Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba arkadaşlar,

Ben de siteyi sürekli takip ediyordum yeni üye oldum. 2 yıldır çocuk istiyorum olmuyor. Bende bu ay aşılama yaptıracağım. Adet olmayı bekliyorum tedavi başlangıcı İstanbul da özel bir hastane ile görüştüm. Baklaım eşimde bugün zar zor ina edip yolladım semen analizi için bakalım bu süreç içinde yaşadıklarımı ben de sizinle paylaşacağım

Şırıngayı ne kadar sokmam lazım acaba. Benim bugün adetimin 16. Günü . 15 gün sonra kan da beta Hcg baktırmamı söyledi .

Şırıngayı ne kadar sokmam lazım acaba. Benim bugün adetimin 16. Günü . 15 gün sonra kan da beta Hcg baktırmamı söyledi .
Ben kullanmadım canım bilmiyorum ama okuduklarımda kahverengi akıntı yapıyomuş. İlk aşılamam 17.günde şimdiki 16.günde. bana da 15 gün sonra test yap dedi. İlkinde 12.günde hasta olmuştum:/ bu sefer 10.günde test yapcam belki varsa çıkar..

Insallah yaa surda aldigimiz her haber bize de umut
kesınlıkle oyle canım bu streste ınsanı bıtırıyor sureklı bakıyorum cıkmısmı dıye artık cektıgım acıları falan hıc umursamıyorum kollarım delık desık oldu ama razıyım artık yeterkı sevıncını yasıyalım

Kızlarr banada bugün aşılama oldu. Eşimin sperm değerleri biraz düşük ama ben ümitliyim inşallah hepimiz seviniriz. Bu arada bana hap verdi progestan, yarın başlıcam içmeye. İlişki de önerdi hatta bugün yapın iyi olur dedi.

yaaa sonuçlar cıkmıs gozukuyor ama ben BETA HCG ile ilgili bişey görmuyorum bı basın kızlar yaaaa

Eklentiler

• ıdrar sonucları.webp
    26,2 KB · Görüntüleme: 58
  • kan sonucları.webp
    43,3 KB · Görüntüleme: 65
Hadi bakalim hayirli olsun canim seni de bekleyelim :) bizde de asilamadan bi gun sonra iliski oldu. Bence ihtimali arttirir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…