- 14 Ekim 2018
- 158
- 72
- 13
- 37
- Konu Sahibi birmucizeistiyorum
-
Inşallah canım sırayla güzel haberler veririz hayırlısı olsunKızlarr banada bugün aşılama oldu. Eşimin sperm değerleri biraz düşük ama ben ümitliyim inşallah hepimiz seviniriz. Bu arada bana hap verdi progestan, yarın başlıcam içmeye. İlişki de önerdi hatta bugün yapın iyi olur dedi.
Hayırlısı olsun diyelim o zaman sana fa insallah sonuç pozitif olurKızlarr banada bugün aşılama oldu. Eşimin sperm değerleri biraz düşük ama ben ümitliyim inşallah hepimiz seviniriz. Bu arada bana hap verdi progestan, yarın başlıcam içmeye. İlişki de önerdi hatta bugün yapın iyi olur dedi.
aradım daha cıkmamıstır dedılerBencede ara sor canım bende bişey anlayamadım
Hayırlı sonuçların olur inşaallah ne zaman gostercen dryaaa sonuçlar cıkmıs gozukuyor ama ben BETA HCG ile ilgili bişey görmuyorum bı basın kızlar yaaaa
yarın ogleden sonra cıkar dedı ama ben ınternetten baktım hepsi cıkmamıs ınsallah olumlu sonuc olurHayırlı sonuçların olur inşaallah ne zaman gostercen dr
Aşılamadan önce yıkıyolarmış zaten spermi iyi olanları kullaniyolar sanırım ama dusuk olmasi asilamayi etkilemiyoArkadaşlar bende aşılama için adet olmayı bekliyorum bu arada eşim semen sonucu geldi 12 milyon 800 çıktı düşük yani acaba aşılamada tutması çok mu düşük olur. Bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ederim henüz doktora gidip soramadım
Aşılamadan önce yıkıyolarmış zaten spermi iyi olanları kullaniyolar sanırım ama dusuk olmasi asilamayi etkilemiyo
canım esıne aşılamaya kadar hergun keçiiboynuzu pekmezı yedır kendınde aşılamaya başladıgında yumurtakarın buyuusun dıye çörek otu bal karıstır ye benoyle yaptım 3 yumurtam olusmustuhmmm bunca zaman boşuna üzülüyordum her ay adet olunca en azından sebebini öğrendim. Aşılama bizim için doğru kararmış
Hayırlısı olauMerhaba arkadaşlar,
Ben de siteyi sürekli takip ediyordum yeni üye oldum. 2 yıldır çocuk istiyorum olmuyor. Bende bu ay aşılama yaptıracağım. Adet olmayı bekliyorum tedavi başlangıcı İstanbul da özel bir hastane ile görüştüm. Baklaım eşimde bugün zar zor ina edip yolladım semen analizi için bakalım bu süreç içinde yaşadıklarımı ben de sizinle paylaşacağım
bana yürü dedi . Jeli sürdükten sonra 15-20 dakika . Hergün aynı zamanda uygula yürüyebileceğin zaman olsun dedi .Jel beyaz bi jel biraz akıntısı olabiliyor bende uçuk gibi yaralar oluşmuştu o yuzden akşamları yatarken affedersin kilodumu çıkartıp pijamayla yatıyorum zaten jeli içeriye siktiktan sonra 15 dk yatcan bende böyleydi
canım esıne aşılamaya kadar hergun keçiiboynuzu pekmezı yedır kendınde aşılamaya başladıgında yumurtakarın buyuusun dıye çörek otu bal karıstır ye benoyle yaptım 3 yumurtam olusmustu
Eşimin sonuçları iyiydi ama ben yinede keçiboynuzu pekmezi badem ceviz havuç suyu bitter çikolata kırmızı meyveler özellikle de balık yağı içiriyodum. Sigara kullandığı için spermleri etkilemesin diye :)) internetten bakmıştım bunlara..hmmm bunca zaman boşuna üzülüyordum her ay adet olunca en azından sebebini öğrendim. Aşılama bizim için doğru kararmış
Benimde ara sıra bi boşluk hissi veriyo sonra adet sancısına benzer yanma oluyo. Bi anda şiddetleniyo geri azalıyo. Bi geçmedi gitti :/Sol kasigim bugün çok ağrıyor
Bizde hicbi sorun yok herşey fazlasıyla normal ama olmuyo Allah biliyo vericeği zamanı biz çabalıyoruz ama nasip işihmmm bunca zaman boşuna üzülüyordum her ay adet olunca en azından sebebini öğrendim. Aşılama bizim için doğru kararmış
Hepimizin ki farklı ışte canımHayırlısı olau
bana yürü dedi . Jeli sürdükten sonra 15-20 dakika . Hergün aynı zamanda uygula yürüyebileceğin zaman olsun dedi .
Yok canim asilama yapmadan isleme tabi tutulunc duzeliyo. Benim esimin de 13 mlyndu 20 mlyn oldu. Ileri hareket de %47den %99a cikti. Asilama olur problem olmaz.Arkadaşlar bende aşılama için adet olmayı bekliyorum bu arada eşim semen sonucu geldi 12 milyon 800 çıktı düşük yani acaba aşılamada tutması çok mu düşük olur. Bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ederim henüz doktora gidip soramadım
Superms bnde tam bunlara yogunlasmistm yumrtlamayi artiriyo die duydm:)Kızlar sütü yogurdu meyveyi cevizi eksik etmeyin kendinizden çok yağlı hamur işi maydanoz dereotu limon taze nane de yemeyin lütfen kendinize dikkat edin ıbrahim saraçoğlu öyle diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?