- 6 Mayıs 2018
- 367
- 266
- 23
- 34
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Bana asilamadan sonra ilac vermedi doktor? Kesin vermeli miydi acaba bilemedim simdikAsilamadan sonra hangi ilacı verdi dr
Evet canm genelde progestan veriyolarBana asilamadan sonra ilac vermedi doktor? Kesin vermeli miydi acaba bilemedim simdik
Tutunma icin galiba di mi ? Recetesiz alinabiliyorsa alabilirim aslinda.Evet canm genelde progestan veriyolar
36 saat içinde catlicak akşam 12 de vurulduysan carsamba 12 de aşılama olman lazım sabah esin sperm tahlili verecek onu yikayacaklar en iyisini en kalitesini siringaya koyup sana verecekler bende böyle olduKızlar bu çatlatma iğnesinden ne kadar süre sonra yumurta çatlıyor ? Benim döngü cetvelime göre Çarşamba yumurtlama günüm . Dün gece de Çatlatma iğnesi oldum . Nasıl oluyor bilgisi olan yazabilir mi ?
Valla bana ikisinde de verdiler belki ki iyiyse ne biliyim dr lar iyi bilir rabbim ol desin de tutunsunlar inşaallah evlat hasretimiz sona ererBana asilamadan sonra ilac vermedi doktor? Kesin vermeli miydi acaba bilemedim simdik
Evet alabiliyor sun canmTutunma icin galiba di mi ? Recetesiz alinabiliyorsa alabilirim aslinda.
2 aşılamamda da hiçbir ilaç vermedi bana. Hatta sordum verecekmisiniz diye. Öncesinde düşük falan yaşamadığım için ilaca gerek duymadılar. Dış gebelik oluşursa bu sefer onun tutunmasını sağlarız daha kötü olur diye vermedi. Sana verdi mi doktor?Asilamadan sonra hangi ilacı verdi dr
Bence kullanmanin mutlaka yarari vardir. Progestan jel mi dicem.Valla bana ikisinde de verdiler belki ki iyiyse ne biliyim dr lar iyi bilir rabbim ol desin de tutunsunlar inşaallah evlat hasretimiz sona erer
Pardon hatta bugünmüş takvime göre yumurtlama günüm . Acayip kasık ağrım var . Bir de uykum zor ayakta duruyorum valla . Yarın gideceğiz aşılama için .36 saat içinde catlicak akşam 12 de vurulduysan carsamba 12 de aşılama olman lazım sabah esin sperm tahlili verecek onu yikayacaklar en iyisini en kalitesini siringaya koyup sana verecekler bende böyle oldu
Ikisindede kullandim ilkinde crone jel verdi vajinal kullanım ikincide progesyon 200 ml verdi sabah akşam kullancam2 aşılamamda da hiçbir ilaç vermedi bana. Hatta sordum verecekmisiniz diye. Öncesinde düşük falan yaşamadığım için ilaca gerek duymadılar. Dış gebelik oluşursa bu sefer onun tutunmasını sağlarız daha kötü olur diye vermedi. Sana verdi mi doktor?
Yok protestan hap isticen ama dozunu ne kadar alman gerektiğini bilmiyorum ben 200 mg kullanıyorumBence kullanmanin mutlaka yarari vardir. Progestan jel mi dicem.
Bende acayip bas dönmesi ve el ayak titremesi oluyor ara sıra midem yaniyor o kadarProgestanı ilk defa ve düşük dozda kullanmaya başladım ve bi kaç gündür mide yanması yaşıyorum. Kullananlarda böyle birşey oluyor mu?
Benim sabahtan akşama kadar geçmiyo mide yanması. 3 gün önce ellerim bi anda şişmeye kaşınmaya ve kızarmaya başladı 45 dk sürdü gecmeseydi doktora gidecektim. Çok korktum bi anda oldu parmaklarımdaki çizgiler kayboldu o kadar şişti ki ilk defa başıma geldi sebebini bilmiyorum :/Bende acayip bas dönmesi ve el ayak titremesi oluyor ara sıra midem yaniyor o kadar
Kan testi mi çubuk test mi?Bnde bugün test yaptrdm. 8.günü sonuç negatif
Kan testi canmKan testi mi çubuk test mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?