Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bu çatlatma iğnesinden ne kadar süre sonra yumurta çatlıyor ? Benim döngü cetvelime göre Çarşamba yumurtlama günüm . Dün gece de Çatlatma iğnesi oldum . Nasıl oluyor bilgisi olan yazabilir mi ?

36 saat içinde catlicak akşam 12 de vurulduysan carsamba 12 de aşılama olman lazım sabah esin sperm tahlili verecek onu yikayacaklar en iyisini en kalitesini siringaya koyup sana verecekler bende böyle oldu

Ama tabiki ben ne yaptım gittim progestan100mg olandan aldım akşamları yatmadan 1 tane içiyorum. 10 gün kullanıp bırakcam:)) belki şansımı biraz arttırırım:))))) burada araştırdığım kadarıyla benim gibi olup bu ilacı kullanan çok kişi var. Ufak bi kaçamak yapmış oldum :))))

36 saat içinde catlicak akşam 12 de vurulduysan carsamba 12 de aşılama olman lazım sabah esin sperm tahlili verecek onu yikayacaklar en iyisini en kalitesini siringaya koyup sana verecekler bende böyle oldu
Pardon hatta bugünmüş takvime göre yumurtlama günüm . Acayip kasık ağrım var . Bir de uykum zor ayakta duruyorum valla . Yarın gideceğiz aşılama için .

Ikisindede kullandim ilkinde crone jel verdi vajinal kullanım ikincide progesyon 200 ml verdi sabah akşam kullancam

Bende acayip bas dönmesi ve el ayak titremesi oluyor ara sıra midem yaniyor o kadar
Benim sabahtan akşama kadar geçmiyo mide yanması. 3 gün önce ellerim bi anda şişmeye kaşınmaya ve kızarmaya başladı 45 dk sürdü gecmeseydi doktora gidecektim. Çok korktum bi anda oldu parmaklarımdaki çizgiler kayboldu o kadar şişti ki ilk defa başıma geldi sebebini bilmiyorum :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…