- 6 Mayıs 2018
- 367
- 266
- 23
- 34
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Erken bence canim.Kan testi canm
Yok canm ya belli olur dedi doktor hayirlisi 2.ye start vercz insllahhErken bence canim.
10.günden sonra belli olur diye düşünüyorum. Öncesi erken gibi geliyo. Bende cumayı sabırla beklemeye çalışıyorum. İnşallah olumlu sonuçlar alırızBende yapcam ama çok korkuyorum umutlarim hayallerim yine yerle bir olursa diye rabbim ne olursun ol de olsun
Benim asilama yapilali 11 gun oldu hergun jel kullaniyorum progesteron sanada vermesi gerekiyordu aslindaTutunma icin galiba di mi ? Recetesiz alinabiliyorsa alabilirim aslinda.
Rahim filmine göre aşılama kolay hiç korkmana gerek yok dua et inşaallah olurHerkese merhaba benim bu ay ilk kez yumurta takibim yapılıcak yarın randevum var 10mm lik bi yumurtam vardi onu takip edip gidişatına göre önümüzdeki ay aşılama yapıcaz dedi dr ve çok korkuyorum rahim filmi cektirmistim 6 ay önce ona zor dayandım aşılamaya nasıl dayanıcam bilmiyorum
Ayy inşaallah canım yaa10.günden sonra belli olur diye düşünüyorum. Öncesi erken gibi geliyo. Bende cumayı sabırla beklemeye çalışıyorum. İnşallah olumlu sonuçlar alırız
Merhaba canım. Aşılama işlemi rahim filminin 10da 1 i kadar acısı oluyo belki de daha az. Sadece idrara sıkışık halde işlem olduğu için biraz kramplı oluyo. 3.5 dk içinde bitiyo. İğneye mi başlattı yoksa klomen mi verdi?Herkese merhaba benim bu ay ilk kez yumurta takibim yapılıcak yarın randevum var 10mm lik bi yumurtam vardi onu takip edip gidişatına göre önümüzdeki ay aşılama yapıcaz dedi dr ve çok korkuyorum rahim filmi cektirmistim 6 ay önce ona zor dayandım aşılamaya nasıl dayanıcam bilmiyorum
Hala ağrıların devam ediyo mu? Benim bugün aralıklarla devam ettiAyy inşaallah canım yaa
Etmez olur mu hala var elim ayağım bi tuhaf bugünHala ağrıların devam ediyo mu? Benim bugün aralıklarla devam etti
Kalan 3 günlük progestanı ağızdan almayı düşünmüyorum bu sefer alttan alcam. Midemin yanması belki ona bağlıdır deneyip görcem. Yediklerimden bişey anlayamaz oldum.Etmez olur mu hala var elim ayağım bi tuhaf bugün
Kendine zarar verecek bişey yapma bence alttan alma belki tuttuysa çocuğa bi zarar verir sen yine tutmaya devam et gunde 1 kere al midem çok yaşıyorsa canimKalan 3 günlük progestanı ağızdan almayı düşünmüyorum bu sefer alttan alcam. Midemin yanması belki ona bağlıdır deneyip görcem. Yediklerimden bişey anlayamaz oldum.
Bacım aneztezili sıkıntı değil mi 2 dk lik bi işlem için biraz ağrılı amaDoktor vermeden aşılamadan sonra ilaç kullanmak ne kadar mantıklı sizce? Sonuçta herkesin bünyesi farklı. Ama siz yazınca kullansam mı acaba diye düşündüm. Benim de yarın sabah olcak anestezili olacak aşılamam.
Bu ilacDoktor vermeden aşılamadan sonra ilaç kullanmak ne kadar mantıklı sizce? Sonuçta herkesin bünyesi farklı. Ama siz yazınca kullansam mı acaba diye düşündüm. Benim de yarın sabah olcak anestezili olacak aşılamam.
Sadece akşamları yatmadan 1 tane alıyorum. Sadece yatarken alttan alcam. Yan etkilerini azaltmak için alttan öneriyolar canım sorun yokKendine zarar verecek bişey yapma bence alttan alma belki tuttuysa çocuğa bi zarar verir sen yine tutmaya devam et gunde 1 kere al midem çok yaşıyorsa canim
Iyi aman öyle olsun dikkatli ol allah hepimizin yardımcısı olsunBu ilac
Sadece akşamları yatmadan 1 tane alıyorum. Sadece yatarken alttan alcam. Yan etkilerini azaltmak için alttan öneriyolar canım sorun yok
Valla ben öyle normal girdim sıkışık gel demediler hatta ben yapıp gittim ki bi süre tuvalete gitmeyim diye ama sizin dr lar ne der bilmiyorumKızlar aşılamayı idrara sıkışık mı yapıyorlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?