işlem değil aslında hayal kırıklığı yaşamak .
Canım baştan düşünme bunları. Sen umutlu olumlu ol ki vücudunda güzel hormonlar salgılasın. Olmuyorsa da vardır Allahın bir bildiği. Biz elimizden geleni yapıyoruz takdir Allahın. Dualarımız seninle

Adetin 2. Günü gitmiştim 10mm bi yumurta vardı bunu takip edicez bu ay duruma.göre sadece ilişki önerocem dedi çünkü benim yumurtam çatlıyomu diye bakılmamıştı hic bu ay catladigini gorursem tedavilik bisey yok o yuzden onumuzdeki ay aşılama yapıcaz dedi bugün gidicem bakalım 8. Günüm yumurta ne durumda

Kizlar bende bugun 12 gunum kan verdim kollarimi delik desik ettiler insallah rabbim bu cektiklerimizin yuzu hurmetine emeklerimizi bosa cikarmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…