- 17 Ekim 2018
- 29
- 7
- 36
- 40
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Şırıngayı ne kadar sokmam lazım acaba. Benim bugün adetimin 16. Günü . 15 gün sonra kan da beta Hcg baktırmamı söyledi .Hayırlısı olsun canım. Jel havayla temas ettiğinde kahverengi oluyomuş. Öyle bi akıntı yaşarsan korkma. Kaç gün sonra test yapmanı istedi? Bir de adetin kaçıncı günü aşılamanı yaptılar?
insallah hepimizin tutmustur bende cok yoruldum kan vvermekten bıde damar bulamıyorlar 4 defa denedı delık desık oldum resmenBende kan vermekten bıktım zor geliyor artıkHadi inşallah tutunmuştur bebişin
canım asılama yaptırdım doktor 12 gunden sonra bellı olur dedı bugun kan verdım ınsallah hamıleyımdır12. Günde ne icin kan aldılar ki benim bütün kan tahlilleri adetliyken yapıldı
canım asılama yaptırdım doktor 12 gunden sonra bellı olur dedı bugun kan verdım ınsallah hamıleyımdır
hayır canım 2. asılama 2 sı de klomenle oldu ınsallah hepimizin iyi sonuçları olurİLk aşılamanız mı ? İnş. tutmuştur
Yazin bize mutlaka. Insallah tutmustur insallahh. Hadi bakalim :)hayır canım 2. asılama 2 sı de klomenle oldu ınsallah hepimizin iyi sonuçları olur
Ben kullanmadım canım bilmiyorum ama okuduklarımda kahverengi akıntı yapıyomuş. İlk aşılamam 17.günde şimdiki 16.günde. bana da 15 gün sonra test yap dedi. İlkinde 12.günde hasta olmuştum:/ bu sefer 10.günde test yapcam belki varsa çıkar..Şırıngayı ne kadar sokmam lazım acaba. Benim bugün adetimin 16. Günü . 15 gün sonra kan da beta Hcg baktırmamı söyledi .
yazıcam canım merak etmeyın allahım umıtlerımızı bosa cıkarmasın benım korktugum sadece adet agrısı sankı olucakmısım gıbı kan aksam yada sabah cıkar herhalde bellı olurYazin bize mutlaka. Insallah tutmustur insallahh. Hadi bakalim :)
Insallah yaa surda aldigimiz her haber bize de umutcanım asılama yaptırdım doktor 12 gunden sonra bellı olur dedı bugun kan verdım ınsallah hamıleyımdır
kesınlıkle oyle canım bu streste ınsanı bıtırıyor sureklı bakıyorum cıkmısmı dıye artık cektıgım acıları falan hıc umursamıyorum kollarım delık desık oldu ama razıyım artık yeterkı sevıncını yasıyalımInsallah yaa surda aldigimiz her haber bize de umut
Jel beyaz bi jel biraz akıntısı olabiliyor bende uçuk gibi yaralar oluşmuştu o yuzden akşamları yatarken affedersin kilodumu çıkartıp pijamayla yatıyorum zaten jeli içeriye siktiktan sonra 15 dk yatcan bende böyleydiKızlar jelin adı Crinone %8 .
Ben de goremedim canim.yaaa sonuçlar cıkmıs gozukuyor ama ben BETA HCG ile ilgili bişey görmuyorum bı basın kızlar yaaaa
Hadi bakalim hayirli olsun canim seni de bekleyelim :) bizde de asilamadan bi gun sonra iliski oldu. Bence ihtimali arttirir.Kızlarr banada bugün aşılama oldu. Eşimin sperm değerleri biraz düşük ama ben ümitliyim inşallah hepimiz seviniriz. Bu arada bana hap verdi progestan, yarın başlıcam içmeye. İlişki de önerdi hatta bugün yapın iyi olur dedi.
anlamadım yaaa acaba daha cıkmadımı ama tam rapor dıyo uffff beklemekten bu stresten nefret ettım artık yaaaaBen de goremedim canim.
Ilk olarak Beta Hcg yazmaz mi hep? Ben de sasirdim canim. Ara sor istersen.anlamadım yaaa acaba daha cıkmadımı ama tam rapor dıyo uffff beklemekten bu stresten nefret ettım artık yaaaa
canım bana tam kan aldılar dıger degerlerın dusuktu ılac falan kullanmıstım hemde onlara bakalım dedı anlaamadım dıgerlerı cıkmıs beta cıkmamısIlk olarak Beta Hcg yazmaz mi hep? Ben de sasirdim canim. Ara sor istersen.
Bencede ara sor canım bende bişey anlayamadımanlamadım yaaa acaba daha cıkmadımı ama tam rapor dıyo uffff beklemekten bu stresten nefret ettım artık yaaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?