Aşılama Ekim Ayında Aşılama yaptıracaklar gelin beraber bekleyelim :)

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Inşallah canım sırayla güzel haberler veririz hayırlısı olsun

Hayırlısı olsun diyelim o zaman sana fa insallah sonuç pozitif olur

Ben de şimdi çıktım dr dan sağ tarafta iki yumirtam var biri 12 mm biri 2mm solda yok iliski icin gün söyledi bu ay doğal yolla deneyin adet olursan ara dedi iğne başlatıcam sonrada aşilama yapicaz dedi

Arkadaşlar bende aşılama için adet olmayı bekliyorum bu arada eşim semen sonucu geldi 12 milyon 800 çıktı düşük yani acaba aşılamada tutması çok mu düşük olur. Bilgisi olan varsa paylaşmasını rica ederim henüz doktora gidip soramadım

Aşılamadan önce yıkıyolarmış zaten spermi iyi olanları kullaniyolar sanırım ama dusuk olmasi asilamayi etkilemiyo

hmmm bunca zaman boşuna üzülüyordum her ay adet olunca en azından sebebini öğrendim. Aşılama bizim için doğru kararmış
canım esıne aşılamaya kadar hergun keçiiboynuzu pekmezı yedır kendınde aşılamaya başladıgında yumurtakarın buyuusun dıye çörek otu bal karıstır ye benoyle yaptım 3 yumurtam olusmustu

Hayırlısı olau
bana yürü dedi . Jeli sürdükten sonra 15-20 dakika . Hergün aynı zamanda uygula yürüyebileceğin zaman olsun dedi .

hmmm bunca zaman boşuna üzülüyordum her ay adet olunca en azından sebebini öğrendim. Aşılama bizim için doğru kararmış
Eşimin sonuçları iyiydi ama ben yinede keçiboynuzu pekmezi badem ceviz havuç suyu bitter çikolata kırmızı meyveler özellikle de balık yağı içiriyodum. Sigara kullandığı için spermleri etkilemesin diye :)) internetten bakmıştım bunlara..

Yok canim asilama yapmadan isleme tabi tutulunc duzeliyo. Benim esimin de 13 mlyndu 20 mlyn oldu. Ileri hareket de %47den %99a cikti. Asilama olur problem olmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…