Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Herkese merhaba benim bu ay ilk kez yumurta takibim yapılıcak yarın randevum var 10mm lik bi yumurtam vardi onu takip edip gidişatına göre önümüzdeki ay aşılama yapıcaz dedi dr ve çok korkuyorum rahim filmi cektirmistim 6 ay önce ona zor dayandım aşılamaya nasıl dayanıcam bilmiyorum

Rahim filmine göre aşılama kolay hiç korkmana gerek yok dua et inşaallah olur

Merhaba canım. Aşılama işlemi rahim filminin 10da 1 i kadar acısı oluyo belki de daha az. Sadece idrara sıkışık halde işlem olduğu için biraz kramplı oluyo. 3.5 dk içinde bitiyo. İğneye mi başlattı yoksa klomen mi verdi?

Doktor vermeden aşılamadan sonra ilaç kullanmak ne kadar mantıklı sizce? Sonuçta herkesin bünyesi farklı. Ama siz yazınca kullansam mı acaba diye düşündüm. Benim de yarın sabah olcak anestezili olacak aşılamam.

Kalan 3 günlük progestanı ağızdan almayı düşünmüyorum bu sefer alttan alcam. Midemin yanması belki ona bağlıdır deneyip görcem. Yediklerimden bişey anlayamaz oldum.
Kendine zarar verecek bişey yapma bence alttan alma belki tuttuysa çocuğa bi zarar verir sen yine tutmaya devam et gunde 1 kere al midem çok yaşıyorsa canim

Bacım aneztezili sıkıntı değil mi 2 dk lik bi işlem için biraz ağrılı ama

Bu ilac
Kendine zarar verecek bişey yapma bence alttan alma belki tuttuysa çocuğa bi zarar verir sen yine tutmaya devam et gunde 1 kere al midem çok yaşıyorsa canim
Sadece akşamları yatmadan 1 tane alıyorum. Sadece yatarken alttan alcam. Yan etkilerini azaltmak için alttan öneriyolar canım sorun yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…